Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz l.skywalker #7987 üzenetére

    Ha jól emlékszem nem azt mondták, hogy nem lesz elég, hanem azt, hogy még nem tudunk erről semmit (hogyan működik maga a BC). De mivel csak 7.5GB RAM lesz benne és nem 9.5 amit a játékok használhatnak, így kérdéses a dolog. Plusz még lassabb is a memória kapcsolati sebbéssége, mint a One X esetében. Viszont egyrészt azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a az érték a maximálisan használható mennyiséget jelöli. Plusz maga az adatátviteli rendszer is másképpen van megoldva (XVA), ami befolyásolhat egy-két dolgot.

    Tényleg One X-en voltak natív 4K-s textúrák (tehát nem felbontás, hanem maguk textúrák is 4K vagy ahhoz közeliek voltak volt, vagy csak a felbontás stabilabb Frame rate. Mert ne feledjük, hogy a 360/OG Xbox címek egy része is úgy futott 4K felbontásban, hogy nem tartalmazott 4K-s textúrákat (maximum 720p-s). Vagyis lehet, hogy maguk a BC-s játékok a One S verziót használják, de a BC rendszere miatt azok ugyan-úgy natív 1440p/4K-ban fognak futni Series S-en. Ugyanis a GPU van olyan erős önmagában ha nem erősebb mint a One X-é ezt a df videóban el is mondták.
    Mert bár RDNA2 alapú kártya még nincs a piacon, de azt viszont lehet tudni, hogy már a RDNA1 alapú kártyák is sokkal gyorsabbak voltak az alkalmazásokban mint a GCN alapúak. Pl. a 9.75Tflops-os RX5700 XT (RDNA1) vagy 15%-al gyorsabb mint a 13 Tflops-os Vega⁶⁴ (ami a One X-ben is lévő Polaris fejeltebb változata)..

    Úgyhogy majd megtudjuk ezt.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák