Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Sziasztok!

    RÉG jártam erre :(

    Most sem túl jó kedvemben, de bízom benne, hogy tudunk egymásnak segíteni.

    Egyszer, van itt kérem szépen ez. Ápszolút nem foglalkoztam vele azóta se, itt áll, KERESI műértő, gyűjtő gazdáját! Ez eladó, mert nem az enyém. De nem kérnek sokat érte, de nem is nagyon tudni, hogy mennyit, ajánlatokat várok privátban!

    Aztán volt ez a hosszú irományom is. Ez is csak most kezd aktuális lenni, most viszont olyannyira, hogy ha nem találok érdeklődőket, akik elvinnék a cuccokat, akkor SAJNOS MEGY A MÉH-be!!!

    Tudom, hogy akkor régen mindkét dologra voltak érdeklődők privátban, de képtelenség, hogy visszakeressem. Bocsánat, akkor nem tudtam hirtelen még sem foglalkozni a dolgokkal, de most muszáj, mert ki kell üresítenem a tárolót.

    Akit érdekel bármelyik dolog, keressen meg kérem és egyeztetünk.

    A holmik Pécsen, azon belül kertvárosban találhatóak, ide kellene jönni értük.

    A selejtezésből a következő dolgokra lehet számítani: alaplapok (386-tól P4-ig, működőek, hibásak vegyesen, bár ez utóbbiakat valszeg leadom megfelelő helyen, csak a tesztelés kérdéses, ezért lehet, hogy mindet hibásként fogom kínálni), AT-ATX házak (jó régiek, megfelelőek antik-retró gép építéshez, főleg a PII-PIII korszakban), aztán egy csomó kábel, átalakító, FDD-k, HDD-k, miegymás. Gyakorlatilag bármi.

    Ha egyszer lesz időm és főleg lelkierőm, akkor talán csinálok egy listát, de ez csak feltételes.

    Egyszóval, privátban várok a gépre vevőjelöltet és a cuccokra jelentkező(ke)t. Nekem az lenne a legjobb, hogy egyvalaki jönne és ámblokk vinné az egész holmit, a nagy P1 géppel együtt, de ha többen vannak, az sem baj, csak ne kelljen 100 felé szervezkednem.

    Ja, ha nem egyértelmű: a cuccok INGYEN vihetőek a P1 gép kivételével!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák