Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz outdoor #133287 üzenetére

    úgy emlékszem azon kívül semmi. de az annyira katasztrofális volt, hogy egyszerűen képtelen voltam használni. a fehér háttér kisüti a szemem, az összekuszált menük, a felismerhetetlen ikonok.... visszarakattam rá a kitkatot, de a! semmivel sem lett jobb, b/ egy hét alatt minden tiltás ellenére visszamászott rá a 6-os android (kitette g akkor figyelmeztetést, hogy óhatatlanul is hozzáért az ember. az meg se bezárni, se tiltani nem lehetett. naponta kétszer lett volna kedvem falhoz vágni, olcsóbbnak találtam, ha beteszem a fiókba és akkor vettem egy evolveo Q4-et (amiről már szintén írtam valahol egy félé oldalt, hogy miért szar, de annak a hibáinak 99%-a tervezői ostobaság)

    a note 4-en jobb volt a kamera (sokkal) és a knox, meg az utolsó amin volt infra, meg sd kártya hely (az 5-ben nem volt). vettem hozzá Amerikából egy ghostek atomic vízhatlan tokot is pedig.

    talán megoldás lehetne megrootolni és note 7-es romot tenni rá, azon van sötét téma. amennyire szertettem és jó telefonnak tartottam a note 3-at annyira gyűlöltem a 4-est. végül is utólag belátom, hogy kicsit túlreagáltan, végül is nem is a készülék dühített föl, hanem a mérhetetlen emberi ostobaság, amit a marketingesek fejlődés címszó alatt letolnak a torkunkon. tudod, amikor se pénzed, se ötleted fejleszteni, de muszáj mást eladni mint addig, akkor kicsit szétbarmolod, és eladod a változást.

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák