Új hozzászólás Aktív témák

  • KukkSteve

    aktív tag

    Tegnap jött meg egy Star S5 a Pandás bolttól. Gondoltam leírom nektek a tapasztalatomat...

    Maga a rendelés lehet hogy kicsit off, de leírom, mert legalább így egyben van dolog.
    17én rendeltem a csomit és tegnap hozta a postás. A panda 23án küldte nekem, tehát maga az SG posta nem futott rossz időt. Főleg hogy ha nincs a hétvége, akkor 28-án megkapom.

    A csomag egy nagyon korrekt, szolid kartondobozban jött, amin semmilyen külön csicsa nincs, csak a két szükséges matrica. A belső csomagolás nekem pipa, szépen ki volt párnázva. A telefon doboza is korrekt, strapabíró. A tartozékok hiánytalanul megvoltak benne: headset, két akksi (2500as), töltő, átalakító, usb kábel, kijelzővédő fólia -egy a telón elöl, egy hátul, egy meg a dobozban-.
    Maga a telefon első benyomásra jó. Nagyon tetszetős darab. Közelről megnézve viszont vannak anyagi összeszerelési gondok. Itt-ott egy-egy illesztés közé azért be-be csusszanna akár egy vastagabb papírlap is.
    Az akksi jól bírja, nyomkodtam pár órát és mindössze 10%ot merült, 2napot kinézek belőle gond nélkül.
    A kijelző nagyon szép. Kellően fényes, betekintési szög rendben, kell egy ilyen no. Eddig jó volt a V967S kijelzője is, de ez tény hogy jobb. Valószínűleg ez lesz az oka hogy lecserélem. Stabilitását tekintve rendben van, nem volt semmi kényszerbezárás asdasd...
    A wifije egy leheletnyivel gyengébb mint a ZTEmnek. (Ja ez az írás főleg a V967S hez van viszonyítva, mindennap használom és ez van itt viszonyítási alapnak.) Tehát a wifi dobálja ott a jelet, ahol a ZTE még stabilan fogja.
    A hangszórója kicsit csalódás volt. Messze nem olyan mint a V967S. Elég dobozosan szól, maxon kicsit be is recseg. Tipik telefonhangszóró -bár az ára alapján nem ezt várnám el-.
    A súlya meglepően könnyű, mintha akksi nem lenne benne. Ez kinek jó kinek nem, én nem tudtam eldönteni. Kicsit papírtelefon hatását kelti, de nem rossz feeling. Én folyamatosan egy 20grmmal nehezebb készüléket fogdosok napi szinte, pillanatnyilag felüdülés volt.
    Voltak rajta kínai appok, megpróbáltam letörölgetni, de pár rajta maradt, végül is mind1, ha nagyon para lesz akkor leszedem valamilyen módon.
    A kamera elég jó, sokkal jobb mint a ZTEn.

    Nagyjából ennyi, asszem mindent leírtam ami első benyomásra jött.

    Ha van valamilyen kérés, kérdés, akkor szívesen válaszolok, meg tudom nézni, mert folyamatosan a közelemben lesz a teló.

    A konklúzió az, hogy nem cserélném el 1:1 ben a 967-re hiába a HD kijelző és a kamera. Most nagyon rendben van a ZTE ilyen áron. Ez a két plussz nem ér 70dodót. :)

    Remélem valakinek segített a "rivjúm". :D
    Ha nem az sem baj, jól lekötött az úton. :D

    Jaaaa. Fogtam a kezemben egyik ismerősöm Haier W910-esét...
    Nem tudom hirtelen hogy mit tud, de nekem nagyon nem jött át. Lehet hogy tele volt már mindennel, de a menü laggolt, a kezdőképernyő sem volt teljesen zökkenőmentes. A kijelző sztem nagyon gyenge. Nem nagyon néztem meg, de elsőre inkább elrettentett, akár már az anyagi összeszerelés is.

    A számom az adatlapomon. ;)

Új hozzászólás Aktív témák