Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22947 üzenetére
[ezt ajánlották itt a fórumon], de sajnos jelenleg nem üzemel, [de szerencsére van még miből válogatni]
@zsolt1981062:
a másik topicban válaszoltam, bár nem teljes a történeted a megoldáshoz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dzsanni94 #22948 üzenetére
Drága Barátom! (ha szabad így fogalmaznom..) !
Mindösszesen azért kértük a pontosítását a hozzászólásodnak,hogy ne olyan tanácsot adjunk,amit 1: már csináltál, 2: felesleges megcsinálni,mert nem megy.
A Te esetedben: azért voltam bátor és kérdeztem rá a formázásra,mert a teló system particióját is lehet formázni,akkor viszont nincs rendszer a telódon,tehát hiába akarsz hard resetet csinálni. Ha leírtad volna azt,hogy ez (system formázás) megtörtént-e, akkor tudnám pl, hogy be tudsz bootolni cwm-be.
Ha igen,akkor pl egy factory reset is megoldhatja a problémádat.Ha a systemet formáztad,akkor meg egy gyári backup felrakása kellene.
Mivel nem pontosítottad,így nem tudom,mennyit tudsz a romolgatásról, nem tudom,hogy miket csináltál és nem tudom,mennyire vagy ebben képzett/gyakorlott.Ezek után nem nagyon javasolnék semmit,mert amit leírhatok,az szerint pl akár téglázhatod is a telód,amit nem szeretnék.
Hidd el,hogy nem kötekedés volt a hozzászólásom,hanem a jó megoldás miatt szükséges pontosítás-kérés volt a lényege!
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22952 üzenetére
Az első linket (típust), Bp III. kerületi bolttal, értelmes áron itt, a fórumon ajánlották. Szvsz elég konkrét típus. Csak kár, hogy a webshopja éppen (vagy végleg?) nem megy. A nagytestvéres link ugyanezt listázza, persze, csak ha nem a kiemelt, fizetős találatokat nyitod meg
-
Milestone2
nagyúr
válasz dzsanni94 #22948 üzenetére
Újonc...
Segítséget kérsz és egyből üvöltözöl?
Szerinted ki fog neked így segíteni? (Fakirr, szokás szerint, még ezután is...)
Kicsit fogd vissza magad...
Ha nem megy, keress más topic-ot...
És most üvöltözz velem is egy sort...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
dzsanni94
csendes tag
válasz #84490496 #22953 üzenetére
Annyit lett csinálva rádugtam USB vel a telót a gépre és kiadott 2 tárhelyet az egyik a külső vagyis az SD a másik meg gondolom a belső.Rámentem jobb jobb egér gombal és ott volt hogy formázás arra rámentem és kiírta hogy a formázás befejeződött mind 2 nél ugyan ezt használtam és ezután jelent kezett a gond hogy csak a lógóig jutt a telefon.
Hard reset nem lehetséges már próbáltam nem rootolt a telefon.
Azóta is csak keresek a neten megoldásokat az aksija meg a telefon mellet van nehogy lemerüljön vagy valami. -
bagyusz
őstag
MIUIv5 (3.12.13)
miui_cocktail_3.2.22_4.1_20131211 verzióhoz képest végzett javítások:
-MIUIv5 (3.12.13) frissítés
-gyors merülés fix
-hálózat kód kérés eltüntetve
-alapértelmezett governor: Smartassv2Xiaomi MI One port
MIUIv5 Letöltés OT-995-re:
miui_cocktail_3.12.13_4.1_20131214Sd kártyára felmásolni, cwm-ben wipe data factory reset majd instal zip kiválasztod a romot, vársz míg a telepítés be nem fejeződik, majd reboot
Figyelem a rom már tartalmazza a gapps csomagot, nem kell telepíteni!
Előző miui rom esetén is kell wipe data factory reset!
Ha lassúnak érzed a romot akkor a beállítások->teljes/minden beállítás->hang-érintéskor rezegjen kikapcs, valamint ha nem tartasz rá igény az animációkra akkor azt is ki kapcsolhatod a beállítások->fejlesztői lehetőség alatt.
Nyelvtől függetlenül tudod skippelni a xiaomi acc. regisztrációt, de ha későbbiekben szeretnél más miui témát fel telepíteni ahhoz kell majd a xiaomi account.
#22962) kgymac: Nekem is az lenne a tippem, de annak os alatt nem kellene felmountolni.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz dzsanni94 #22961 üzenetére
Bizony, belső volt: törölted a belső partíción lévő amss.mbn-t, akkor köss rá, valami nehezéket, aztán jobb kézzel, bal váll fölött hajítsd bele szépen a kukába.
Illetve az akksit vedd ki belőle, mert azt eladhatod x1port-kollégának.bagyusz: Köszönjük szépen, nagy respect!
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22964 üzenetére
=nem fog merülni olyan gyorsan. CM-eknél legalábbis ezt jelentette.
szerk: bocs, nem lehetett kihagyni@bagyusz:
grat, bár én maradok a CM-nél. + remélem, ics vsync<->touch esetében is igazad lesz, 2x is.@helixP: egy alaplap csere még szóba jöhet, de az ugye egyenlő a "gazdasági totálkár" kifejezéssel.
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz x1port #22968 üzenetére
Attól, hogy már ténylegesen el megy "aludni" a wifi/bt páros.
Úgy jeleníti meg, ha OTU-n ráeresztik frissítést, ilyenkor rebootol a teló bootloader módban majd fel csatol egy 50mb FAT partíciót. Amit alapesetben nem kellene látni, de közben mégis..(alca valamit elbaltázott) Egy agresszíve vírusirtó is simán letörölheti. Volt erre példa
-
bagyusz
őstag
válasz #84490496 #22976 üzenetére
A wifi mac dev/block/mmcblk0p13 tárolódik. Imei-t meg passzolom, de nincs kizárva.
Múltkorában mintha valami olyasmit írtál volna, hogy megmaradt az imei, ugyan erre a szitura, hogy a saját amss.mbn-t átmásoltátok egy másik telóra, de ha nem így volt akkor majd kijavítasz.
-
törölt tag
válasz bagyusz #22978 üzenetére
Wifi mac-et és imei-t a jó öreg qpst-vel tudod megoldani,bár trükközni kell kicsit. Annál az esetnél,amit mondasz, az amss eléggé nem stimmelt függetlenítés miatt. A vége egy kb 2-3 órás box-os műtét lett,a páciens épphogy életben maradt. Amss csere esetén tünetek: random fagyások,random reboot,rapszódikusan változó particiók(hol látható,hol nem..) ,ki-be kapcsolgató gps és wifi, félig,időszakosan működő sim. Szvsz nincs értelme a cserének,max ha egyből lement mindent a telóból,ami kell,majd full gyalulás + otu..
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1981062
csendes tag
válasz kgymac #22951 üzenetére
Szia Kgymac
Igen tudom válaszoltál a one tach nevű programmal felismerte a telefont igaz csak azt amit letöltöttem terminált a g-playrol ahogy fakir irta a recovery tömörített mapát hova másoljam a telefon memoriájába mert a GB H1N1-n csak egy image ,appát ad be abba vagy azon kivül hejezzem el. Hogy legalább a recoverit behozza ne csak egy fekvő androidott piros felkiáltó jelel? Az sd kártyárol semmi hir még nem ismeri fel
Hogy érted hogy nem teljes a történetem? Mire gondoltál mitt nem irtam le? -
kgymac
őstag
válasz zsolt1981062 #22981 üzenetére
Szia,
Hiányzó infó: volt hivatalos ics frissítés a telefonodra ? A tippem, hogy igen és utána feltettél egy GB romot -> emiatt nincs sd-d, mert más a mountolás helye.A post-odban play terminál van, inkább ne használd, biztos kezet és tudást igényel. Csak arra jó, hogy a recovery-t felflash-eld, de nem igazán ajánlott (sok tégla user@error miatt, pl. elgépelés, túl nagy reco img).
Ha figyelmesem olvasod az összefoglalót és Fakirr1 blogját, le kell töltened PC-re (winnel, én xp-t használok, de win7/8-cal is megy) a fastboot csomagot, kicsomagol a leírásnak megfelelően (pl. c:\fastboot). fastboot driver is kell, különben nem látja a pc a telefont, ha reco módba kapcsolod.
De előtte tedd rá az sd gyökérbe a romot (egy kártyaolvasóban legyen az sd !!!), amit fel akarsz tenni (zip, nem kell kicsomagolni). CM esetében a hozzávaló gapps is kell. Utána sd-t a telefonba, majd be kell belépni a recovery-be az összefoglalóban vagy Fakirr1 blogjában leírt módon. Ugyanott megtalálod a rom telepítés leírását. Fakirr1 blogjában képek is vannak, hátha úgy könnyebb.A telefon belső memóriáját meg felejtsd el. Ha látod PC-ről, az régen rossz, mert ráléptél a téglagyárba vezető útra (kb.50MB-s rejtett FAT partíció,amms.mbn file-lal. A file bármilyen megváltoztatása kinyírja a telefont, mint lásd az utolsó 1-2 oldalt).
-
törölt tag
Ha szerencsém van,akkor most veszem át az ace3-at. Ha összejön,akkor részemről temp búcsú Tőletek!
-
argetlam01
tag
sziasztok feltettem a cm10.2 t szuper hogy kell vele a képernyőről fotót készíteni?
-
bagyulus
tag
válasz argetlam01 #22984 üzenetére
beállítások /gombok/kikapcsoló menün belül aktiválni kell.Ha ez megvan akkor hosszan nyomod a kikapcsoló gombot és ott lesz a kérdésedre a válasz.
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #22988 üzenetére
Most hergelem magam,hogy fel kellene tenni ezt az új MIUI-t.
De az előző verzió 5 óra alatt csontra leszívta az akksim -
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #22991 üzenetére
Persze , én is..de a MIUI-nak alapból sokkal nagyobb az étvágya.
És az én haldokló akksimnak ez maga lenne az öngyilkosságAmi pedig még nagyon fontos nekem az a Gtalk (nem a hangouts ) használata.
Asszonnyal ezen kommunikálunk egész nap.
Viszont ha MIUI-ra telepítem fel akkor az folyton folyvást kilődözi. -
argetlam01
tag
miért nem talál választható hálózatot mikor keresem de tudok telefonálni miért van cm10.2
-
tomiivagyok
aktív tag
egy kis segítséget szeretnék kérni, ezzel kapcsolatban. Szóval, minden megvan, cm11 jinxxed féle feltéve, a mini gapps feltéve, telefon beállítva, android-sdk-t letöltöttem. Na, és innentől fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom, mivel amit találtam leírást, hogy hogyan bírjam működésre az adb-t, nem sikerült, és ugyanúgy nem működik, mint eddig. Habár lehet azért, mert 8.1 van a gépemen..
Na szóval lényeg a lényeg, kéne egy kis segítség. Olyan jócskán szájbarágós, hogy hogy csináljam az adb-vel, mert azt még megoldom, de ezekkel a parancsokkal nem igazán merek csinálni semmit sem, mert félek, hogy elcseszek valamit.
Remélem megszán valaki -
kgymac
őstag
válasz zsolt1981062 #22985 üzenetére
Magadnak köszönd. Az olvasás hasznos.
@argetlam01: ez egy ismert hiba a CM alkás romokban. Majd egyszer javul
[ Szerkesztve ]
-
pilkadav
csendes tag
kedves bagyusz
azt szeretném kérdezni az akku fix es miuival kapcsolatban hogy az értesitési sávolt meg lehet e változtatni fehérre mint az előzőben volt ? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Bagyusz uj romjában hol találom a supeusert?
üdv
-
namerke
tag
Üdv! Főnix féle CM11-et próbálgatnám, viszont van egy kis problémám. Ben féle mini gapps-al kapcsolatos a dolog, ugyanis hiába flashelem fel, nem jön elő telepítés után a varázsló (google fiókos) és az appok sem jelennek meg (pl. play store) . Próbáltam újra leszedni, 0-ról flashelni mindent újra, de nem vált be. Factory reset/wipe telepítések után recoveryben sem nyújtott megoldást. A Jinxx által biztosított gapps-al nincs semmi gond, csak az ART-ot nem bírja, én pedig pont ezt szeretném tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest