Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz SLYM #1923 üzenetére

    Na pont ezt mondom én is, hogy legyen az új tulaj nyűgje - megvette, hadd vigye - így van új barátnővel, feleséggel :) és persze autóval is.

    De van erre szép ellenpélda is, pl egyik haverom, van pár kocsija, mindet árulja, mert mindig kell neki valami új. de olyan maximalista, hogy nem adja EL úgy, hogy ne lenne körbepolírozva a kocsi, legalább 2x. Ha 3 napot áll a kocsi a szabadban megy és mosatja - beteg állat, mondtam már neki, hogy a gatyája rámegy ezekre de nem érdekli, merthogy legyen minden patika állapotú.

    Én mondjuk anno úgy vettem, hogy hónapokig vadásztam. Nem kellett elkapkodni, céges kocsim volt, tudtam, hogy hobbi-autónak lesz véve. Akkor nagyobb is volt a választék a Kappa-ból mint manapság értelemszerűen. Aztán meglett a kiszemelt, 3x mentem el megnézni ugyanazt, aztán jött egy hónap lauf, szabadságolások, ilyesmi, aztán tudomásomra jutott, hogy valaki más is kinézte a vasat és akkor éreztem, hogy az a pillanat az, amikor meg kell venni. Másnap nálam volt az autó, két napra rá névre írva állt a házunk előtt.

    Én nem kapkodtam el, E36-os talicskát vesznek emberek 1 hét gondolkodás után, nem olasz autót! :)

Új hozzászólás Aktív témák