Hirdetés
-
GAMEPOD
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
DroiDMester #5067 üzenetére
Én annyira nem számítok, mert ez életem első androidos box-a.(de nem az utolsó)
Nagyon megtetszett, sokkal használhatóbb mint az asus oplay media playerem.
Számomra a lényeg hogy a kép és hang rendben legyen, ne fagyjon le meg ne akadozzon stb.
Ez hibátlanul játszik le FHD-s MKV-t amire nekem szükségem van. 3D nem érdekel, 4K se nagyon mert pár demón kívül nincs anyag, meg megjelenítőm sincs hozzá. Most vennék lassan új projit, de nem tudom van e értelme bő 2x pénzért 4k vetítőt venni, amikor tv-ben még fullhd is ritka a lejátszható filmeknél meg mind FHD és a magyar hangsáv is max DTS, de leginkább DD, ezért nem vettem még pl újabb erősítőt a 12 éves Pio AX5i helyett, mert hiába az új szabványok HD hangok ha nincs film ahol a szinkronos hangsáv is ilyen lenne. Már alig várom hogy itt legyen az s905 box is összehasonlítási alapnak LE-vel. Most hogy lesz 3 ilyen boxom(2 GT1 S912 és 1 MXQ Pro S905), már csak valamilyen TV szervert kéne összehozni egy box-al amiben van min 2 S2 tuner upc directhez és még 2 DVB-T tuner. NAS holnap érkezik, már csak HDD kell bele.
GT1-nek nem rossz a gyári távja elég jól érzékel, csak hát nem túl sok gomb van rajta, nagyon kell neki a légegér bill kombó. Most gyári táv, egér kombóval használom, de o betüt nem tudok nyomni így sem sehogy ezért infót nem tudom ki iratni lejátszás közben. Súlya is van a kis doboznak(persze pille egy rendes mediaplayerhez képest) elég minőségi összeszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest