Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Flowtation #9548 üzenetére

    Bárhogy is döntesz a Cisco topicot már most kezdd el olvasgatni :K rengeteg hasznos anyag és segítség van, a virtuális környezettől amiben gyakorolhatsz a vizsgafeladatokik. Gyakorlatilag az alap vizsgáig tanfolyamra se kell költened (a vizsgát is leírják hogy célszerű kifizetni/intézni, hogy olcsóbb legyen) aztán ha az megvan eldöntheted ebbe az irányba akarsz-e tovább haladni.

    A mostani kényelmes állóvíz kis pénz-kis foci környezet hosszú távon szerintem csak visszahúz. Ha már ott tartol, hogy téged is zavar az anyagi oldal, akkor ez előbb-utóbb állandósult állapot lesz, és nemkevésbé fog frusztrálni, mint az ingázás miatti kevés szabadidő (viszont nem lesz legalább anyagi téren problémád ;] ) az is lehet, hogy idővel úgy döntötök az egri lakás(?)t kiadjátok és pesten/agglomerációban béreltek mert a bérleti díj és a többletfizu (valamint a gyerekek és feleséged jobb lehetőségei) miatt megéri.
    35 évesen 5 évet elpazarolni egy tanári diplomára szvsz időpocsékolás. Ha a szakképzést (tantárgyakat) elfogadják/beszámítják a mérnökinfó is képbe kerülhet.

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák