Hirdetés

25 játék, ami kötelező a halál előtt

Első oldal

Ahogy mondani szokás, a kaszás előbb vagy utóbb mindenkinél bekopogtat, ezért az ember igyekszik úgy élni az életét, hogy legyen ideje mindent befejezni. Itt van egy lista, rajta 25 játék, amiket sokak szerint minden valamire való játékosnak végig kell játszania, mielőtt átköltözik az örök harcterekre. Ha netán mégsem játszanád ki a felsoroltakat, akkor se zokogj a halálos ágyadon, hiszen mi időben szóltunk!

Hirdetés

A lista nem a Gamepod szerkesztőségének véleményét és ízlését tükrözi, egy külföldi lap felsorolásából táplálkoztunk!

25. Tony Hawk's Pro Skater 2
(Dreamcast/PlayStation/N64; 2000)

Mit is hagysz ki: Virtuálisan lovagolhatod meg a deszkát, megszerezheted a különféle speciális bónuszokat, kipróbálhatod magad különféle szinteken. Nem érdekel a deszkázás? Ezt akkor is érdemes végigjátszani.

24. Shadow of the Colossus
(PS2; 2005)

Mit is hagysz ki: Egy fiú történetét, fájóan rövid kardját és küldetését, hogy megmentsen egy halálsápadt lányt. Ez a játék nagy vázlatokban. A szomorú óriások legyőzése egyszerre zavaró és kielégítő. Szintén egy kötelező darab.

23. Resident Evil 4
(GameCube/Wii/PS2; 2005)

Mit is hagysz ki: Pasas láncfűrésszel, zsákkal a fején. Nem úgy tűnik, hogy cukrot jött osztogatni. A Resident Evil 5 semelyik jelenete sem fogható hozzá, a közelébe sem ér.

22. God of War
(PS2; 2005)

Mit is hagysz ki: Minden idők legjobb hidra-csatája. A háború igazi művészete, egy halhatatlan szemszögéből.

21. Castlevania: Symphony of the Night
(PlayStation; 1997)

Mit is hagysz ki: Drakula második kastélyának felfedezését, amely még az elsőnél is bizarrabb.

20. Super Mario 64
(N64; 1996)

Mit is hagysz ki: Egy hatalmas pingvin hátán versenyezni a "Snow Mountain" pályán, úszkálni a tengerben egy vízi szörny társaságában, a lebegő pénz látványa, mindez három dimenzióban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!