Új hozzászólás Aktív témák

  • melkah

    tag

    Ma regota olvasgatom ezt a topicot, termeszetesen az egeszet nem tudtam azert vegig olvasni bar kerestem benne azokra a dolgokra amik erdekelte.
    Van bennem nehany kerdes amit feldobok hatha vegen megertem a vilag mukodeset. :)

    Elso korben nem igazan ertem , hogy miert van az, hogy ezen dual simes telefonok kozul mindegyik dual standby es csak egyetlen egy van (legalabbis en meg nem lattam masikat, javitsatok ki ha megis van) ami dual activ es az a zte u960.
    Ezekben a telefonokban mindegyikben ketto csipnek kell hogy legyen a ket kartya miatt es hogy egyszerre tudjanak figyelni a halozatokon. innentol szerintem ez mar csak szoftveres kerdes lenne, es nem ertem miert csak a zte es miert csak egy telefonjaba tudta ezt lefejleszteni?
    Errol jut eszembe, nem teljesen kristalytiszta szamomra az sem, hogy a dual standbynal csak akkor kapcsolja ki az egyik kartyat ha hivas van vagy akkor is ha adatkapcsolat. Mert az eleg szanalmas lenne ha folyamatos adatkapcsolat mellett a masik kartyam nem lenne elerheto. marpedig az egyik szamomon nekem mindig kell hogy eljen a net melo miatt, de ebben az esetben ezek a telefonok felejtosek.

    Igazabol nekem most egy sony ericsson live with walkman-em van ami hardveresen teljes mertekig megfelel az igenyeimnek. Gyors pici konnyu es hasznalhato, csak lehetne benne ket kartya. En teljesen meg vagyok elegedve a 3.5 collal es hulyesegnek tartom a sokkal nagyobb kijelzot. a maximum nalam kb 4col az ot az mar egy vicc, tabletnak kicsi telefonnak meg orias, jatszani meg nem fogok rajta.

    A lenovo A750 viszonylag egy tokeletes telefon lenne , bar nem ertem hogy 5dollarert miert nem terveztek mar bele egy led-et a kamerahoz, nem azert mert ezzel csinalok muveszi kepeket hanem mert zseblampanak kivalo barhol barmikor. :D
    Ha legalabb dual active lenne mar meg is rendeltem volna.

    Tovabba ezek a telefonok mint lenovo meg pl a htc t328w mennyire eredeti termekek amik csak a kiani gyartosorrol jottek le es nem hamisitvanyok amiket kinaipistike forraszt a palytaban ?

    Miert van az , hogy ha jol ertem hogy a market az google play ezeken vagy csak nalunk nem elerheto ?
    Es mennyire van meg ezeknek a supportja, hogy a gyarto tolja magatol a frissitest csak lassabban ?

    Ezek az innen onnan orosz kinai forumokrol osszeszedett romok nekem annyira nem tetszenek, mert legalabb egy cyanogen vagy hasonlo nagysagu csapat csinalna ra cuccokat, akkor nyugodtabb lennek.

    Ha kicsit kusza es hosszu lett a posztom hat bocsanat, a gondolataimat irtam le, remelem valaszt is kapok.
    udv

Új hozzászólás Aktív témák