Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz Fotonhámozó #49349 üzenetére
Ez nagyon ütős lett, kíváncsi lennék, hogy a raw-ból mit hoznál ki!
-
rekid
addikt
Kicsit megborított túrpista.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
*Ropi*
félisten
válasz randras_83 #49322 üzenetére
A többiek leírták a hibákat, nekem csak 1 kérdésem van: 85A?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
jjeahh
nagyúr
& *Ropi*: Ahogy elnézem mindenki teljesen más tanácsokkal látott el, van aki szerint lilán jó és kontrasztosan, más szerint zölden és fátyolosan, van aki 16:9-re tippel, más meg 4:3-ra, asszem ideje kézbevennem a dolgot és elgondolkoznom, hogy nekem milyen utómunkával tetszene ez a kép . Mert úgy érzem a kép önmagában okés, csak mindenki a saját ízléséhez igazítaná... Pl. ez a legutóbbi türkiz feldolgozás is más portfóliójában tetszene, de az enyémben kakukktojás lenne, egyszerűen nem az én stílusom az ilyen utómunka
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
rekid
addikt
válasz Fandango #49356 üzenetére
Jó a megérzésed, ahogy total90 írja a lépcső nem pont szemben van. A helyszínen 20 percig biztos tökölgettem de ott is arra jutottam, hogy a téma sem okés magában. (A vágásnál egyértelműen kijött.) Persze lehet az elfogyasztott sörök sem javítottak a koordinációmon... Egyik térd a földön másokon könyökölés és kukucska.. 2x majdnem felborultam..
Egyre többször hiányzik a kihajtható kijelző...
-
marcitp
őstag
válasz randras_83 #49361 üzenetére
Nekem nagyon gyanús vagy, Szabò Petivel kooperálsz?
Nemrég tett fel fülcimpás képet is... szééép![ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Wa2x_
veterán
Nekem így adja.
(#49355) rekid: Nagyon jó lett!
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
*Ropi*
félisten
-
Fandango
veterán
válasz Speeedfire #49373 üzenetére
Ez sehogy nem lesz jobb, engedd el!
-
pitagi
tag
Ez a kép befér ide? (Visegrád, múlt héten, nagyon különleges idő volt.)
-
törölt tag
válasz Speeedfire #49376 üzenetére
Teljesen bemozdult, életlen, a kompozíció is érdektelen. Őszintén szólva ez egy minden szempontból rossz kép.
-
LamaCube
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz LamaCube #49378 üzenetére
Nem rossz témák az elsőn a fű rondít bele kicsit a másodikba az oszlop pont nem kellene szerintem-de ez csak az én véleményem vannak itt profi épület fotósok is
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Matska #49381 üzenetére
A másodikból nincs szűkebb? Valami ilyesmi kompóval nekem b*romira tetszene...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
szecsgeri
tag
-
Muerte68
addikt
válasz *Ropi* #49389 üzenetére
nem nagyon nyúltam hozzá,csak egy preset ment rá de az még variálható
szecsgeri azt még megnézem annyira nem néztem csak leméretezés kis szinezés volt rajta
Köszönöm a véleményeket[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
szecsgeri
tag
válasz Muerte68 #49395 üzenetére
Most meg túl vöröses. A színekkel nem vagyok megbarátkozva, van ebben több is.
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
-
rekid
addikt
válasz Muerte68 #49397 üzenetére
Kontrasztalan és sötét. A kontraszttalanság lehet irány de ez így sötét. A másik, hogy a pad túl közel van így a környezetből nem sok látszik és nem jön át a lepukkant parkban egy pad ötlet. (Pedig az ötlet nekem tetszene) Így csak egy pad mert nem látni a környezetet.
Na de hoztam én is egy túrpista kapáslövést mert rohanás volt. Jobb lett volna ha jobban mozdulnak az emberek de kezből térdről 1/13-nál nem mertem fentebb menni.
Jobban rá kellett volna fordulni a lépcsőre..de akkor meg nem bírom megtartani.. ahh..[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
jó kép kár hogy a lépcső alja nem fért bele de így is jó
sok pad van egymás melett azért nem voltam távolabb de visszamegyek még ,meg nem a fix 80-as jupiterrel is megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest