Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    Újfent segítséget (tanácsot) szeretnék kérni, kedves kollégák!

    Én már találtam ugyebár mini-tabletet (M-Tech aTab5) magamnak (amivel tökéletesen elégedett vagyok :) ), de időközben sikerült behülyítenem az egyik sógornőmet is, hogy óccóé' lehet kintről rendelni androidos telefont. :DDD

    Szóval a lehető legolcsóbb használható készülék kellene neki. :U 3,5" elég lenne, nem tepsi kell. Ez eddig tiszta sor. Viszont ezek a dolgok ütöttek szöget a fejembe:

    - Eleve nem tudom eldönteni, melyik oldalról lenne érdemes rendelni neki, miután lényegében minden webshop-ról lehet itt a topikban rosszat olvasni. (Több ezer hsz.-t olvastam vissza a hétvégén... ;) )
    - Ezen felül nem tudom, "meg szabad-e" venni az SC6820-as procival szerelt készülékeket, vagy legalább az MTK6515-höz ragaszkodjunk? (Feltűnt, hogy senki nem rendel MTK6575-nél gyengébb cuccot, de én a közel 100 dollárral lejjebbi kategóriából szeretnék most válogatni... :P )
    - Ha nem listázza a leírásban a magyar nyelvet a webshop a leírásban, attól vajon még lehet kérni?
    - Nagyon gáz GB verzióhoz 256 mega RAM-os modellt választani? Nekem az Y200 simán elketyeg ennyivel, igaz, nem is "nyúzom" a telefont (nincs telerakva mindenféle szeméttel, mint pl. a feleségem Defy-ja)... Korábban azt vettem ki a válaszaitokból, hogy egy MTK6515 + 256MB RAM kombó kb. annyit tudhat, mint az Y200-am, ami szerintem elég lenne a rokonnak.
    - Ha azt írják, hogy 2.3.6-os GB van egy készüléken, akkor az hihető, hogy tényleg az? Úgy értem, mekkora esély van arra, hogy alap állapotban nem lehet pl. a Play áruházat használni egy ilyennel? (Úgy általában is érdekelne, hogy egy ilyen olcsó készülék vajon "dobozból kivéve" használható-e rögtön. Root-olással meg ilyenekkel nem fárasztanám a rokonomat.)

    Ha fél giga RAM kell, akkor már eleve nem jöhet szóba a 150 dollár alatti kategória, akkor meg bukó az egész. (Max. 20 ezer a keret. Vagy szerintetek 20-ért jobban megérné itthon venni valami szolgáltatói alap droidot vagy esetleg valami használtat? Ez utóbbitól eléggé fázik a hölgy...)

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

    Szépen kérném, hogy azok, akik csak annyit reagálnának a hozzászólásomra, hogy ennyit meg annyit tegyen hozzá a rokon, hogy "rendes" telefont tudjon venni, az inkább ne is válaszoljon, mert tisztában vagyunk vele, hogy mennyi pénzért milyen telefont lehet venni, de most arra lennénk kíváncsiak, hogy ebből a(z igen szűkös) keretből mit lehet kihozni. Ha ennyiért nem lehet még Kínából sem használható androidos készüléket beszerezni, akkor nem androidos telefonja lesz a hölgynek, ennyi...

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák