Hirdetés

25 játék, ami kötelező a halál előtt

Hirdetés

Második oldal

19. The Legend of Zelda: A Link to the Past
(SNES; 1992)

Mit is hagysz ki: Egy kövérkés kisfiú történetét, kinek neve Link, és akinek szintén fájóan rövidke kardja van. Küldetése: megtalálni Zeldát, az egzotikus táncosnőt. Ismerjük be: ez a játék sokkal jobb mint az ütött-kopott, kevésbé fókuszált Ocarina of Time (bocs Sirandrish, ez az eredeti).

18. DOOM
(PC; 1993)

Mit is hagysz ki: Egy epikus csata, egy hatalmas, kecskeszarvú Cyberdémon ellen, ami után garantáltan viszketni fog a tenyered egy ideig.

17. Chrono Trigger
(SNES, PlayStation; DS; 1995)

Mit is hagysz ki: Az egyik legmélyebb, leginkább kielégítő játékmenetet a videójátékok történelmében. Egyesek szerint Ayla elég dögös...

16. Final Fantasy VI
(SNES, PlayStation; 1994)

Mit is hagysz ki: Egy olyan játékot, ami karakter gazdagabb, mint egy Robert Altman film. Ja, és igen: VI és nem VII bármennyire is győzködtök.

15. Grand Theft Auto III
(PS2, PC, Xbox; 2001)

Mit is hagysz ki: A Sandbox játéktípus születését. És mindezt a Rockstar valahogy erőlködés nélkül hozta. Szinte érthetetlen...

14. Fallout
(PC, Mac; 1997)

Mit is hagysz ki: Az egyetlen esély, hogy ellátogassunk a Pusztaságra.

13. Mafia
(PC; 2002)

Mit is hagysz ki: Képzeld el a Godfather játékokat átéléssel, intelligenciával, és józan gondolkodással megvalósítva.

12. Advance Wars
(GBA; 2001)

Mit is hagysz ki: Bután hangzik, de tulajdonképpen ez egy Nintendo köntösbe öltöztetett sakk. Le fog esni az állad, mennyi mindent belezsúfoltak ebbe a kis szörnyetegbe.

11. Guitar Hero II
(PS2, 360; 2006)

Mit is hagysz ki: Azt a pillanatot, amikor azt látod hogy püfölsz egy műanyagdarabot és azt képzeled, hogy a Lynyrd Skynyrd-től játszod a "Free Bird"-öt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!