2018. március 21., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » PS3 rovat

The Last of Us - Teszt

A Naughty Dog csapatának legújabb játéka az Uncharted sorozat után ismét magasra teszi a lécet, avagy az indok, amiért sok ember újra elgondolkodhat majd, hogy érdemes-e egy konzolt venni.

Generációs vízválasztó - Bevezető

Kicsit nehezen akart összejönni a fenti játék tesztelése, lévén eredetileg nem én írtam volna az értékelést róla, de a kollégánál instant sárgaságban szenved kedvenc konzolja, így mivel nálam épp volt kölcsönben egy Playstation 3, rám hárult e nemes feladat, hogy a fenti címet kivesézzem és írja róla pár mondatot. Ezúton is köszönet a lehetőségért mindkét kollegának és természetesen a főszerkesztőnknek.

Ki, miért is vesz konzolt a mai világban, főleg így a generáció legvégén? Bár mondhatnánk, hogy ahány ember annyi szokás, összeségében elmondható, hogy elsősorban a kényelem miatt, (végül is egy kontrollerrel a fotelban játszani a legjobb) míg másod sorban az exkluzív címek miatt választunk a különböző gyártók gépeiből. Míg a multiplatform címek hol az egyik, hol a másik konzolon jobbak, addig elmondható, hogy a kizárólag az egyik, vagy a másik gépre megjelenő címek szinte teljesen kihasználják az adott gépben rejlő lehetőségeket. Természetesen mind a Nintendonak (Mario sorozat például), mind a Microsoftnak (Halo sorozat a 3. résztől, Gears of Warok, Forza Motorsport epizódok), mind pedig a Sony-nak is megvannak a saját exkluzív címei (God of War, Uncharted részek).

Általánosságban elmondható, hogy ezek a játékok mind minőségi címek, amikért már érdemes elgondolkodni egy konzol vásárlásán.

A legújabb exkluzív címünk kizárólag a Sony Playstation 3 konzoljára jelenik meg, lássuk tehát milyen játék is lett a jelenlegi, hetedik  konzolgeneráció végén megjelenő  “The Last of Us"

Figyelem! Bár tesztjeinkben a lehetőségeinkhez képest próbálunk spoiler mentesen írni, a játékok stílusából adódóan néha becsúszhat egy-két ilyen mondat, így aki teljességgel spoiler mentes értékelést szeretne, az kérem lapozzon az utolsó oldalra az összesítő táblázathoz!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.