Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxximus

    őstag

    Lehet visszatérnék a galaxy családhoz,kinéztem egy S4 mini duos-t. Amiért ide írok,az lenne(bízva, hogy itt van pár GSM boltból származó telefonos tulaj), hogy jelenleg csak gsm boltban lehet venni és kicsit összekavarodtam. Van itt valakinek gsm boltos tapasztalata, hogy milyet szabad venni? (a 0%-os áfa ok, az 1 év bolti garancia is talán ok) Igazából arra gondolok, hogy az egyik bolt ázsiai lokalizációs telefont árul amibe csak n émet nyelv van a másik német lokalizációsat amiben szintén csak német nyelv van és ezeket állítólag nem lehet rom frissíteni magyar (XEH) lokalaizációra (??!!) és van egy aki azt mondja eu-s lokalizációs(német) és magyar nyelvű.
    ŐK.

    Totál nem vágom ezt. Eddig mindegyik telefonomban (O1,O2,S1,S2,S3) volt alapból magyar nyelv és lehetett OTA-val frissíteni (android)
    Hogy van ez?
    A mostani alcatelemmel sincs gond, mert magyar és német országból származik és oda ráadásul hamarabb is jön az OTA frissítés.
    Vett itt valaki ilyen gsm boltos cuccot?

    [ Szerkesztve ]

    Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák