Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22648 üzenetére
Holnap reggel tudom kipróbálni.
Fonix azt írta, neki ettöl megoldodott.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Milestone2 #22652 üzenetére
hát akkor már egyszerűbb, ha kipróbálom én, ennyit igazán megtehetek szerintem
csak feltöltöm előtte a telefonom a biztonság kedvéért -
Milestone2
nagyúr
válasz helixP #22651 üzenetére
Nekem csak olyan volt, hogy telefon bootlogonál állt meg.
De kikapcs, bekapcs után újra jó volt. De ez rajtad nem segít.
Igaz én nem cwm-ben csinálom a backupot, hanem Online Nandroid Backuppal.
Nem tudom Alcán müködik-e egy próbát megér...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22653 üzenetére
Egy használy kisebb carddal fogom megnézni, nem a fö kártyámmal...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #22654 üzenetére
Hát, most már mindegy Vagy visszateszem aszem felteszem a CM11-et és megpróbálom megoldani a mediaprocess-dolgot SD-formattal, amíg bagyusz meg nem oldja a dolgot, tudom, hogy dolgozik rajta
tomiivagyok: szerintem a lement, format, visszatölt dolognak működni kell. Csak a majdnem teli 32 GB-s kártyámnál ez torkosborz esete.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22657 üzenetére
Akkor én nyerek majd, mert egy 512-sel fogom megpróbálni...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
Aszem a kártyáról telepítés se megy
-
helixP
nagyúr
válasz helixP #22660 üzenetére
Formáztam a kártyát géppel, majd telefonnal, visszatettem a szűz, töküres SD-t a készülékbe, és már dobta fel a mediaprocess hibát. Tehát úgy tűnik, nálam nem megoldás a formázás sajnos.Tévedtem: működik, de egyvalamire figyeljünk: a beállítások/tárhely menüpontban két SD-törlése van. Lehet, hogy láma vagyok, de először az alsóval türléssel kezdtem, és nem volt jó, tehát az első SD-kártya törlésre pont kell rámenni. Most üresen nem dobál FC-t. Következő lépésként: "Visszamigrálok" minden adatot rá. Kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
Nem tudom, hogy ez most jó-e avagy sem, de én is feltettem most mindennel együtt. Letöltöttem minden alkalmazást, SD kártya benne, de nem dobott hibát se a play áruház, se a telefon.
Mondjuk még egyik alkalmazást se indítottam el, mindjárt meglátjuk, hogy akkor mit lép. -
tomiivagyok
aktív tag
Nem fc-zik, szóval örvendezik fejem
Következő lenne a kérdésem: melyik a legjobb I/O ütemző a telefonhoz? -
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22664 üzenetére
Mik vannak benne?
A legáltalánosabb (legközkedveltebb) párosítás a Smartassv2 / SIO...Olvasd el a nevem alatt lévő blogok közül az erről szóló részt...
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Milestone2 #22665 üzenetére
az az igazság, hogy azt olvastam, de nem lettem sokkal okosabb
van noop, deadline, row, cfq, bfq, vr és sio.
noop-ra állítottam, mert ahogy olvasgattam, az volt a legnormálisabb, de nem tudom, hogy jó döntés volt-e.
a cpu governort pedig interactive-ra állítottam, minimum 122 mhz és maximum 1708 mhz-ra. -
törölt tag
válasz tomiivagyok #22666 üzenetére
122 -t szerintem emeld meg 245-re,mert a túl alacsony órajellel lefagyhat a teló. SmartasV2 esetleg?Interactive anno nem vált be ( bár ace 1-en meg az a jó..relative )
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz #84490496 #22667 üzenetére
akkor értem már, hogy miért fagyott le sokszor a telefon ezelőtt, már körülbelül 3-4 hónapja mindig 122mhz-re vettem le a minimumot
smartassv2-n volt a telefon eddig (4.1-től kezdve), de nagyon merült a telefon. olyan szinten, hogy nem nyúltam hozzá, és sokszor 4-5 óra alatt lemerült (ebből 2-3 órát mondjuk a médiaszerver tartotta ébren a telefont...) -
ViCk980
tag
Hmm úgy látom akkor mégsem a pálcikás mikulás zavart be tegnap..
-
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22668 üzenetére
Interactive még akkuzabálóbb.
Nem írtad le milyen governorok vannak.
A schedulereket leírtad.
Tartok töle hogzy Bagyusz 3.0.101-es kernele fut és akkor csakis smartass/SIO...122 akkor veszélyes ha mélyalvásba megy, onnan nehezen tér vissza.
A 250 körüli minimum jó.[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Milestone2 #22672 üzenetére
Én erre állítottam most a 10.2-t.
Viszont azt vettem észre hogy zenelejátszás közben meg-megakad a hang.
Létezik,hogy ettől ? -
Simcsi
csendes tag
Sziasztok!
CM 11 szuper, szép, gyors, gratula a készítőknek!!
egy bajom van vele, másnál is előfordult esetleg, hogy a böngésző alig reagál a görgetésre, csak nagy nagy késéssel, sokszor beírni se tudok semmit annyira be van lassulva, aztán egy idő után fc...
gyárival és egy másikkal próbálva ugyanez a helyzet sajnos... van valami ötletetek mi okozhatja?[ Szerkesztve ]
-
ViCk980
tag
válasz #84490496 #22670 üzenetére
Na.. így mikulás helyett sörrel csak összejött a dolog.. Sör+ Kit Kat.. nem is rossz.
Mostmár csak a szolgáltatómmal kell leharcolnom a köv telefonomhoz jutást.. Tarifa váltás után 2 nappal megszünt a tarifa és most nem akarnak rá telót adni..
Valóban. Mérföldkő úr hasznos tagja az XDA-nak is..
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22673 üzenetére
CM10.2+poweramp+bt füles+samu 16GB class10 uSD, smartassV2+sio, cpu:245-1400MHz, megy rendesen, nincs kihagyás. 720x480-as videók alatt sem (mx player pro, ha hdmi kábel + sub is van, zavarok az erőben és a képben, de folyamatos a lejátszás). Nálad valami más geb@sz van..
CM10.2+winxp: sd működik pc-ről, gond nélkül (usb háttértár+linux file-cd gadget-tel, gondolom nem törölted az usb kompozit eszközt az usb vezérlők közül - az még a gyári vagy h1n1 rom eszköze)
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz Milestone2 #22672 üzenetére
hupsz, akkor rosszra gondoltam
van olyan, hogy savagedzen, interactivex, smartassv2, interactive, conservative, ondemand, usespace, powersave és performance. -
Milestone2
nagyúr
válasz tomiivagyok #22679 üzenetére
Ebből csak a smartass meg a conservative nem akku gyilkos. A powersave sem, de ott minimum a teljesítmény. A többi energiazaba... Az ondemand még talán...
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
Nos elérhető a MIUI v4 (3.2.22) a blogomban.
Az összes appot, szolgáltatás, fícsőrt lecsekkoltam, idáig hibával nem találkoztam.Milestone2: Akkor kiraknám a blogomba is. Tudom, hogy milyen hibáktól szenved.
[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
válasz Simcsi #22676 üzenetére
A problema nagy valoszinuseggel az uj HTML renderelovel van, ugyanis nem csak bongeszoben, hanem MINDEN alkalmazasban ami a WebView-et hasznalja, leakad. Jo pelda a CoinBase alkalmazas (aki nem ismerne, az egyik legismertebb online BitCoin wallet, illetve ehhez van a legjobban kidolgozott Android app is)
Mert csak.
-
-
bladegery
senior tag
erint ez minket? vagy ez csak a nexus kamerajat javitotta?
gergely-szabo.com
-
x1port
addikt
válasz trebrona #22696 üzenetére
Szerintem meg nem mert nem tudja.
Például ez a kit kat-es téma a play áruházban úgy van "hirdetve",hogy teljesen átlátszó a status bar.
Mint az igazinál is..de ezen a készüléken alkalmazva semmi.. csak az ikonokat fehéríti ki.Szóval téma ide vagy oda ez nem működőképes dolog.
Na mindegy ez van.. -
trebrona
nagyúr
Ilyenre gondoltál? Mert ha nem, én kérek elnézést, félre értettelek.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest