Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz Fotonhámozó #49843 üzenetére
nagyon jo lett!
-
phaseOne
tag
Bitang!
-
shouryuken
senior tag
Csak hogy kilógjak, nekem műfény nélkül jobban adná!
-
Muerte68
addikt
Ez nagyon jó
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
belovary
senior tag
válasz shouryuken #49854 üzenetére
+1
Nem mertem írni, de nekem annyira elveszi a természetességét, hogy... de inkább nem írom le.
Bár lehet többeknek tábortűz, vagy ilyesmi ugrik be azonnal, és úgy klafa, de nekem azonnal
a műfény, a vaku, és így nem...
De a kép az brutál![ Szerkesztve ]
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz belovary #49856 üzenetére
+ (#49854) shouryuken : kösz, ez is vélemény. Rengeteg embernek átjött, hogy ezt nem természetfotónak szánom, nem is tájképnek. Nagyon adta magát a helyszínen a meleg fénnyel való villantás (utómunka során nem került rá műfény). Így, címmel együtt bőven van mögöttes jelentéstartalma, amit nem hinném hogy kellene és nem is akarok magyarázni.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
marcitp
őstag
válasz Fotonhámozó #49857 üzenetére
Szuper fotó,
de nekem pl az jön le, alágyújtottál egy zúzmarás fának.
Nagyon jó kép, meg gratula, kreatív az ötlet , de nem jön át a cím sem, valahogy nem ez a példa jó hozzá szerintem. Pedig alapvetően vevő vagyok ezekre, meg a hangulatképekre, de ez annyira nem. Mármint a mögöttes tartalom, amit adtál neki. A kép szuper. De pl ha ez a fény egy zúzmarás fás, téli házikó ablakán szűrődne ki (lehet közhely) már lejönne a dolog. De ez szubjektív, lehet túl bináris az agyam, elnézést a véleményért!
de érted... azon a képéen k..va hideg van... mitől lesz meleg? ha alágyújtanak.... na most az annyira nem jó.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
mikrofon
veterán
válasz marcitp #49858 üzenetére
igen ez a "tűz" a fa alatt valóban kicsit problémás lehet... Ezért is félve írtam le, mikor kérdeztem, hogy tűz vagy lámpa, mert az ember ritkán gyújtja magára a fát
én nem is tábortűzre gondoltam, hanem kis lámpásra, gyergyára....
Ennek ellenére nekem nagyon bejön és át is jön egyszerűen nekem adja magát a kép és érzés...... Sőt mivel a fény olyan pici szerintem a fát a környezetet és magát a "jegességet" is felnagyítja.... De ez persze saját szubjektív vélemény... Ha az én alkotásom lenne én ki is nyomtatnám és raknám a falra.....
[ Szerkesztve ]
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz marcitp #49858 üzenetére
Az az érzésem, mint az utcai/minimalista képek esetében, most is alapvetően másként látjuk a dolgokat. Vagy átjön elsőre (amit mikrofon leírt a #49859 második felében, a jég <-> tűz, hideg <-> meleg ellentétre felfűzött gondolatmenet) vagy nem (mégiscsak magyarázom a bizonyítványt ). A házikós változat nekem elcsépelt és nagyon szájbarágós megoldás lenne. A vaku nélküli változat egy nagy szürke massza, ebből a nézőpontból nincs semmi a képen, ami megfogná vagy vezetné a tekintetet villantás nélkül. Például ez a kép pár perc eltéréssel készült, ezen felesleges lett volna villantani (a vakuzott fa ennek a fasornak az első tagja, a képen nincs rajta, de a kivágott fa „előtt” áll). Ezért volt adott, hogy ebbe a nagy jeges-szürke-nyomasztó tájba egy kis melegséget vigyek narancssárga fénnyel. Így számomra adja az érzést és a visszajelzések alapján sok más embernek is. De megértem, ha nem jön be mindenkinek.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
marcitp
őstag
válasz Fotonhámozó #49860 üzenetére
a jég <-> tűz, hideg <-> meleg az ellentét átjön, az elején is értettem mit akartál, a többit meg leírtam, ne foglalkozz vele, nyílván szubjektív. Sajnálom, hogy szóvátettem, nem ér annyit. Jó kép lett.
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
shouryuken
senior tag
válasz Fotonhámozó #49857 üzenetére
Értem, mire gondolsz, nekem még azzal együtt is jobban tetszene fény nélkül, de technikailag remek!
Nekem a fotózásban az tetszik, ha mindenféle környezetre gyakorolt befolyás nélkül elkapsz egy pillanatot - úgy ahogy van. Pl. a beállított stúdióportrékat abszolút nem tudom értékelni. Ez azért természetesen messze van attól.[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz Fotonhámozó #49860 üzenetére
Az ötlet itt sem olyan rossz, csak itt a két elülső fán "kevés" a jég... Arra gondolok, hogy kilátszik a fa kérge, törzse, ágai, míg a lámpás képen mindent jég fed. Az ágak teljesen jéggel borítottak lefelé lógnak a jég súlya alatt és minden részét eltakarja a jég. Tehát a természetet nyomja a jég, azaz hideg súlya.... Ez valahogy ezen a képen nem annyira jön át, a hátsó fákon ez már jobban látszik...
A tetszés mint érzés szubjektív ezen kár töprengeni...
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz szbalogh #49864 üzenetére
rossz a wb, dől, zavaros a háttér,stbstb. értem én hogy világít, de ez így kevés magában.
ezt olvasd el és fuss neki mégegyszer."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
marcitp
őstag
Srácok! Tényleg off kérdés, de hirtelen nem tudom, hol kérdezzem.
A fb melyik formátumba nem piszkál bele? A .png-be?https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
szecsgeri
tag
válasz marcitp #49869 üzenetére
Igen, a .png-be nem matat.
[ Szerkesztve ]
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
Drakmusz
addikt
válasz total90 #49875 üzenetére
Azért olyan messzire nem kellett utaznom...
Az első a Duna Tower az Árpád-hídnál,a második a Bálna belseje,az utolsó pedig egy szimpla békásmegyeri panel.
(#49868) torzo (#49876) r.levente75 Köszönöm a véleményeket![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
total90
veterán
válasz Drakmusz #49877 üzenetére
Érdekes, mert az első kép kiköpött münchen fujitsu tower, a másik meg münchen bmw welt
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
ace05
senior tag
Üdv
Nem értek a photoshophoz. De lenne valami egyszerű megoldás a photók fehér egyensúly javításához ? Fotóznom kellet egy adventi műsoron, de némelyik képen beégtek a fehér színek . Ezt hogy javíthatnám ?
-
jjeahh
nagyúr
válasz Fandango #49881 üzenetére
Gondolom Quantumod van, az nálam is vacakol néha a képekkel, bár fórumon még nem volt gond. A kurzorgombos görgetés sem mindíg műkszik rendesen, a pluginokkal is gondban van... de remélem ezeket mind javítják majd, mert a chrome b*romira vacakul jeleníti meg a színeket.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vond
MODERÁTOR
Én hetek óta FFQ-t használok mobilon és PC-n egyaránt. Nem volt még gondom semmilyen képpel.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
Balinov
titán
válasz Drakmusz #49867 üzenetére
A balnas nagyon jo, percekig tudom nezni, kicsit a Reichstag uvegkupolajara emlekeztet FF konverzio is jo, bar megneznem Fandagos FF-re konvertalva is.
Neked tenyleg kene egy nagyobb szenzor
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bandhajon@
aktív tag
[link]
Üdv! Hoztam egy képet hátha befér, Egy brilliáns ajándék
Jó látom mintha dőlne kicsit balra?[ Szerkesztve ]
Vizuális mesemondó.
-
grigo
őstag
válasz bandhajon@ #49888 üzenetére
Nekem pont a gyűrű életlen. Illetve nekem a kép alsó fele hideg és a háttérfényhez képest.
Saját akció lesz?https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
grigo
őstag
válasz bandhajon@ #49890 üzenetére
A lényeg hogy ha így tetszik akkor tudatos koncepció van benne. Úgy értettem hogy lánykérésre készülsz-e.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
törölt tag
Itt még annyit lenne érdemes, hogy a gyűrűt világítsd meg és helyezd fókuszba. A csillogás rá vonzaná a tekintetet, főleg, ha egy fénysugárral oldanád meg, nem általános derítéssel. Akár egy mobil lámpájával is elég lenne, de nem telibe világítva, hanem egy lapba fúrt lyukon keresztül, hogy a környezete sötétebb maradjon, csak a gyűrűre essen a fény.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Gyáva népnek nincs hazája!
-
copass
veterán
dől is, életlen is a bemozdulás miatt, wb szintén rossz.
olyan mintha a bokeh és a doboz fontosabb lenne mint a gyűrű.
szűkítsd egy kicsit a kompót, doboz elé nyugodtan teheted a gyűrűt így bokeh és a gyűrű is jobban fog érvényesülni.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Fandango
veterán
válasz randras_83 #49896 üzenetére
Tetszetős minden szempontból!
-
papaya
senior tag
válasz randras_83 #49896 üzenetére
Örülök, hogy legalább Te rendszeresen szolgáltatsz itt ilyen képeket!
Kizárólag építő jelleggel írok. Nekem nagyon hiányzik a retus.
Könyökénél, a homlokánál a ráncokat leszedném, a szemfehérjét kicsit kitakarítanám, a sötét foltokat eltüntetném, pl a lapockáról, vagy a bal szem és a szemöldök közöttit. Sajnos,a homlokára vetülő egyenes árnyék sem adja nekem annyira, illetve kicsit olyan mintha a vaku túlerősen lett volna tolva, majd rendesen leszedted a csúcsfényt, amitől olyan fura lett pl a nyaknál. Esetleg valamilyen s-curve póz jobban állna neki, így túl szemben vannak a vállak, a mellek lefelé néznek, a váll leesve. Mivel ez budoir jellegű, így jó lenne nagyobb hangsúlyba rakni a test vonalait. Az a pár tincs sem tesz túl sokat hozzá a vaku oldalán a füle mellett. Valamint azok a fekete placsnik is zavaróak a bal keze mögött, mert nem tudjuk meg mi az, akkor viszont kár bármit is látni belőle. De ezek csak szvsz szubjektív dolgok.
Gratu amúgy, irigyellek, hogy ilyen fotózásokat tudsz megvalósítani[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz papaya #49898 üzenetére
Retus van rajta, de vegigmegyek azon amit írtál
Nem égett ki, egy mehsejtes vakuval volt megvillantva illetve a másik oldalról viaazaderítve. Na megnézem mi van még a fiókban aztán csinálok valamit belőlük. Januárra tervezek valami tutibatt esetleg némi akttal fűszerezve majd kiderül.Mondjuk januárra több mindent is tervezek
egy biztos fedett illetve fedetlen hölgyek is lesznek még[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
rekid
addikt
Karácsonyi vásáros próbálkozás.
randras_83: Engem megvett!
Gyáva népnek nincs hazája!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs