Új hozzászólás Aktív témák

  • domi007

    őstag

    Sziasztok,

    Nem tudom, ez-e a megfelelő topik, de egy 2.0 esetleg 2.1-es HiFi-szerű képződményt szeretnék venni, amelyik képes külső eszközről (USB, 3,5 mm bemenet stb.) lejátszani, van benne Bluetooth és iPhone dokkoló.
    Egyelőre két lehetőséget találtam:
    Egy ismertebb márka rendesen letesztelt eszközét: LG ND5520

    Illetve egy tök ismeretlen márka tökéletesen ismeretlen eszközét: RiccoDigital IPS27

    A kettő között árban nem olyan nagy a különbség (a Ricco megkapható Amazonról 50ezerért postával együtt, az LG itthon 40ezerért kapható), de persze szívemből az LG felé hajlanék mert az az ismertebb márka, viszont a Ricco sokkal nagyobb teljesítményű (ha igaz persze - a specifikációkban nem szoktam nagyon hinni Amazonon).
    A feladat amire kellene: a saját lakrészemben (kb. 30-35 négyzetméter saccolva) rendesen tudjak róla zenét hallgatni, ha kell akár hangosabban is, plusz ha nagy ritkán nézek filmet akkor a laptop hangfalaknál jobban szóljon, lehessen rendesen hallani a cselekményt.

    Köszönöm szépen, elnézést ha rossz topikba ment, kérlek mondjátok meg esetleg hol lenne jobb helye.

    DOMy

    "̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

Új hozzászólás Aktív témák