-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Megneztem ezt a nonstop knight-ot, találó a neve, mert a játék annyira nonstop, hogy egy nyamvadt menü nincsen benne, hogy levegyem a hangot.
De tenyleg nem rossz.A frozen is egesz jo, candy crush copypaste, de el lehet vele lenni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Sziasztok, tudnátok ajánlani pár játékot?
Kritériumok:
- Lg spiritem van, szóval ehhez mérten valami kis egyszerű játék kellene, ami elfut rajta
- Olyasmire gondolok, mint mondjuk a candy crush(ez nem jött át), vagy a farm heroes saga (ez a kedvenc, de sajna elakadtam)
- Zömébe utazás közbe kellene, tehát rázkódás miatt az ilyen precíz érintést igénylő játékok kizárva (8 ball pool-t szeretem, de emiatt az ki van zárva, meg pl az autós játékok is)
- Legyen addiktív.
- Ne kelljen benne döntögetni a telót
- Ingyenes legyen play áruházból
-Nem baj, ha net/facebook kell nekiEz így tág, de biztos van pár erősen ajánlott addiktív játék unaloműzésnek.
Köszönöm előre is a válaszokat.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest