Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ati76"
tag
15000 hozzászólás?!! :-)
-
tivcike
tag
Clean ics van fent, akkor hogy is frissítem hogy gyári ics-m legyen?
HelixP: ugyan úgy mintha rendesen raknék fel egy romot és utána frissítem ics-re?
[ Szerkesztve ]
-
maka12
csendes tag
ebbe az uj CM be akkor nincs olyan hogy lockscreen utan fekete képernyő? nekem annál csak ujrainditás segitett ja és van benne project butter? csakmert ugye 4.1..
-
ndavid88
csendes tag
Sziasztok!
Az imént tettem fel a legújabb CM10-et. A leírás alapján csináltam, de amikor a telefon bekapcsol, nem talál hálózatot.
Mi lehet a gond? -
Milestone2
nagyúr
válasz #84490496 #15005 üzenetére
Nejemének így gyári 4.0.4-vel nincs semmi gondja a SIM-mel.
Nem egy csúcsmodell, de üzemel.
Amivel -nálunk- gond van, az a wifi rész.
Az én két telóm, mreg lányunké is simán látja még a wifinket, mikor a 995 már rég elvesztette.
Anya mondjuk nem nyúzza túl a telóját, lrehet ezért nem jöttek elő hibák...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz ndavid88 #15011 üzenetére
Nálam L9-en volt ilyen, másodszori újraindítás után már meg szokta találni minden custom ROM, próbáltam párat (AOKP, PACMan, CM10.1, JellyBAM, Avatar) szinte mind csak másodszori újraindítása látta meg a GSM-et...
Illetve régebben volt, hogy csak egy bizonyos javítócsomag feltelepítése után...
...de persze ezek a tapasztalatok LG-ről szólnak, látom azért Alcatelen sokminden másképp van...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
tivcike
tag
A kérdés hogy megéri-e frissíteni gyári ics-re a telót a cm miatt.
-
ndavid88
csendes tag
válasz Milestone2 #15016 üzenetére
Harmadjára indítottam újra, hiába.
-
törölt tag
válasz Davee. #15022 üzenetére
A saját gyári backupom (t-mobile 616-os) eljutott a v61L-ig történt frissítésig, ott a gyári frissítés eredménye egy halodd droid.. akármit csinálok vele, az eredménye ugyanez.. fax kivan.. hidd el,hogy mindent kipróbáltam.. (kivétel a full nand backup visszaállítását..). Mind1, mert mert tojok rá.. legfeljebb nem tesztelem a friss romokat.. Nálam a tweaked ics teszi a dolgát normálisan, az összes többi rommal katasztrófa a telefonom.. nem fogom elcseszni még jobban csak az ics frissítés miatt..
[ Szerkesztve ]
-
krissz02
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a telefonomat gyári helyzetbe állítani, viszont gyári kernelt (t-mobile) sehol sem találok, esetleg valaki tud linkelni nekem egy gyári ICS kernelt? -
törölt tag
válasz Keeperv85 #15024 üzenetére
Gyári romra fota-n felmegy 616-ra az update 1,2 és a 3 is, ami v61L-ig frissíti.Eddig oké is, azonban ezután a fota letölt egy előkészítést az ics-re, ami után lehasal a droidom. SHA -ban igazad lehet, de 1:belefáradtam az egész update procedúrába, 2: a héten annyi melóm volt,hogy örülök,hogy a seggemen luk van, 3: ha a tweakeddel megy rendesen, akkor nekem nem ér annyit ez az update procedúra,hogy rámenjen egy teljes napom,mire kiderítem,hogy jrd/alca mit cseszett el.. OTU alapból 15 esetből talán 2szer látja a telóm..
Szerintem veszek megint egy sgs-t, ez meg megmarad tartaléknak,vagy elküldöm Neked postán egy cm7 update-re -
törölt tag
válasz Keeperv85 #15030 üzenetére
dell m5010 laptop,amibe belefolyt a boros kóla; toshiba u500 ,ami alaplapi chipset hibás,hétfőn bga-zok; roadstar "hifitorony",végfok ic csere ;lumia 800 : amoled+touch(egyben van..) csere; w595i :usb ic(bga) csere szintén holnap; nokia 5300 átvezető kábel csere.. És ez csak ez a hét.. ebből a fele sincs még készen, de mind tegnapra kéne..
-
lazlo16
aktív tag
Bagyusz :9 Az új cmből eltünt a zram meg egykéát apróság Direkt ? vagy csak a kernelhez nem lett még igazitva ?
-
-
-
törölt tag
-
maka12
csendes tag
jelentem, hogy a képernyőzár beégés(fekete képernyő) ismét van (csak ujrainditás segit)
[ Szerkesztve ]
-
maka12
csendes tag
és felraktam a patchet cwm 5.5.4 el és nembootol be a telo ics loaderes
-
bagyusz
őstag
válasz maka12 #15042 üzenetére
Az új cm-re nem vonatkozik a patch, alapból tartalmazza, teljesen át lett dolgozva a kernel a ramdisk de még a rom is, más lett sd kártya elérési útvonala is, JB mintára készült.
Az nem az a begés, de erre nem tudok mit mondani, valamilyen hw vagy rejtett partíciós különbségek lehetnek.
(#15035) Fakirr1: Olyan nincs
[ Szerkesztve ]
-
maka12
csendes tag
akkor ez ilyen egyéni problem? :S lezárom a képernyőt és nemjön ivssza de érzem a rezzenéseket hogy feloldja megilyenek
-
maka12
csendes tag
ja akkor az a baj mert patch nelkul jovolt kiveve a lockscreen
-
bagyusz
őstag
válasz maka12 #15046 üzenetére
Meglehet, mivel írtad, hogy ics bl-s, tehát akkor elviekben hivatalosan lett frissítve ics-re, és akkor belső fw különbség nem lehet max hw. Mármost, ha meg ez lenne akkor a hivatalos kernel forrás elviekben fel lenne készítve rá, de ez szerintem nincs mert akkor mi francnak forgattak le egy új kernelt a mostani ics frissítésre miközben a defconfig ugyan az.
Meg kellene nézni a 995S/A kernelével is mert ott van eltérés az lcd panel driverében, de ehhez most nincs türelmem.
-
maka12
csendes tag
Jólvan. am nemlett frissítve telenorba vettem gyári ics vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest