Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    A tanácsotokat szeretném kérni.
    Nagyon értékes lenne az infó számomra, bár nem nekem lenne a telefon, egyik kolléganőm kérte a tanácsomat hogy ajánljak neki kétkártyás Androidos mobilt mert jelenleg két mezei (featue phone) telefonja van és ki akarja váltani őket kényelmi szempontból.

    A kitétele annyi volt, hogy vagy Samsung vagy Sony, magyar nyelvű menü Android, kártyafüggetlen és max 40 k.

    Sajnos emiatt kínai telefon kilőve, (azon majd én gondolkodok ha lecserélem a Grand X IN-emet :) ) csak ez a két gyártó max 40ezerért magyar nyelvvel és garanciával.

    Jelenleg a Samsung Galaxy Ace Duos-t nézte ki, de ahogy látom az már egy őskövület hardver, 1 gh alatti proci, arm V6 architektúra, (bár GB-hez még elmenne) ezért eddig a Samsung S7562 Galaxy S Duos telefont gondoltam jobbnak, mert [ebben a webáruházban] beleférne neki a keretbe, ha megelégszik az 1 év garival.
    Viszont ahogy a Mobilarénás tesztben olvastam nem igazán van egy ICS-hez való hardver benne, szóval lassú, akadozik stb.
    Én ettől tartok inkább mert első okostelefonja lenne, és nem akarom hogy csalódjon, főleg azt nem hogy a tanácsom alapján vegyen meg egy olyan mobilt amivel csak kínlódni fog.

    Nagyon moddolni nem fogná szerintem meg lehet appokkal teletömni sem, lehet ellene a gyári samsung appokkal is, netet viszont tervez előfizetni ha meglesz a teló.

    Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti ajánlanátok a Galaxy S Duos-t (alapból kétkártyás üzemmód) a fentiek alapján, vagy tényleg jobb lenne Samsung Galaxy Ace Duos, illetve tudnátok más telefont a Samu és a Sony kínálatából amit inkább ajánlanátok?

    Válaszotokat előre is köszönöm szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák