Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz DudeHUN #61066 üzenetére

    Hát el is várható hogy a High jobb legyen . :)
    Ennek nincs köze ehhez hogy kedvelem az Nvidiát. ( Amúgy már nem igazán, egyetlen IT céget sem kedvelek már, sőt..
    De jensen nekem mindig etalon marad cégvezetés és cégirányítás terén és innen kötődök az Nvidiához rajta keresztül.
    Szerintem anno én voltam aki először kritizálta őket Vram terén, a kártyáik megvágása terén ennéla szériánál, kiszámoltam hogy a 4070 valójában egy 4060 stb...( És ez a hozzáállás kezd igaz lenni a játék stúdiókra is)
    Csupán arra világítottam rá, hogy a PS5 szintjét ugyan azon a felbontáson ugyan arra a lebutított grafikai szinten egy RTX 3060 - RTx 2080 hozni képes normális port esetén.
    És az is tény, hogy a szerintem, hogy a LOU1 nem lett jó PC port, annyira nem követtem le megmondom őszintén, azt láttam hogy a 12 GB 3080 ami nekem van vígan elvan vele.
    Ezért írtam a 3060-t mert az is 12 GB Vrammal van,de a 8- nak nem néztem utána valóban.
    De nem csak a Vram igény hanem nagyon sok egyéb probléma halmozódik el benne. Lásd Spiderman ami vígan elfut egy 3060 Ti-n fullos grafikán .
    Botrány ami ma történik az új "A" kategóriás PC játékok terén és ez számomra nem a PS5 re világít rá, hogy milyen jó hanem a stúdiókra és a hardver fejlesztőkre mennyire tré lett ez az ipar.
    Ha belegondolsz manapság a stúdiók az FSR -től és a DLSS -től várják el az optimalizálást
    A hardvergyártók megoldásai amik játszhatóvá teszik a kijövő félkész címeket elfogadható szintre.
    Twittert is elöntötték a szavazások meg a megjegyzések, mára meg kigyulladt a GN -nél az AMD alaplap, eldurrannak a CPU-k leégnek a kártyák...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák