Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.77
újonc
Sziasztok! Feltettem a cm-11-20131228-UNOFFICIAL-cocktail ROM-ot, CWM 6-tal. USB-n keresztül a gépem nem ismeri fel. Sejtem, h driver v vmi beállítás hiányzik, de nem jöttem rá, h mi. Az eszközkezelőben csak USB kompozit eszközként látja, ha be van kapcsolva a debugging mód. Hogy tudnám ezt megoldani?
-
DarknessHope
senior tag
válasz Milestone2 #23794 üzenetére
nos több órányi szírítás után semmi változás.... megnéztem CWM-ben megint úgy sem tölt... külső akksimmal jl látszik hogy kikapcsol ott is a töltés.. minden csontszáraz kell legyen.. még némi hajszárítózás is volt bár nemtudom jól tettem e..... amúgy némi töltést loptam bele... mivel rövid ideig tölti a 1,5A-es kimenetén az akkubankomnak elég töltést vett fel igy kibe huzogatva hogy picit felkússzon 15%-ra csak hogy ne veszítsem el.... de amúgy most az a legfőbb kérdés hogy ha ez nem változik mit tehetek? mert ugye szervíz oké hogy van de ilyen kis töltéssel UNROOT meg gyári rom vissszarakás az nem valószínü hogy menne.... tehát nem foglalkozna vele gariban senki...
a telefon mánodjuk már több mint egy vées lehet amúgy sincs garancia... törlesztőrészletre valami flotttás csomagbn kapta anyám 2 évre csak lepasszotla nekem az új készüléket.
van valakinek ötlete mit tehetek ha nem fog ez változni most még reggelig nyilván száradhat....az amúgy nagyon őrült ötlet hogy ha elázottt pálinkával és esetleg bele van valami ragadva ami hibát okoz akkor most eláztatom vízzel és kiszáríttom? végül is nekem jót tett a sok víz tegnap este után
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
helixP
nagyúr
válasz DarknessHope #23802 üzenetére
Mindegy, hogy milyen Rom van rajta, garid (ami amúgy 2 éves) mindenképpen ugrott a beázás miatt, felejtsd el az aofficial szervizet. Maszek műhely lehet, hogy megcsinálja, de kérdés, mennyiért.
zoli.77: Húúúú, de sokszor beszéltük korábban
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz DarknessHope #23802 üzenetére
Eláztatni semmiképp ne áztasd el vízzel...
Fakkir-t kérdezd meg nem tud-e segíteni a szakszerű tisztításban...?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
DarknessHope
senior tag
válasz Milestone2 #23804 üzenetére
nos az eláztatást természetesen nem gondoltam komolyan..... holnap meglátom van e változás. és írok Fakkirnak. köszönöm tippeket
-
zsolt1981062
csendes tag
Sziasztok
Mitől lehet hogy ha a telefonról simán indítom a recoveryt akkor nem ismeri fel az sd-t butolni is csak úgy tudok hogy zipinstallerbe teszem be a telepítendő romot mert ha recoveryből indítom akkor azt irja ki hogy nincs sd kártya. Ha számítógépről inditom a bootloader meg azt irja ki hogy nincs sd kártya. Az one tuohuc
programmal is probálkoztam az is csak a telot isismeri fel. Hogy lehetne elérni hogy a recovery is felismerje
az sd-t ne csak zip installerel lehessen bootolni.
Köszönettel: Zsolt -
kgymac
őstag
válasz zoli.77 #23801 üzenetére
Szia,
Ha a compozit eszköz sárga felkiáltójeles, töröld az eszközt majd hw felismertetés (gépnéven jobb klikk, majd bal klikk a menü parancson).Ugyanez a hatás, ha újraindítod, bár szvsz az xp óta felesleges. A pontos menüelem megnevezés sajna nem megy fejből, a céges gépen meg nem vagyok admin. -
DarknessHope
senior tag
válasz ViktorHUN79 #23799 üzenetére
végül is nem tudhatja hogy mézes pálinkát ittam e főleg valami boltit e... de amúgy nem ez rendes házi vegyes volt.... sajnos a minősége mit sem segít a telefonomon.... ma reggel se ment úgyhogy megy is privát Fakkir-nak bár egyelőre nem találom az ő adatlapját... tuti hogy két k-val van?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz DarknessHope #23808 üzenetére
Egyébként nem, Fakirr1...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
DarknessHope
senior tag
válasz Milestone2 #23809 üzenetére
kösz azért nem adta ki mert nem volt pontos a név
-
Kopias
csendes tag
Sziasztok,
Segítsetek, mert ott tartok, hogy a következő (esedékes) fóliát se rakom rá erre a sza*ra... Telenor OT, garancia nem érdekel, persze ha megmarad nem baj... Most jégkrém szendvics van rajta hivatalosan frissítve. Szájbarágósan kellene, mert nem vagyok nagy droid mágus. Új szoftver, vagy bármi érdekel amitől használható lesz a telefon. Sok felesleges gyári szemetet is szeretném leszedni, stb. Előre is hatalmas köszönet!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Kopias #23811 üzenetére
Az alapművet olvasd el légy szíves.
Utána kérdezz.
-
vogel71
újonc
válasz DarknessHope #23808 üzenetére
Fakirnak van egy blogja a beázásról is! Képekkel segít szétszedett állapotban mutatja, van a telón egy beázásjelző , két helyen van két kis fehér karika és benne egy piros csík ha be van ázva az elszineződik, ha nincs és ott a piros csík akkor be tudod vinni a telemaxba ha nincs garid akkor is csak akkor 1500ft a megnézése!
-
tangee
csendes tag
válasz tangee #23795 üzenetére
Hát még mindig nem vagyok előrébb. Akksi teljesen feltöltve, de még mindig semmire sem reagál.
Nincs valakinek QPST eMMC Software Downloaddal készített Sahara XML mentése. Ha igen, megtenné, hogy megosztaná velem.
Ez az utolsó lehetőség, amit még megpróbálnám. Szerintem a belső memóriája most nulla a telómnak és ezért nem bootol be, de lehet, hogy hülyeséget mondok.
Előre is köszi a segítséget.
-
DarknessHope
senior tag
válasz DarknessHope #23815 üzenetére
szia ezt a blogot se sikerül googleval megtalálnom mert itteni logout blogján nincs
egyébként most jut eszembe van rá valami biztosítás is kötve... az nem lehet hogy erre is érvényes? mert kijelző törést tudom hogy fedezi de ilyesmit nemtudom
-
helixP
nagyúr
válasz DarknessHope #23825 üzenetére
Nézz utána, milyen a biztosítás, mert több fajta van, illetve fizették-e. Ha igen, akkor pl. beázásra is érvényes. Be kell fizetned 5 ropit és kapsz egy új készüléket (elég valószínű, hogy nem lesz már ilyen, így új telefont választhatsz magadnak).
-
gergely64
tag
Üdv' 995 fanok!
Egy kis infóra lenne szükségem. Kérdésem, hogy a gyári ICS 4.0.4 hez képest a miui romos 995 milyen sebességgel dolgozik és az aksi fogyasztása milyen? Nekem a gyári ICS bekapcsolt nyugalmi helyzetben 2 óra alatt csak 1 %-ot merül.
Köszi előre is. -
Milestone2
nagyúr
válasz gergely64 #23827 üzenetére
Magánvéleményem:
4.0.4-nél gyorsabb, szebb, akkut ugyanúgy eszi kb.
(Meg aztán mi az a bekapcsolt nyugalmi helyzet? Wifi, Data, 3G, bekapcsolva hagyva, képernyő kikapcsolva? Vagy "érplén" üzemmód?)Más:
Drága Mesterek.
Megalkottam ezt a bootanimációt. Eddig minden őrültségem, agymenésem működött.
Ha ezt felrakom, csak nagy feketeség, majd elindul a telefon. Aki ért hozzá nézze már meg mit rontottam el...?
BootAnimationPreview1.5 simán lejátssza, mintha minden OK lenne...[ Szerkesztve ]
-
DarknessHope
senior tag
válasz helixP #23826 üzenetére
amúgy ha új készüléket kapnék a törlesztőrészlet attól még nem változna nem? és ugyanúgy már csak 1 év maradna vissza nem?
most néztem amúgy beázásjelzőket az akku mögötti már nem makulátlan de elkülönül a piros csík... vajon ez így még garis?
-
helixP
nagyúr
válasz DarknessHope #23829 üzenetére
Akár elszíneződött, akár nem (amúgy ezekben a hsz.-ekben leírják a srácok a beázást 1, 2 ) ha a beleöntés a hiba, az user error, erre a gari nem terjed ki. A biztosítás viszont igen. És szerintem semmilyen kondíció nem változik az által, ha érvényesíted a biztosítást.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
közben sikerült szereznem egy másik akksit
ezzel eljutok addig, hogy a Bekapcs + Hangerő Fel gombnyomásra bejön az android robot, hasában egy SD kártyával...
Innen tovább lehet valahogy lépni? Hogyan tudok SW-t feltölteni a telefonra?
Bekapcsolni továbbra sem lehet, csak a fehér alcatel feliratig jut el, illetve a Bekapcs+ Hang Le kombinációra sem reagál a telóOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
helixP
nagyúr
válasz w.miki #23831 üzenetére
Fakkir blgot ajánlom, illetve összefoglalót, ismételten.
(Roviden:
a.\ hangerő+le, Alcatel feliratnál számítógépre kötni, ezek után recovery flash-selése, vagy load-olása majd másik Rom felrakása, vagy:
b.\ vagy hangerő és fel, nagyon hosszan, hátha factory resettel megjavul)[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz w.miki #23831 üzenetére
Jajj de zavaró, hogy ugyanaz az Avatarod mint Fakirr-nak...!!!
Ha a fehér Alcatel feliratig eljut, az már jó lehet, DOWNLOAD MÓD. Bekapcs+Hangle kombóval eddig kell eljutnia, nem tovább...
Majd PC-ről bootolj (BOOTOLJ, LOADOLJ) rá egy CWM Recovery-t.
(-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130615-t (CWM_5 recoveryvel is telepíthető)
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6_20130615 mappán belül a "CWM6 load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.)[ Szerkesztve ]
-
master90
aktív tag
Sziasztok
GB bootloaderes telefonra mi a legstabilabb rom?
-
master90
aktív tag
válasz Milestone2 #23835 üzenetére
Általános használatra kell telefonálás és netezés.
[ Szerkesztve ]
-
master90
aktív tag
5.8a van rajta de nagyon sok program össze omlik és nem tudom mitől van
Utoljára mikor cm volt rajta az elégé jó volt csak sajnos nem tudom ki tapasztalni a telefont mert nem nálam van egyik család tagom használja[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Milestone2 #23833 üzenetére
köszi ezt megpróbálom majd, de:
melyik ROM-ot és gapps-ot másoljam az SD gyökerébe?
fakir blogján ömlesztve van minden, fogalmam nincs mit töltsek leés... most nézem, drivereket is kér az xp, neki mit tegyek fel? bocsi
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Milestone2
nagyúr
válasz w.miki #23840 üzenetére
OTU DRIVER:
https://mega.co.nz/#!zxQBXRLA!LKVZpTigr4jdNmr6dEV8GxT1FrYRwQqmx64fAgnA_ichttp://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1.html
Innen, amelyik szimpatikus
Drivereket majd otthonról, telefonról nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
most bejutok recovery-be, de amikor telepíteném az ajánlott ROMot, akkor cant mount SD card üzenet fogad...
(1GB Samsung SD)
hogyaza...
na, a linkelt CWM6 load.bat-al elindult...
most izgulás van[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz w.miki #23843 üzenetére
Ha a cwm6.load.bat elindult és nem áll waiting for device felirat a PC-n és a telefon egy nagy rezzenés után átvált cwm-be, akkor célegyenesben vagy.
De! Tudod-e milyen a bootloadered? GB vagy ICS?
-
Milestone2
nagyúr
válasz w.miki #23843 üzenetére
Ha nem tudod, akkor csak az utolsó CM10.2-t ajánlom. Az loader független.
( Lehet a MIUI is, de arra nem emlékszem)
Ajánlott install elött egy biztonsági mentést csinálni ( nem emlékszem van-e müködö régi rendszer a telón)
Ne feledd a telepítés elött a wipe data/factory resetet és a format system, format system app -okat![ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Milestone2 #23844 üzenetére
pontosan melyik ROMra gondoltál, ami független?
nem tudom mi az a bootloader, de az biztos, hogy nem kell menteni, mert nincs mit
egyébként a másik akksival most már elindult a miui
bár format-okat nem csináltam, lehet ebből gond?már csak azt kell kitalálnom, hogy töltöm fel a hozzá való akksit
vágjak szét egy USB kábelt, tényleg?[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz w.miki #23846 üzenetére
Formatokat, Wipe-okat kellett volna, FC-özön sem kizárt. Szerintem húzd újra és Wipe-olj rendesen.
Bootloader-kérdés: volt-e hivatalosan frissítve a telefonod ICS-re, vagy pedig nem? ( Ha igen ICS "bootloadered" van, ha nem akkor GB. Igazából MIUI romnál tökmindegy)Így sem tölti az előző akksit, hogy van rajta rendszer?
BTW nem túl drága egy új akku sem bele. (én tuti nem vagdosnék USB-kábelt)#23848 w.miki: Az, amit masternek linkeltem, CM (10-20131210) az "Bootloader" független, azért is linkeltem azt. De jó az a MIUI is, ilyen szempontból, csak tedd fel újra és csináld meg a Wipe-okat. Igazából, ha nem megy, akkor megpróbálhatod a bikázást is, de csak óvatosan, (aszem) Milestone így repítette el a telefonját. Én a magam részéről tuti vennék inkább akksit.
[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Üdv!
Kérdésem lenne felétek,főleg azokhoz akik bagyusz CM11-esét használják!
Mindenkinek ennyire hamar merül a telefonja CM11-el?Nekem reggel óta(akkor vettem le a töltőről) 49%-ra ment le úhy,hogy nem volt semmi csak 2 hívásom,ami kb 5 percig tartott.Semmi mobil net,játék,semmi!!Térerő fullos volt,tehát nem mondanám,hogy azért,mert folyton keresi a hálózatot.
Csinálok egy wipe data/factory resetet és meglátjuk,hátha...Mivel flash után nem csináltam csak előtte,ezért próbálom,hátha valami maradvány okozza,ha csak nekem merül hamar -
Milestone2
nagyúr
válasz w.miki #23848 üzenetére
Legfrissebb cm10.2 bl független.
Legfrissebb MIUI bl független.
Emlékeim szerint jinxxed cm11 szintén, de azt egyenlöre hagyd...Wipeokat, formatokat sose feledd egy új telepítés elött.
Backupot sose feledd cwm-ben telepítés elött ( bár 1 gigás SD kártyával...)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest