Új hozzászólás Aktív témák

  • Nanuka

    csendes tag

    Sziasztok,
    én is leírom véleményem a Dual Sim S820 android (W830) telómról, hátha valaki más is gondolkozik egy ilyen megvételén :)
    Nagyon szeretem, már az első találkozásnál kellemesen csalódtam benne. Nagyon szép külső, nagy kijelző, igényes összeszerelés, nem nyekereg és nyöszörög. Két simet kezeli egy időben. A 3g megy rajta, de mint a sim kártya foglalaton is jelölve van a 3g csak az 1-es simnél van. Nekem ez nem probléma, abba tettem a netes kártyám :) Két t-mobilos kártyával használom de próbáltam már t-mobil-vodafon-nal is. Hívásnál sms-nél rákérdez miről menjen, és amikor fogadok hívást akkor is jelzi melyikre fut be a hívás. 2.3.5-ös android van rajta, magyarítva, érdekelne hogy rootolni vagy szoftvert frissíteni lehet-e, ezt esetleg itt valaki meg tudja mondani?
    Valamint bár minden szuper a telón de azért mégiscsak van valami amire még nem jöttem rá hogy műkszik....ez pedig a zenelejátszó. Ha valaki tud akkor segítsen már nekem. A gond: nem tudom átmásolni a zenéket a zenelejátszóba csak memókártyán egyesével tudom megnyitni, valami progi kell hozzá? Ha igen akkor mi? Na még egy gond azért csak eszembe jut, nem tudom a memókártyán lévő képeket ujjal lapozni csak amit a telóval készítek, az megy jó gyorsan. Ez is vmi beállítás kérdés? Vagy javíthatatlan. Ha javíthatatlan sem veszi el a kedvem a telótól :D
    Köszi ha valaki tud segíteni! :D

Új hozzászólás Aktív témák