Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
válasz JockeyEwing #37901 üzenetére
Attól nem kell csodát várni, az sajnos ilyen gyengusz. Ha bejön a vezetés és rákaptàl, akkor minimum T3PA-t kellene venni az amúgy remek kormány mellé. Ha meg lenne rá keret, akkor a load cell-es T-LCM-et ajánlanám, annak nagyságrendekkel jobb a fékje (meg mindene), mint a T3PA-nak.
-
v2
senior tag
válasz JockeyEwing #37897 üzenetére
Próbálj egy sqash labdát valahogy a pedál mögé hekkelni. Ettől picit progresszív lesz. Írd be a keresőbe, hogy sqash brake mod vagy hasonlót
[ Szerkesztve ]
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
-
biker
nagyúr
válasz JockeyEwing #37905 üzenetére
Megrendeled a webshopon. Én is így tettem, és szuper
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
v2
senior tag
Szerintem nem. Rendeld meg amazonról.
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
lricsi420
csendes tag
Nemtudom, hogy a 2 pedalos valtozatba beszerelhető e: Conical mod(gumi) [link] Van ennél olcsóbban is, csak egyet belinkeltem. Nekem a T3PA-ba anno ez a mod volt. A csavarral lehet àllítani, hogy hol keményedjen fel a fèk. Ennél egyszerűbb és olcsóbb csak a squash labdas megoldas.
-
lricsi420
csendes tag
válasz GalaHU #37894 üzenetére
Ahh nem könnyű döntés, valahol kipróbálom ezt a CV1 et mar kivancsi lettem. köszi neked is a tippeket. Első nekifutásra szerintem kipróbàlom a 3 monitoros szettet, elég gyorsan el lehet adni kulon kulon őket, ha nem válnának be, aztan johet a VR. Szeretném mindkettőt kipróbálni mindenképpen. A star warsra énis kivancsi vagyok , brutal lehet
-
veterán
Én alapvetően ha valaki bírja a VR-t akkor nem értem a triple screent Annyival többet ad hogy elmondhatatlan. Természetesen nem CV1-el kell kipróbálni. Szép volt jó volt elmúlt.
-
őstag
tegnap elkezdtem gondolkodni a 3x34" (21:9 2560*1080) rendszeren (egy már van, és van egy picit sérült HA-n olcsón), persze szigorúan csak elméleti síkon
VR-ban abszolút nem vagyok otthon, olvasfattam itt az ajánlásokat.. igazából ki kellene próbálnom egyet, mert egyáltalán nem biztos, hogy bírnám..
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
nagyúr
válasz lricsi420 #37909 üzenetére
Köszi!
Nekem bevállt! Tökéletes amire nekem kell. Nem volt 30k, de megéri."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
lricsi420
csendes tag
Köszi! Ezek közül a HP Reverb és a Vive Cosmos már teljesen jónak tűnik. Kicsit nyüstölöm a 3 monitoros configot, aztán ha látok jó áron valami VR-t használtan, akkor meg fogom próbálni. Tuti nagy élmény a szimezés VR-al
Közben jártam egy bontóban és meglett az ülés! Köszi a BMW-s tippet
[kép]
-
nagyúr
válasz sutatokisr #37926 üzenetére
Még csak előrendelhető státuszban van! Én ezt a boltot találtam. Elvileg 30 euróért kiszállítják Magyarországra is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sutatokisr #37926 üzenetére
Elvileg okt vege, de jo lesz november utanra sok az elorendelo.
-
Joshi
titán
-
veterán
Nem is akartalak megyozni teged ez mar biztos...
Hogy te keptelen vagy felfogni ep esszel hogy a belekamerazott video es a fejemre teszem ket kulombozo dolog ezen nem tudok segiteni, te vard a szemenkenti 8k-t ugy 15 ev mulva, mi elvezzuk ami van. Reverb utan a budos eletben nem kellene triple screen. -
veterán
válasz barcalaci84 #37936 üzenetére
Ha nem jó akkor is csak a szemcsit fel kell venni, vagy lencsét csináltatni bele, ugyanis kell a szemüveg ugyan úgy.
-
-
JockeyEwing
aktív tag
Segítsetek pls, mert megbolondulok.
Thurstmaster T300 RS (2 pedálos).
Egyszerűen nem tudom már mit csináljak, de ennyire nem lehetek gyökér. Állandóan blokkolnak a kerekek, egyszerűen nem tudok normálisan, finoman fékezni a pedállal. Már próbáltam mögétenni egyfajta keményebb habszivacsot, de a beállítások terén abszolút nem vagyok képben. Mit állítsak, hogy reszponzívabb, konstasabb legyen a fék adagolás? Assetto Corsa ill . F1 2018 a két játék, a pálya Monza, de képtelen vagyok a célegyen végén normálisan befordulni. Billentyűzettel mindig ment, pedig annál rosszabb kontroller állítólag nincs. -
GalaHU
őstag
válasz JockeyEwing #37939 üzenetére
Az Assettoban a kontroller-beállításoknál van egy állítható görbe, azzal tudod szabályozni hogy x%-nyi lenyomáshoz y%-nyi értéknöveledés tartozzon. Ezt lehet esetleg eltolni úgy hogy ne legyen lineális.
A másik megoldás hogy növeled az ABS mértékét (már ahol van). Alapból picit lassabb leszel, de a blokkoló keréktől minden jobb...
Az Eszközkezelőben egyébként lineálisnak látszik az elmozdulása? Mert akár potihiba is lehet.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Géjza
őstag
Szoftverében mit mutat, ha lepadlózod a féket? Észre lehet venni, hogy a végálláshoz keményebben kell nyomni (a szivacs miatt)?
Amúgy nekem ACC-ben nem volt annyi gondom a blokkolással, mert ott mindig ABS-sel megyek (1-2-es bellítással). Viszont az F1 2019-cel (és így lehet a 2018-cal is) iszonyat nehéz volt ABS nélkül nem blokkolóra fékezni a kerekeket a féktávokon. Ezen a T3PA conical mod-ja segített (gyári mod, gumibak kerül a félpedál mögé és sokkal nehezebb elérni a végállást így vele - 2 pedáloshoz nincs ilyen). De az igazi a load cell-es T-LCM-mel lett. F1 2020-ban egyébként finomítottak, nem blokkolnak annyira könnyen a kerekek, mint 2019-ben.
Legpuhább squash labdát próbálj betenni mögé, ha befér. Ha nem, akkor marad a habszivacs és azzal kell próbálkozni. Ha most is, a szivacs ellenére is könnyen eléri a végállást, akkor többet tegyél be mögé.
-
JockeyEwing
aktív tag
A szoftverben látszik elég lineáris a fékerő, megpróbálok AC-ban állítani. A szivacs szerintem elég jó (bár spártai a megoldás), ez kézilabdaparketta alátét, elég strapabíró. De a squash labdát mindenképp kipróbálom, látom a decathlonban van Dunlop márkájú.
Azt hallottam, hogy TC-t és ABS-t használunk F1-es játékban, ajkor az nagyban csökkentheti a köridőt, sokan ezért nem használnak helpet. Bár már azon is elgondolkodtam, hogy az autó beállításaival is lehetne javítani a helyzeten.
Egyébként a bal lábbal fékezés lehet furcsa, mert a rendes autóban jobbal fékezünk. Egyszer megpróbáltam ballal fékezni, lefejeltem a kormányt, annyira érzéketlen vllt rá a bal lábam. Viszont itt a szimulátorpedálon meg nem jó ez a jobblábas átlépkedés a pedálok között, mert sztem matha messzevannak hozzá, lassan megy. Ezen kívül a pedál maga sem túl nehéz, ha erőaebben taposod, megemelkedik. Erre van valami bevált megoldás? Vagy csavarozzam fel valami acél lapra, ami jó nehéz? -
gaborvezer18
tag
A fékerőt vedd le 90% körüli kb és az eloszlással is játszhatsz picit előre próbáld tolni inkább. Raceroomban volt anno hasonló problémám én így tudtam nagyjából ráérezni a fékezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest