Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz g4bb3r #1937 üzenetére

    De gondolom nekik az e36 jobb esetben e46 maga az űberautó, nem igaz? Az 1,6-os varrógép hanggal és teljesítménnyel... :)

    Amúgy tényleg, ez a "3F törvény" még vagy 100 év mire kikopik a fejekből. Ne felejtsük el, hogy 1980-ban a japán pont egyenlő volt a gagyi szarral, amit az olaszok is megkapnak (na persze nem annyiszor, mint a franciák :D).

    Én azt mondom, aki olaszt akar, az vegyen azt, de vigyázni kell, mert lelke van MINDNEK! És aki ezt nem tartja észben azok szajkózzák legtöbbet ezt a 3F-dolgot. Ismerek olyat, aki agyig kicserélt a Kappa-jában, de egy métert nem tudott az autójával menni, mert az _autó_ nem akart. El is lett adva - állítólag most már hibátlanul teljesít.

    Tudom olyan kicsit, mint a Transformers első része, de abban is elhangzik, hogy valójában az autó választja a sofőrt és van is benne valami.

    Egy átvizsgálás meg egy próbakör nem a világ, csak jó szakival menjél oda, aki mondjuk meghallja, hogy esetleg kerepel a szervó-szivattyú - nekem igen, de a mai napig nem hallom csak szerelő cimborám mondja mindig, hogy nyüszít már nagyon. Na ilyen kaliberű ismerőssel érdemes menni, szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák