Új hozzászólás Aktív témák

  • Arti1

    aktív tag

    válasz Graphics #118359 üzenetére

    A kérdés jogos :) de nem emiatt kellene.
    Jellemzően akinek ismerősök közül dual standby telefonja van, szokta emlegetni, hogy mindig akkor hívják, mikor a másikon pont beszél. Ha hívom őket és pont beszélnek, teljesen változatos random jelenségeket szoktam tapasztalni (gondolom attól függően, a másik hívásuk felépülése épp milyen fázisban van), pl. foglalt jelzés, sípolás hangpostára (ez lenne a normális), de volt már, hogy addig süket volt, míg beszélt a másikon, utána kicsörgött. Egyszer volt a legdurvább, pont mikor egy új kínai dual simes csodát mutatott meg, ott azt mondta be, hogy ezen a számon előfizető nincs, vagy hasonló, de ezt nem sikerült reprodukálni később.
    Mivel céges kártya lenne az egyik, fontos, hogy az mindig kicsörögjön. Munkaidőben nem tartózkodok barlangban, puszta közepén, stb. ahol nincs térerő, így elvárás a cég részéről, hogy elérjenek.
    Azt nem tudom, hogy telefon, hálózat vagy mi függő, hogy SMS-t csak sokkal később kapok a nem fogadott hívásról, jellemzően órák múlva, ezt szeretném elkerülni a dual active-val.
    Visszatérve a kérdésre, nem vagyok fontos, csak egy fogaskerék :)
    Ja, nekem is általában egyszerre csörög a két számom(most még külön telefonban) de így meg tudom oldani, hogy beleszólok az egyikbe, hogy beszélek a másikon, tartsa egy pár mp-et és jövök vissza.
    Pont emiatt most nem is a legújabb technikát keresem, a megbízbatóság fontosabb.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

Új hozzászólás Aktív témák