Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz quailstorm #39199 üzenetére
3000+-os s754-es A64 is remek még egy talicska rammal
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #39203 üzenetére
figyeld majd a következőt, ott majd már tényleg lesz mit videózni
-
törölt tag
1400-as tualatin van benne 1,5gb ram mellett.
tinycore linuxot próbálgatom most. -
Emberek, honnan lehet napjainkban új Slot-A lapot szerválni? Iday kollégától megjött az Asus K7M és ez nem újnak néz ki hanem tényleg vadi új !!!
A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #39209 üzenetére
Mire nekem kellene nem lesz rá pémzem.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Sanchez638
addikt
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #39211 üzenetére
Egy wii van mlst tervben.
-
Sanchez638
addikt
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #39213 üzenetére
nem, de minent oda teszek.
-
Ganz-[HUN]
addikt
na iday nagynehezen rábeszélt egy deszkára a közeljövőben. de procival valaki nem tudna megsegíteni?
-
Vladi
nagyúr
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #39218 üzenetére
és neked? Te is egy "ócskás" vagy ebből a szempontból
-
Sanchez638
addikt
válasz Ganz-[HUN] #39219 üzenetére
Egy van saját használatra. Én is vettem lapot tőle
Számom az adatlapomon.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Sanchez638 #39220 üzenetére
Tudom. De procc nélkül... mi a fenét kezdjek vele?
-
Vladi
nagyúr
válasz Sanchez638 #39218 üzenetére
Csak socket as van, de az senkinek se kell. Meg van 2 átalakító.
il sole non sorge più ad Est!
-
Sanchez638
addikt
válasz Ganz-[HUN] #39221 üzenetére
Majd lesz proci, de mikor láttál ennyi eladó sA lapot?És ennyiért...
Számom az adatlapomon.
-
Vladi
nagyúr
Jah amúgy vannak hardveraprón ilyen régi lomolók. Úgy látom tematikusan dolgozik egyik másik. Szerintem lesz olyan procos hónap is.
Fasz kivan a szabályozással! Kérdezzétek hintawr-t, hogy lesznek -e ilyen proccai oszt kész.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
gban
Közösségépítő
Van 2 átalakítód?
Sosem hallottam S462 --> Slot A átalakítóról.
Képet kérünk.mod: ezt találtam
Ez szerintem ritkább mint a Voodoo8 12000.
De talán még a Voodoo5 6000-nél is ritkább, mert olyanról már hallott sokunk, meg volt aki látott is olyat.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #39226 üzenetére
Az hogy jön ide? Szóba se került a Slot1, meg nem is kapcsolódik a Socket A-hoz.
De ettől függetlenül lehet hogy igazad van, és arra gondolt.
Amúgy tudtátok hogy ugyanaz (ha jól emlékszem) a két foglalat, csak fordítva állnak?
Nem kompatibilisek használatilag, csak ugyanaz fizikailag.Postázást nem vállalok.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
RÉG jártam erre
Most sem túl jó kedvemben, de bízom benne, hogy tudunk egymásnak segíteni.
Egyszer, van itt kérem szépen ez. Ápszolút nem foglalkoztam vele azóta se, itt áll, KERESI műértő, gyűjtő gazdáját! Ez eladó, mert nem az enyém. De nem kérnek sokat érte, de nem is nagyon tudni, hogy mennyit, ajánlatokat várok privátban!
Aztán volt ez a hosszú irományom is. Ez is csak most kezd aktuális lenni, most viszont olyannyira, hogy ha nem találok érdeklődőket, akik elvinnék a cuccokat, akkor SAJNOS MEGY A MÉH-be!!!
Tudom, hogy akkor régen mindkét dologra voltak érdeklődők privátban, de képtelenség, hogy visszakeressem. Bocsánat, akkor nem tudtam hirtelen még sem foglalkozni a dolgokkal, de most muszáj, mert ki kell üresítenem a tárolót.
Akit érdekel bármelyik dolog, keressen meg kérem és egyeztetünk.
A holmik Pécsen, azon belül kertvárosban találhatóak, ide kellene jönni értük.
A selejtezésből a következő dolgokra lehet számítani: alaplapok (386-tól P4-ig, működőek, hibásak vegyesen, bár ez utóbbiakat valszeg leadom megfelelő helyen, csak a tesztelés kérdéses, ezért lehet, hogy mindet hibásként fogom kínálni), AT-ATX házak (jó régiek, megfelelőek antik-retró gép építéshez, főleg a PII-PIII korszakban), aztán egy csomó kábel, átalakító, FDD-k, HDD-k, miegymás. Gyakorlatilag bármi.
Ha egyszer lesz időm és főleg lelkierőm, akkor talán csinálok egy listát, de ez csak feltételes.
Egyszóval, privátban várok a gépre vevőjelöltet és a cuccokra jelentkező(ke)t. Nekem az lenne a legjobb, hogy egyvalaki jönne és ámblokk vinné az egész holmit, a nagy P1 géppel együtt, de ha többen vannak, az sem baj, csak ne kelljen 100 felé szervezkednem.
Ja, ha nem egyértelmű: a cuccok INGYEN vihetőek a P1 gép kivételével!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ha nincs szükséged a Voodoo Banshee-re, amit annak idején elpostáztam neked, akkor örömmel visszaveszem.
Ugyanez áll a régi 486-os alaplapomra, DX4-100-ra is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Javítással kapcsolatos topic nincs, viszont tudom, hogy itt a topikban sokat szoktatok mókolni (régebben én is topiklakó voltam).Szóval olyan ragasztót keresnék, ami műanyag szilárdságúra (vagy annál keményebbre) köt. A száradási idő mindegy, de a minél hamarabb jobb.
Az történt, hogy testvérem barátnőjének a laptopja ejtőernyőzött, de nem nyílt ki az ernyő... Így az egyik kávának a tartója széttört. A csavarok egy fémgyűrű menetébe csavarhatóak be, ezek a fémgyűrűk a monitor házának műanyagába volt beleolvasztva alapból.
Egy ilyen epoxy ragasztóval próbáltam megragasztani, de ez sajnos rugalmasra köt... Hiába írják, hogy ultrastrong, ez egy kalap kaka, ugyanis 24H-t hagytam száradni az előírt 5 perc helyett, de ahogy a csavarokat finoman csavarom bele felemelkedett majd teljesen kijött. Pedig jól összekutyultam a két komponenst. Egy helyen azt találtam véleményként erről a ragacsról, hogy rugalmas a kötése, de ezt már sajnos csak a ragasztás után olvastam róla.
Tehát tudnátok olyat ajánlani amivel helyére tudnám ragasztani műanyaghoz a fém menetgyűrűket és a csavar csavarozása közben nem engedné el?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz frescho #39237 üzenetére
Azt nem próbáltam talán faterom dolgozott vele régen, rémlik hogy ragasztottuk valamit ezzel, de ekkora mechanikai terhelés alatt álló dolgot nem tudom, hogy megtart-e.
(#39238) Vladi: Hát testvérem már úgy volt vele közben, hogy rendel egyet, e-bayen 12.5k-ért berendelte.
Minden esetre tipp jöhet, meg az epokittet is meg fogom venni mert gyakran fordul elő ilyen-olyan baleset ami révén megkeresnek ismerősök.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Az a baj, hogy ez noti típusától is függ... Van amihez akár 4-szer annyiba kerül ugyanaz az alkatrész mint egy más típushoz.
Egyébként ez nem az a fenéklemez, ez a monitor teljes "háza". Elég lenne az a rész amiben az LCD panel ül, ugyanis a zsanér ahhoz a részhez van rögzítve, de nem találtunk csak kompletten illetve itthon csak egy ilyen hátrész kerül 14+szállításba.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
Egy 386dx40 alapú gépben valahogy működésre lehet bírni egy 4.3GB-os hdd-t? Ez a legkissebb amit találtam itthon.
-
Sanchez638
addikt
Valaki rambust?
Asus P4T533-C, 1GB RDRAM (RAMBUS), Zalman hűtéssel, procival...gyűjtőknek is...
Van benne egy bga-s 4200 is.
Tudjuk hol kell keresni.
Számom az adatlapomon.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Sanchez638 #39244 üzenetére
Kösz az infót, rá is raboltam.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #39246 üzenetére
na azt biztosan nem jelenti itt beszélgetnek róla de hogy konkrétan mi a küólönbség a "sima" és a C között az nem derül ki képeket elnéztem a 2 lapon elég sok a különbség, pl a "simán" AGP PRO van míg a "C"-n a "hagyományos" 4X-es, meg a Floppy/IDE Molex tápcsati elhelyezkedését is megvariálták...
PeachMan! Próbáld meg, kézzel írd be a HDD paramétereit, de különösen ügyelve a fej/szektor számra, ha a cylinder számbból kisebbet írsz be az elvileg nem okoz gondot... formázni viszont akkor is csak 504megásnak fogod tudni, az az fölötti területhez külsős progi kell[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest