Új hozzászólás Aktív témák

  • Rawulf

    őstag

    válasz fateless #134255 üzenetére

    Még egyenlőre nem tudom pontosan, hogy miről akar velem beszélni az AGM CEO-ja, de majd csak pénteken találkozom vele, mivel tegnap este lesérült a kosárlabda-meccse közben.
    Viszont közvetlen a gyárba hívott, tehát nem az irodai retail boltjukban találkozom vele.
    Mondjuk a frászt hoztam rá, mert kültem neki két fotót, amiket még tavaly készítettem a gyárnál. Az egyik fotón a gyár belterületén lévő főépület bejárata van, a másikon meg az épületen belüli főbejárati ajtó hozzájuk.
    Azt hitte, hogy már oda is értem. Rögtön írta is, hogy "you arrived?" egy pánikos-izzadós szmájlival a végén. ;]
    Egyébként komoly problémák vannak jelenleg az AGM support-jával, mert pl. az összes firmware-t leszedték a honlapjukról és csesznek válaszolni a sok ügyfélnek a facebook-on és a youtube-on, na meg XDA-n is vannak akik türelmetlenül várják a friss firmware-t az AGM X1-hez, amit már hónapokkal ezelőtt beígért az AGM.
    (Vicces, mert a biztonsági őrök a legtöbb cégnél ha meglátják, hogy egy külföldi határozottan jön befelé a főkapunál, akkor meg sem szokták kérdezni, hogy mit akar, hanem simán beengedik a cég/gyár területére. Tavaly ugyebár simán odamentem és mosolyogva intettem az őrnek és köszöntem... csak bólintott egyet felém és onnantól nem foglalkozott vele, hogy mit keresek ott. Ugyanezt több másik helyen is eljátszottam már.)

    [ Szerkesztve ]

    "Please state the nature of the medical emergency."

Új hozzászólás Aktív témák