Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Speeedfire #12090 üzenetére
Ja, félreértettem. Azt hittem a képen szereplő széket akarod megvenni.
Én mindenképpen használt székben gondolkodnék a helyedben.
A 100k az az összeg, ami egy felső kategóriás használt székre még nem elég, egy belépő szintűbb használt székre pedig sok.
Bár magasságot súlyt nem írtál, de ha egyik sem nagyon kiugró, akkor azt mondanám fontold meg a Zody-t, ha kicsit meg tudod toldani az összeget. Brutállisan robosztus, felső kategóriás darab, egy évtizedre minimum elintéznéd a kérdést.
Ha nem fér bele, akkor egy alsóbb kategóriás cucc is jó lehet. A lényeg hogy el kell menni, ki kell próbálni, bele kell ülni.Azért ajánlom a multibútort, mert minden kategóriában van székük, és fost nem árulnak, a legolcsóbb darabjaik is bár kevesebbet tudnak, jó minőségűek.
-
LLKobe
veterán
válasz
Speeedfire #12090 üzenetére
Úgy értettem hogy azért semennyi pénzt ne adj. Menj el ahova mondtram,keress egy széket ami kényelmes és belefér a keretedbe, és sokkal jobban jártál mint bármivel amit újonnan ennyiért kapsz.
-
LLKobe
veterán
válasz
Speeedfire #12086 üzenetére
Ezt bármennyiért engedd el. Mennj el a multibutor-hoz, és ott bármit veszel kategóriákkal jobb lesz min ez.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #12056 üzenetére
Engedjem el ennyiért? Vagy vegyek egy 5-ös bmw fotelt?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest