Új hozzászólás Aktív témák

  • zzzzorgi

    csendes tag

    válasz WOT-H-A-C #82647 üzenetére

    Ami biztos azaz, hogy a telefon eredeti samsung. Samsung márka boltban vettem.
    Minden más amit írtál Kínai...alapvetően apple cuccokat használtam eddig, de szükségem van egy 2 kártyás telefonra ezért vettem ezt és mivel most munkaügyben knt vagyok így itt vettem meg, nyilván jobb áron mint otthon. Persze ha nem tudom rendesen használni akkor kár azért a pár 10e forintért...:) Bár remélem nem így lesz...
    Egy sima apk file-t letöltöttem, átmásoltam a telefonra és telepítés. Fel is ment, de nem műkszik. Aztán uninstall most nincs rajta. Az imént tettem file skype-ot, ugyanígy letöltöttem, de abből is a második letöltött verzió működött csak az első nem lépett be a fiókba.
    Nagyon nem tudok itt vele szórakozni mert a net nagyon lassú és minden értelmes oldal blokkolva van a kínai nagy tesó álltal és vpn-es buherával tudok csak keresgélni, de nem túl stabilan. Viszont ez a google play dolog fontos lenne mert e-nélkül azért nehézkes bármit is feltenni.
    Ezzel még szórakoznék egy kicsit csak a magam megnyugtatása végett. Főleg mert két telefont vettem ebből a tipusból, a másikat a feleségemnek. Így a haszon is nagyobb, de ugyanakkor a veszteség is, ha nem lesz teljes értékű a kütyü...:)

    Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák