Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #600 üzenetére
ok. te kezded.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
-
őstag
válasz l.skywalker #603 üzenetére
Sőt, én még gyerekeimnek is meg akarok mutatni egy csomó jó, de régebbi játékot, amikhez most még kicsik. És ha már megvannak, miért vegyék meg újra?
-
boost
addikt
válasz #10186752 #546 üzenetére
Generációváltáskor szívesen kipróbálom az új játékokat, de vannak party címek, pl az overcook, ami viszont nem lesz generációváltáskor azonnal elérhető új generációsan. De lehet futtatni az új gépen. Két gépet meg megtartani hülyeség, akkor vagy el lehet ajándékozni a régit, vagy eladni, és máris harmadával kevesebbe kerül az új. Sokat meg nem éri meg várni a váltással, mert amennyivel olcsóbb lesz az új, annyival kevesebbet ér majd a régi.
Szóval a kérdésedre válaszolva.. talán akkor én.
-
pzstm
titán
sziasztok, elég hülye vagyok hogy kommentelhessek ide?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #569 üzenetére
Megmondom èn neked milye van ultradinnyènek. A meztelen valaga. Az van neki.
-
pzstm
titán
12 sor
12 oszlop
12TF confirmediPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Elkezdtem olvasni a Ps4 topicban a tegnap este óta nem olvasott kommenteket, erre mit találtam "kis barátunktól"
És ez után írta ide a fenti beszólást...
Khmmmm....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
AMD Power
titán
Amirol mar szo volt... Magyarul.
Az első pillanattól fogva visszafelé kompatibilis lesz az Xbox Series X [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
3L1T3
addikt
válasz MasterMark #624 üzenetére
Miről maradtam le? xD
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #624 üzenetére
Hol? Egyébként ennyit mértem én is. +-1cm.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok, a 360-as kinectet rá lehet-é kötni majd. Ha már teljes BC...
-
MODERÁTOR
-
Hunt3r22
őstag
A banhammer..
Mennyit kapott?
Xr
-
chipesz
őstag
válasz #21123072 #629 üzenetére
Soha, senki nem mondta hogy minden, valaha megjelent Xbox 360 cím játszható lesz, ezt nem tudom honnan szedted.
"all Xbox One games, plus all the Xbox 360 and original Xbox games currently available via Xbox One backwards compatibility, will also be playable on Xbox Project Scarlett"
Tehát a visszafelé kompatibilitási listán jelenleg szereplő játékok lesznek (nyilván bővülhet addig a lista, de korántsem lesz minden játék - a Kinect360-osokat meg egyenesen kétlem).
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Edgar2621
őstag
-
Madoc
veterán
És igaza van a modinak! Ez 2018-as regisztrációja, ugyanezzel a névvel volt fent előtte, most néztem rá az adatlapjára csak.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sp8787
addikt
Hogy jol ertsem.
Ha veletlenul veszek majd egy XsX-et akkor csak akkor irhatok ide ha megadom a PSN ID-met vagyis az annak megfelelot a topicgazdanak? -
l.skywalker
Topikgazda
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #648 üzenetére
En ilyen szintu kovetelozest/zsarolast vagy nevezd aminek akarod meg nem lattam masik topicban egy topicgazdatol.
Sztem nem vagy alkalmas erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest