Hirdetés

25 játék, ami kötelező a halál előtt

Hirdetés

Harmadik oldal

10. Beyond Good & Evil
(PC, Xbox, GameCube, PS2; 2003)

Mit is hagysz ki: A játékos-történelem egyik legnagyobb hősnőjét - a zöld rúzst viselő Jade-t - és az egyik legrosszabbul fogyó videójátékot.

9. BioShock
(PC, 360, PS3, Mac; 2007)

Mit is hagysz ki: A játékos világ különösebb párosát: Big Daddy-t és Little Sister-t.

8. Metal Gear Solid
(PS1; 1998)

Mit is hagysz ki: A legjobban eltalált MGS az egész sorozatban. Még a Kojima megőrülése előtti időkből származik.

7. Super Mario Bros.
(NES; 1986)

Mit is hagysz ki: A játékot, ami a legtöbb platformra jelent meg talán az évek során. Ha ezt nem játszottad még ki, akkor számodra nincs remény.

6. The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
(Xbox, PC; 2004)

Mit is hagysz ki: Valami olyasmit, amit vitathatóan nem tartalmaz másik játék: elképesztő cselekmény és hatalmas végkifejlet.

5. Super Metroid
(SNES; 1994)

Mit is hagysz ki: A robbanó hajó/ fuss mint állat/ harc Ridley-vel nyitójelenetet.

4. Ico
(PS2; 2001)

Mit is hagysz ki: Egy fiú történetét, aki ugyancsak fájóan rövid harci bottal harcol, valamint egy karcsú lányét, aki képes szikla-kapukat nyitni úgy, hogy villámokat szór.

3. Portal
(PC, 360, PS3; 2007)

Mit is hagysz ki: A világ első - magyarul elég nehezen körbehatárolható nevű - "első személyes kitalálósdi"-ját, azaz FPP-jét (first person puzzler).

2. Half-Life
(PC; 1998)

Mit is hagysz ki: A szemüveges pasas történetét, aki egy - szintén bántóan és fájóan - rövid feszítővassal azt kutatja, hogy honnan a fenéből jönnek ezek az egyszemű idegenek.

1. Mike Tyson's Punch-Out!!
(NES; 1987)

Mit is hagysz ki: A legnagyobb játékos kihívások egyike. Sokan állították, hogy KO-val legyőzték Tyson-t, de ezen emberek mindegyike hazug kutya. Győzd le Tysont - és ne Mr. Álmot, akire Tysont cserélték - és akkor barátom, boldog és elégedett mosollyal az arcodon halhatsz meg.

Forrás: crispygamer.com