Hirdetés
- Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
- Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
- Megjelenési dátumot kapott a Planet Coaster 2
- Star Wars Jedi: Survivor - Napokon belül befutnak az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Akkor lehet folytatni itt a topikot. Múltkor mondta valaki, hogy a fénymérés csak egyszer történik. Én viszont azt vettem észre, hogy ha a fényes helyről sötétre megyek, akkor változik a fényerő.
Megyen!
-
snecizero
senior tag
Ebben az órában csak a beszélgetés jó meg a hosszú üzem idő. Azt ennyi kb 2 napot volt meg nekem. Samsung galaxy watch váltotta. Fény évekkel jobb a samu.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Kyller
senior tag
Aki IOS-szel használja, az tud számlapot váltani? Nekem az Egészség app nem nagyon fejlődik ilyen szempontból...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kinder
senior tag
Szép óra, szebb, mint az Apple Watch.
Aztán itt vége is.
Minden másra ott a többi óra.
Samu vagy Apple.
( Igen, tudom, azok drágábbak, de többet is tudnak, nem kicsit ) -
haiduo82
aktív tag
Lehet, hogy nem a legjobb az összehasonlítás, de az én Garmin Vivoactive 3-asom oda nem adnám ezért. Igaz kijelzőben és akkuidőben nem tudnak versenyezni (nyilván nem is kell), de az én felhsználási szokásaimnak a Garmin felel meg a legjobban.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
Dyingsoul
veterán
"Én a nagyobbat hét alatt, két edzéssel és némi zenehallgatással, folyamatos értesítés kijelzéssel és pulzusméréssel 15%-ig tudtam lemeríteni, mindig aktív kijelzőfunkció nélkül."
Hét mi alatt? Hét nap, óra, perc? Egy hét? Csak mert a következő mondat meg azt sugallja, hogy a 2-2.5 hét reális... Ebből a mondatból valami kiamaradt szerintem, persze egy hétre tippelek én is de akkor a konklúzió mégsem passzol valahogy...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kuk@c
tag
Miben jobb fényévekkel a Samu? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Én néztem ezt is, azt is. Amire szerintem egy átlag ember használja, a Watch GT tökéletes.. Samu televan mindenféle felesleges vackokkal és naponta etetheted...
Ez meg végre egy használható óra amihez nem kell akkubankot is hordanod magaddal és a megjelenése sem rossz...
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a felárat a GT-vel szemben? Csak mert mindenképp szeretnék egy okosórát, amit nem kell naponta tölteni, androidos, jó a rendszere, vízálló, és szép a kijelzője. Nyilván minimális sporttevékenység is játszik. Számomra ez a 70 ezer elég drága egy okosóráért, így a 40 ezres árkategóriát lőttem be magamnak.
-
Burt1793
veterán
Sztem összehasonlítható a kettő, főleg ha vivoactive 3 music-ról van szó.
A garmin jobb az üzenetkezelésben és a trackelésben, de ott a működő garmin pay is), vagy a tényleg sokat tudó, stabil garmin connect, a huawei-jel lehet telefonálni, jobb az üzemideje és férfiasabb, de a vivoactive üzemideje is elég már sok mindenre, a sima, zenementes verziója pedig nagyon olcsó. -
firemanus82
senior tag
Én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze hozzá kell tenni, hogy ez az első okos órám. Viszont érdekelne, hogy milyen kijelzo védelem áll rendelkezésre? Tudom, az Ali tele van mindenféle fóliával, üveggel de mégis melyik a jó? Illetve miért nem a telefonon beállított csengohangon cseng? (p30 pro)
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Schuler888
senior tag
A design zsenialisan szep. Az irrealis egy buta oraert. Es igen, ez a design megerdemelt volna egy okosoras platformot kizarasos alapon egy WearOS-t.
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
válasz Schuler888 #13 üzenetére
*ár
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
törölt tag
sztem itt az üzemidő a döntő ha egy napot alig bír egy okosóra az kuka ,a másik meg a súly lehet vele kényelmesen aludni vagy sem,sokan csak divatból,dísznek vesznek okosórát aktivitásmérőt,sokszor látom okosóra,aktivitásmérő a kezén azt iszonyat kövér az ember ,nem értem.
-
Rolly
veterán
válasz Schuler888 #14 üzenetére
számomra mindent tud a huawei watch gt 2 ... volt korábban wear os-es okosórám és semmi olyan nincs ami arról hiányozna különösképpen a 2-3 naponkénti töltés vagy a laggolás
szóval én maximálisan elégedett vagyok az órával 1 hónap alatt 2x töltöttem és most 50%-on vagyok...
- aod nélkül használom
- állandó pulzusmérés
- napi 20-30 perc edzés (elipszis tréner)
- heti 2-3 20 perces séta tracking
- alvás figyelés
- mozgás figyelmeztetés
- sms, csengő értesítés (más ne rázza a csuklómat )
- állandó stressz mérés -
tomboy0013
veterán
Zafír üveg és WearOS nélkül ez se ér sokat.
-
Rolly
veterán
válasz tomboy0013 #18 üzenetére
zafir üveg helyett lehet rá venni védő üveget
mi kellene annyira a wearosből amit egy órán lehetne használni? -
tomboy0013
veterán
Valami baromi idétlen egy üvegfólia az órán, bazárivá teszi számomra tehát azt inkább kihagynám.
Telepíthető app-ok közül a Messenger, Shazam nem lenne rossz. Meg úgy alapvetően minden flottul működik WearOS alatt és már annyira megszoktam, hogy nem szívesen cserélném le. Na meg végülis ez az igazi okosóra.
A HW1-nek még mindig nem találtam utódot.
-
juuzer
addikt
válasz tomboy0013 #21 üzenetére
Akkor nem raksz rá.
Ha veszel egy rendes órát, azt se fóliázod le nem? (Igaz mjuk, hogy ennyiért már szerintem van zafirüvegű analóg óra.)
A másik kedvencem, mikor az órára tokot raknak.... ott úgy ötezerszer nekimegyek a falnak.Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz maximilian4 #24 üzenetére
Bevallom nekem a Watch GT-n van. De igazából rájöttem, hogy tök felesleges rá. Használati eszköz. Ahogy a telefon is.
Ezeknek x év múlva ugyanúgy zéró értékük lesz, mint a telefonoknak.
Gondoljatok csak bel az 5000 dolláros arany apple watch gen 1-re, ami már nem is támogatott.
Vamos a la playa.
-
miszterjoel
csendes tag
Alakul, de van még hova fejlődnie, mire eléri az igazi okosórák szintjét.
-
Rolly
veterán
-
silentkiller
senior tag
Strava integráció? Köszönöm huawei, viszlát...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Rover623
félisten
"a panel jó érintési érzékenységéhez pedig az első pillanattól kezdve pattogósabb működés jár a friss Kirin A1 hardvernek hála"
Aztán később:
"mindkét modell 4 GB tárolót mellékel a 32 MB RAM mellé (2,2 GB felhasználható fel)"
Tudjuk hogy a Wear OS a memóriazabáló lomha dínó, de még a faszagyerek Lite OS sem megy el 32MB RAM-on, szerintem.
2GB lesz az! Azon már könnyű pattogósnak lenni![ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
NemMo
őstag
Én a galaxy watchomat azért adtam el, mert túl bumszli volt. Ez a huawei a képek szerint analóg óra méretűnek tűnik a magasság alapján. Meg tudja ezt egy tulajdonos erősíteni?
[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
Bár tök más a célcsoport de azért abban egyetértek, hogy én sem cserélném a garmin órámat erre.
Kár, hogy na Garmin a 200k alatti óráinak a designját szándékosan brutálgagyira csináljaMint óra, ez a GT2 is fényévekkel szebb.
Még ha legalább NFC lenne, akár egy kerülőutakkal is de használható fizetési megoldással...
-
raulicio
senior tag
válasz CptAdamica #36 üzenetére
Jó, csak ez ebben a formában olyan, mint a kopasz embernek zsiros hajra való sampont venni...
-
joey04
titán
válasz CptAdamica #29 üzenetére
ja látom ilyened van. értem.
-
Meglivorn
aktív tag
Viccen kívül, komolyan kérdezem:
Mondjon nekem valaki egy értelmes okosórát ami mutatja az időt, meg tudom nézni rajta a telefon értesítéseit, esetleg kezelni a zenelejátszót.
Nem kell pulzus, vérnyomás, koleszterin és istentuggya mérés, GPS Wifi, simkártya, közvetlen zene és viedólejátszás, meg isten tudja mi amire mind ott van a telefonom a zsebemben.
Nem a Telefon helyett keresek egy másik eszközt, hanem mellé egy "távirányítót" ami az órám helyett is funkcionál.
Létezik egyátalán? -
Dyingsoul
veterán
válasz Meglivorn #42 üzenetére
"ami mutatja az időt, meg tudom nézni rajta a telefon értesítéseit"
Már nem azért, de ezt mindegyik tudja, még az okoskarkötők is... A zenelejátszást sok félokos óra is kezeli. Hogyhogy nem találsz értelmeset? Olyat nyilván nem fogsz találni ami ki van herélve mert amiket említettél azok közül sok a minimum ami egy 10 ezer forintosban is benne van...
Szerintem keress ár szerint az igényeidnek megfelelőt, nem hiszem el, hogy fél óra keresés után ne tudnál találni olyat ami tetszik is.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
joey04
titán
válasz CptAdamica #41 üzenetére
A tisztelet kölcsönös
-
noxon
őstag
Sziasztok, huawei telefonnal is párosítható? Persze akkor a telefonra nem lehet appot rakni, de magát a telefont felismeri? És, ha igen akkor magában az órában megmaradnak a funkciók? Pl az óra jelzi a telefon értesítéseit?
We live in a simulated world...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen