Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Abu85 #61347 üzenetére

    "A Brixelizernek köze sincs a GI-hoz."

    E közben az AMD a saját prezentációjában több oldalon keresztül részletezi a BRIXELIZER GLOBAL ILLUMINATION működését.

    Köszönöm nincs több kérdésem.

    A másik dologra reflektálva: engem, mint vásárlót a legkisebb mértékben sem érdekel, hogy egy adott technológia nyílt forrás kódú vagy nem, na persze nyilván mindenkinek az a jobb elméletben ha nyílt, hiszen akkor elméleten mindenkinek elérhető. Na de ha a nyílt forráskódú technika minőség szempontból nem tud versenyezni a gyártóspecifikus kóddal, akkor hiába nyílt. Megkockáztatom, hogy a vásárlók nagy része is így vagy nagyon hasonlóan gondolkodnak. Ha egy gyártó olyan feature-t tud felmutatni, ami vevőcsalógató (akár minőség akár tempó stb.) és nem tudja a másik oldal, akkor azzal lehet új vevőket szerezni.
    Tehát összességében a nyílt forráskód akkor jó ezen a területen ha az tudja hozni a gyártóspecifikus minőségét. A gyakorlatban azonban nem mindig van így.
    Az AMD csak úgy tudna piacot szerezni ha olyan feature-t mutatnak fel, amit a másik két oldal nem tud vagy azok sokkal rosszabbul, mert máskülönben az emberek nem fognak átmenni az egyik oldalról a másikra. Az AMD-nek jelenleg semmilye nincs a tarsolyában, amivel tömegeket lehetne megmozgatni. Ezért tart ott a piaci részesedés ahol.

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák