Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz cskamacska #30700 üzenetére
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Attix82
addikt
AMD 1600X a legjobb vétel most. (65k)
-
HSM
félisten
Kíváncsi leszek, erre mit fognak szólni az "i5 mindenre elég" fórumtársak.
(#30702) Attix82: Bizony. És egy jóféle B350 lap sem drága alá, az külön pluszpont.
[ Szerkesztve ]
-
s.bala31
őstag
A jövőre esedékes gépfejlesztésem egyik kiszemeltje a Ryzen 1600x egyre szimpatikusabb. Már csak az i5 8600 K-ra lennék kíváncsi mit domborít ellene.
-
Milka 78
nagyúr
válasz TTomax #30692 üzenetére
Megmondom őszintén Boss,hogy a Ti értéke engem pont nem izgat A Vega 56 és az 1070-1080 sokkal érdekesebb,mert mindkét kártyánál jelentősen gyengébbnek kéne lennie és ezt nem magyarázza a TI gyengélkedése.Ha meg az összes Pascal kari tré akkor meg a Fury X-et nem értem,mert az látszólag rendben van az 1070-hez képest.
Ahogy végignézem a tesztet az összes amd-s karinak fekszik a terep,bár ami igaz az igaz,hogy a 970 úgy le van maradva a 390-hez képest mint még soha. -
TTomax
félisten
válasz Petykemano #30699 üzenetére
Te,én egy szót nem írtam arról,hogy a Vega hogy szerepel és hogy nem ebben a játékban.Nekem egyáltalán nem "fáj" ha valahol jól szerepel.Ezt a fajta mentalitást,és hozzállást még csak véletlenül se ragaszd rám,mert ez nem én vagyok.Tartsd meg ezt a mentalitást azoknak akik véres zászlóként lobogtatják ezt a tesztet körbe a forumon igazolva a saját igazukat.
Továbbra is állítom,hogy a 1080Ti eredményei nagyon nincsenek rendben és ha a driver/hardver lenne a ludas akkor a 1080 eredményei sem lennének rendben,már pedig azok szerintem rendben vannak.Szerintem egész egyszerűen CPU limit van,ezt támasztja alá hogy rommá savazzák a forumot a Core0bug miatt ugyanis stutterfest tőle az egész játék pcn ,vga gyártó függetlenül.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz s.bala31 #30704 üzenetére
Inkább a sima 1600at vedd,nem kell szerintem neked az X, a ryzen vonalon most az a bestbuy.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz velizare #30696 üzenetére
Nem működik az sajnos sehol,a teszt forumáról idézném a tesztelőt....
Our German colleagues from computerbase.de have found a workaround, the full version can be unlocked in the cap.
Majd esetleg a teljes verzióban,igy volt ez az előző Forzánál is... MS store játék...
-
TTomax
félisten
válasz Milka 78 #30705 üzenetére
Nem,nem kellene gyengébbnek lennie sehol, a Vega56/64 kb minden paraméterében erősebb mint a 1070/1080.A FuryX eredménye sincs rendben,nézd meg 4Kn mert szerintem 9fps az nem kóser...szerintem nagyon sok kalapálni való van még ezen a játékon,a jelenlegi formájában nem igazán érdemel tesztet,konklúziót levonni meg végképp nem.
-
nagyúr
válasz TTomax #30708 üzenetére
megnéztem wolfgang hozzászólásait, de nem írt ilyet a tesztjéhez.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz velizare #30714 üzenetére
Be is másolom, mert elbeszélünk egymás mellett....
az unlocked framerate csak a monitor natív felbontásán működik, ha valamiért up/downsampling kell, bekapcsol a vsync.
Nem,nem működik ott sem!Nem kikapcsolható a játékban,nincs ilyen opció,és ezt a fejlesztők is jelezték.Csak egy workaround van rá bár ezt sem sikerült éppen senkinek sem eddig összehoznia csak a teszt készítőinek.
-
nagyúr
válasz TTomax #30715 üzenetére
akkor hilbert (guru3d) miért nem azt írta, hogy nincs ott ilyen opció? na, letöltöm én is, megnézem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Raymond #30717 üzenetére
vagy a 60, vagy a vsync 60 fog a kijelző natív frekijéhez szinkronizálni a 60Hz helyett, már amennyiben különbözik tőle.
-
Milka 78
nagyúr
válasz TTomax #30709 üzenetére
Na jó,de ez idáig egy alternatív/párhuzamos univerzumban volt erősebb bármely Vega az 1080-tól,legalább is nagyon fej-fej mellett mentek (holott alulról kellett volna kóstolgatnia a TI-t,de minimum félúton a kettő között kellene lennie mindenhol.Itt ez egy teljesen új helyzet,mert itt PH-s mondással élve ketté lett hugyozva az 1080,márpedig talán ez az első olyan game ahol olyan szinten eszi meg a komplett Vega család az 1080-at,mint ahogy azt sokan várták.Erre mondtam,hogy egy 180-200 ropis kártya ami ilyet tud az tőlem lehet kohó és Paks 2 is
Ellenben sajnos mint mondtam más játékoknál ilyen-olyan kifogásokkal,de fele ennyit nem tudnak és itt van a frixi,mint ahogy az is igaz,hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Minden esetre ez egy érdekes teszt és kíváncsi vagyok lesz e változás (driver,patch formájában) mondjuk 1 hónap múlva az eredmények terén. -
TTomax
félisten
válasz Milka 78 #30720 üzenetére
Én meg továbbra is azt mondom,hogy várd ki ennek a végét.Tul korai még egy erről nyilatkozni,mert ez a játék ugy ahogy van sajnos ezer sebből vérzik.
-
TTomax
félisten
válasz ->Raizen<- #30722 üzenetére
Meg két magra terhel de abból az egyiket kockásra... Nem igazán ezt várnám el egy DX12es játéktól...
-
huskydog17
addikt
válasz ->Raizen<- #30722 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy a 8GB RAM is túl kevés neki, pedig elvileg 1080p/60fps-hez elengedő a 8 GB, ehhez képest, nálam "csak" simán high-on volt és állandóan crash-elt, mert elfogyott a RAM. Amúgy meg RX470 kevés a FullHD 60 fps-hez maxon, tapasztaltam. Ugyanaz, mint a Horizon 3-nál, az is mindig crashel. Azt hittem 16 GB AM-nál nem jön ez elő.
-
->Raizen<-
veterán
válasz huskydog17 #30724 üzenetére
Ezt is meg kell venni a patchek miatt.
-
huskydog17
addikt
válasz ->Raizen<- #30725 üzenetére
Hivatalos demót próbáltam.
-
->Raizen<-
veterán
válasz huskydog17 #30727 üzenetére
En is, a teljes jatekot kell megvenni, mas modon nem lesz patchelt verzio.
-
TTomax
félisten
Ez valami rossz vicc ugye....mert nem vált fel a 1080am low3Dböl...
Jahh és persze Gsync nem megy....
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
De amugy maga a jatek milyen? Gondolom ez se lesz az amikor eldontom, hogy megyek a boltba Win 10-ert.
I am having fun staying poor.
-
cskamacska
addikt
válasz Drizzt #30734 üzenetére
Gondolom ez se lesz az amikor eldontom, hogy megyek a boltba Win 10-ert.
Ezt már rég eldöntötték helyetted. Kaby Lake és Ryzen platformok alatt a Win7/8 továbbra sem frissíti magát(hax nélkül), AMD Win8 meghajtók pedig már nem készülnek. Előbb vagy utóbb mindenki az aktuális beta Win10 ágon tesztel majd a Microsoft legnagyobb örömére.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #30727 üzenetére
A demó régebbi verzió, mint a teljes játék. Szóval ahhoz nem, hogy patch nem lesz, de még rosszabbul is fut, mint ami kijött.
(#30731) TTomax: A G-Sync lehetséges, de ahhoz támogatni kell a drivernek a swapchain API-t, amin keresztül a Microsoft kezeli a variálható frissítési frekvenciát az UWP programokban. A Win32-es direkt elérés itt nem lehetséges, vagy a swapchain API vagy semmi.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
huskydog17
addikt
Tök jó, akkor ezzel jó nagy öngólt rúgtak. Ha az ember látja, hogy a kipróbálható verzió szarul fut, akkor nyilván nem fogja megvenni a teljes kiadást, értelmes fejlesztők a demót is aktualizálják, de hát MS-től ilyet ne nagyon várjunk.
Bár mondjuk a Horizon 3-nál a frissített verzióból csináltak demót, de az is sz*rul fut.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Crytek
nagyúr
válasz huskydog17 #30739 üzenetére
Már az hogy only M$ $toreba jönnek a címeik elég nagy öngól, ennél lejjebb már nincs.
Abu85: Nagyon unalmas már ez a 3 hónapozásod a demókkal kapcsolatban....Mikor jelent meg a game? Mikor jött a demo? Kérdés van még?
Attól hogy barom állatok és nem képesek a full game-et limittel ellátni nem kell más baromságokkal takarozni nekik...Így is egy dolog jön le leszarják ,hogy az emberek mit gondolnak róluk és a játékukról csak tetszelegni akarnak annak tükrében hogy igen hősök vagyunk adtunk ki demót.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #30739 üzenetére
Szerintem nagyon sokan nincsenek tisztában, hogy a demó elkészítése mekkora teher. Egy ilyen AAA címnél, ha nem vonnak be egy alternatív csapatot, akkor egy demó három hónappal tolja meg a teljes játék kiadását. Emiatt szokás azt csinálni, hogy kiválasztanak egy stabilan futó verziót a gold előtt két-három hónappal és arra csinál egy demót pár fő. Ezzel lesz próbaverzió és nem csúszik az eredeti játék sem. A másik lehetőség, hogy nem lesz demó, de az, hogy a demó is ugyanaz legyen, mint a teljes játék csak pár hónappal a teljes megjelenése után lehetséges.
(#30740) Crytek: Akár a Steamben is megvásárolható lenne, ha a Valve beépítené az UWP támogatását. Ha a technikai akadály elhárult, akkor onnantól kezdve az egész már egy üzleti kérdés.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Crytek #30740 üzenetére
Pont erről beszéltem. Nincs rálátásotok arra, hogy mekkora munkával jár egy demót kiadni.
Ellátható a teljes játék mondjuk időlimittel, de a problémát ilyenkor az jelenti, hogy le kell szedni a 100 GB-ot egy órás játékért, amit sokan nem tennének meg.
Miért baj az, hogy ez is egy opció az MS-nél? Sokan már demót sem adnak ki, mert borzalmasan időigényes elkészíteni. Akinek pedig nem kell a demó, megveszi a teljeset. Nem kötelező letölteni a próbaverziót.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Crytek #30740 üzenetére
Igen, szar a Store de ez van.
Amúgy meg nyugodtan leszedheted a demót ami valszeg tavaszi build lehet, 1080p-ről felskálázva 200%-ra és a motion blur-on kívül minden full beállításokkal simán meglesz a 60fps-ed, nálam megvolt, igaz a gpu néha nagyon tekert de a végleges játékban már minden oké csak nézz be a topikjába, ennyi.
1080TI 1440p-ben 30%-on megy skálázás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #30745 üzenetére
Az indiek nem 100 GB-os programokat fejlesztenek, még csak ennek a tizedét sem. Egyébként nem a pénz a probléma, hanem az idő.
[ Szerkesztve ]
-
-
huskydog17
addikt
És szerinted a 100 GB a normális? Mert eléggé úgy hangzik, mintha te ezt jónak találnád, pedig nagyon nem az. De mi köze az extrém mértékű helyigénynek a demóhoz?
Érdekes, sok indie developer valahogy megtalálja azt az időt a demóra annak ellenére, hogy sokkal kevesebb emberük és pénzük van.
De ok értem én, hogy a demó egy outdated cucc, a gond ott van, hogy ezt semmi nem jelzi a hivatalos oldalon. Egyértelműen fel kéne tüntetni, hogy a demó nem reprezentálj a teljes verziót.
Az a baj, hogy megint nem a vásárlók szemével nézed a dolgot. A játékosok jókora része, akiket érdekel a játék, kipróbálják az ingyenes demót (ha a gyomruk befogadta az MS Store nevű förtelmet) aztán azt tapasztalják, hogy a játék messze nem úgy megy, mint ahogy azt a sajtó lehozza. Nem fogja keresni az okokat, hanem elkönyveli, hogy a játékhoz (teljes verzióhoz is) kevés a gépe és nem veszi meg.Na persze valószínűtlen, hogy az MS olyan nagyot sokat bukna ezen, hiszen a PC gamerek nagyon pici, elenyésző része vetemedik az MS Store-ra, közülük pedig csak egy része érdeklődik a Forza iránt, szóval emiatt az MS-t nem érdekli a dolog. Ettől függetlenül azonban ez meglehetően aljas húzás, bár még mindig jobb, mint a Store exkluzivitás.
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #30744 üzenetére
Leszenvedtem .... közben alaposan kaptam a true store élményekből... első nap le sem engedte tölteni mert 3-4 féle hibaüzit váltogatva 17mb után rejectelt a fenébe...másnap este tudtam csak leszedni....
De a fullossal is bajok vannak mármint a fasztasztikus store rendszerrel ,pedig nonplusszultra újdonságként dobperegve jelentették be hogy a letöltés crash után nem kell a letöltést előről kezdeni megnyugtatok mindenkit DE előlről kell Welcome 2017 Mondjuk én nem vettem meg mert ehhez a storehoz soha nem fogom a nevem adni pénzügyileg,de szegény emberkéket olvasgatni is gyötrelmesen fájdalmas és átérezhető a próbléma,hogy már vagy 5x szedtek le 70GB-os és mindig kezdhetik előlről..Igen a demóról beszélek.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest