Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
argetlam01
tag
hogy ismeri fel a gépem a telefont mert hiába dugom rá?
-
argetlam01
tag
segítsetek kérlek
-
shadowlizard
csendes tag
válasz argetlam01 #22900 üzenetére
Akkumulátor infónál azt mutatja hogy a wifi végig be van kapcsolva.
A wifi beállításainál van egy "A keresés mindig elérhető" elnevezésű beállítás. Ha ezt kikapcsolom akkor az akksi infónál már nem lesz az látható hogy a wifi állandóan be van kapcsolva.
Az akkumulátor időre nem tudom milyen hatással lehet amúgy.[ Szerkesztve ]
-
argetlam01
tag
hogy ismeri fel a gépem a telefont mert hiába dugom rá?
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #22904 üzenetére
Felismeri az, csak ismeretlennek vagy sárga felkiáltójelesnek. Eszközkezelőben kéne keresned (már ha windows-t használsz. Linux alatt routeren a régi 2.4-es kernel miatt kézzel kell mountolni, az lg nas automatikusan mountolja, PC-n passz, jó tíz éve nem használtam, iMac /debian5,9.2,osx10.4/ szintén nem volt bekapcsolva 2 éve). Nálam megy, én winxp-vel használom.Használnod kéne a keresőt, mert úgy 3 oldalanként valaki mindig megkérdezi.
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #22906 üzenetére
Eszközkezelőben mit mutat ?
-
argetlam01
tag
már sikerült hála Fakirr1 nak
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz argetlam01 #22906 üzenetére
Szerintem romon belül lehet valami bug.
Nekem az asztali gépemen xp van a céges laptopon win7.
Mindkettőnél ez van. Egyszer felismeri aztán meg nem hajlandó. Pedig a keresőt is használtamAz akkumulátor tényleg nagyon merül , próbáltam rájönni,hogy mitől de eddig hiába.
Smartass v2-vel és SIO -val használaom , max órajel 800mhz. És így is...Ettől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve ezzel 10.2 -vel.
-
lumpika
tag
Csövi!
Lehet, hogy láma kérdés, de:
a CM11-hez mellékelt Launcher3-ban hogyan lehet törölni ikont a
kezdőképernyőről ?
Üdv[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22909 üzenetére
Ugyanazt a gyártó id-t és eszköz id adja a gyári és a CM rom is (VID&PID). Ha xp alatt kitörli az ember a driver cache-t, az új felismerésnél a teljes hw azonosítót használja a szükséges driver telepítésekor, ha meg már felismert és telepített az eszköz, csak a kompatibilis rész alapján próbálja meg betölteni és elindítani. A módszer a CM alatt a sárga felkiáltójeles eszközhibát okozza. OTU eltávolítás esetén is törlődik a korábbi információ az inf cache-ből, ezért működik pl. az OTU eltávolítás/újratelepítés. Telepítés nélkül elég az eszközkezelőben törölni a korábbi eszközt, majd változások keresése. Újraindítás sem kell, megy anélkül is.
-
kgymac
őstag
válasz x1port #22913 üzenetére
Winxp alatt a driver cache:
%SYSTEMROOT%\INF\INFCASE.1
Előfordított inf file-ok:
%SYSTEMROOT%\INF\*.PNFEzek a file-ok nyugodtan törölhetőek, az inf-ekből a következő felismerésnél (akár boot közben is) újra felépíti.
Más file-t nem szabad törölni (csak ha az a gond, hogy feleslegesen bennragadt a rendszerben egy hw inf leírója, pl. egy kézi uninstall után). -
kaosz86
aktív tag
Hali!
A Stock Clean Ics van a telómon, és youtube app állandóan lerohad, de olyan szinten, hogy csak akksi ki-akksi be tudja újra életrekelteni a telót.
Leginkább akkor jön elő a jelenség, ha anézek egy viceót a youtube appal, majd nyomok egy vissza gombot, ekkor az aktuálisan lejátszott videó a jobb alsó sarokba ugrik egy pici ablakba, ha megpróbálom "swype" mozdulattal eltüntetni a kis lejátszó ablakot a sarokból akkor kijelzőn a kép "összeugrik" és lefagy az egész telefon, a videó hangjának lejátszása folytatódik,de nem lehet életrekelteni a telefont,
Valakinek van tippje? a 4.x.x-es youtube appal nem jelentkezik ilyen hiba
-
kaosz86
aktív tag
kipróbáltam a miui romot is, de nem igazán jött be a dolog
Így jobb híjján maradt az sci rom
-
helixP
nagyúr
válasz kaosz86 #22917 üzenetére
A pattogós görgetés csak a régebbi opera verzióknál jön elő nem? Az új operánál nem. (csak érdekel: ethát egy böngésző miatt használsz egy 2 éves rendszert? )
x1port: nálam 10.2 alatt nem volt gond a Youtube-bal. Annyira volt pixeles, mint amennyire a feltöltő feltöltötte.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz kaosz86 #22923 üzenetére
Ízlések és pofonok. Számodra felesleges a sokbeállítás, én meg pont ezért tettem fel a Cm-met. Számomra meg pl. kevés feleslegesebb dolog van, mint az Fm rádió, mert csak a szemét, meg a kormánypropaganda folyik belőle. Ennyi. Szabad ország, szabad vélemény, bagyusznak köszönhetően meg sok rom
Btw:én is operázom, csak megszoktam a görgetési sajátságotx1port: akkor csak Nálad van hiba nálam teljesen éles a Tecső
[ Szerkesztve ]
-
pakardo
tag
válasz x1port #22925 üzenetére
Érdekes nekem cm 10.2 ön nem volt pixeles a youtube,mondgyuk a leg ujabbat nem próbáltam ki még,de már töbször volt kavarodás,hogy egyikünknek jol ment valami app 1 bizonyos romon másnak pedig nem,vagy mint például a Gamer GB rom amit Bagyusz csinált nekem alig indult el mert bug os volt másnak meg nagyon jól szuperált az a baj,hogy rengeteg féle vasbol gyurták össze a mi kis készülékünket erröl igazán Fakir1 tudna mesélni
Üdv : pakardo
-
baaka
tag
válasz bladegery #22931 üzenetére
Lenne még itt egy dolog. CM11-be ha lezárom a képernyőt akkor beugrik a crt off, ez most valami telepítési bug, tehát visszamaradt valami az előző romból vagy esetleg kilehet valahogy kapcsolni?(mert cm10.2-be kitudtam kapcsolni, de itt sehol sem találom ezt a lehetőséget)
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Fonixék féle CM11-ben a cLock óra 7 óra 22 perces ébrentartást csinmált, ennyi idő alatt 60%-ot evett. Nem tudom, hogy ez egyéni eset, vagy másnál is, ma feltöltöm cteljesen, reboot és újra nézem.
-
ikaros13
aktív tag
válasz helixP #22934 üzenetére
nálam a névjegy kezdőlapra való küldése nem működik.
Hiába bökök rá a "Helyezze el a kezdőképernyőn" lehetőségre, nem teszi, pedig a "Névjegymodul felkerült a kezdőképernyőre" üzenetet kapom vissza.
Így egyesével, a widget/Névjegy lehetőséggel rakosgattam ki őket. (46db-ot így kirakni jó móka volt... )
Ettől eltekinte tetszik nagyon, sok helyem ugyan nem maradt, mire mindent feltettem (egyre nagyobbak a ROM-ok... ), működik minden, még az ART is (az a mini gapps-ot raktam fel, amit főnix ajánlott).szerk.: a screenshot nekem se mukod
[ Szerkesztve ]
lateralitási kvóciensem: -100
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok.
A Telomra GBh1n1 romot tettem fel és azóta nem ismeri fel a memóriakártyát és ha usbén keresztül akarom csatlakoztatni az one toch programmal akkor is a telefont ismeri fel. Ha a recoveryt akarom behozni akkor mindig egy kifeküdt android jelenik meg piros felkiáltó jellel
Helyre lehet valahogy állítani hogy felismerje az sd kártyát?
Kösszönettel: . Zsolt -
dzsanni94
csendes tag
Sziasztok
El kellene nekem egy kis segítség az a baja a telefonnak hogy bekapcsolom és csak a lógóig jutt és tovább nem a gépre dugva ugyan úgy bekapcsol de akkor is a lógóig jutt és kiírja a gép hogy ismeretlen eszköz csatlakoztatva.
Nincs rootolva és csak akkor jött ez a gond miután leformáztam a telefont meg a kártyát.
Hard reset megvolt meg nem megcsináltam de akkor is csak simán bekapcsol :/
Nézegettem az odint de most nem tudom lehet vagy nem lehet ezzel megcsinálni?
Ha tudtok segíteni akkor csak írjatok privátba mert nem nagyon vagyok gép közelben.
Köszönöm előre is akik elolvassák vagy megpróbálnak segíteni. -
törölt tag
válasz dzsanni94 #22942 üzenetére
Kissé érthetetlenül fogalmaztál, de belekérdeznék: mi az,hogy " Hard reset megvolt meg nem megcsináltam " ; illetve "akkor jött ez a gond miután leformáztam a telefont meg a kártyát. " . Ezt hogyan?
Egyáltalán: tudod,hogy mit csináltál? Tudod egyáltalán,hogy normál esetben mit és hogyan kellett volna tenned?
Nem kötözködni akarok, de ha nem tudod,akkor most add oda a telód olyannak,aki tudja,mert nálad csak tégla lesz!!( miért mondom ezt? Ezért: " Nézegettem az odint de most nem tudom lehet vagy nem lehet ezzel megcsinálni? " )[ Szerkesztve ]
-
mercurytopaz
aktív tag
Inkább ne is írjon
-
zedok
őstag
Köszönöm az új CM romot Bagyusznak illetve akik még közrejátszottak az elkészülésében, nagyon hasít!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest