Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz Abu85 #33558 üzenetére

    Az a baj, hogy ez megint az a fajta "süketelés", amire a közönséged fellelkesül és eret vágó nvidia fanokat vízionál, aztán végül kiderül, hogy
    a) valójában csak 5-10%-os menetrendszerű előrelépést jelent, ami nem lebecsülendő, de semmiképpen nem egetrengető
    b) az nvidiának, mint legfőbb konkurensnek megvan a válasza (termék formájában), ellencsapása (marketing formájában), vagy a kivédés módja (hogy a potenciális 5-10% is csak bizonyos körülmények között és csak részben tudjon érvényesülni)

    Lásd Async Compute. Be lett ígérve a 20% (vagy a közönség mesélte be magának olyan mondások alapján, hogy hány % shader kihasználatlan) , amivel a FuryX-nek le kellett volna hagyni a 980Ti-t ,talán még kicsit a húzottat is. És ez végül csak a Doom-ban sikerült.

    Pont az ilyen tartalom nélküli, de sokat sejtető mondásaid miatt akar itt meglincselni pár ember. Illetve ez így nem pontos: Az ilyen tartalom nélkül, de sokat sejtető, és végül az eredmények tekintetében a ködbe vesző mondások miatt.

    Arról persze Te nem tehetsz, hogy nem válik valóra. Az AMD is biztosan nagyon hitt az Async Compute-ben rejlő lehetőségekben. De mégse úgy jött össze.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák