Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz Baltazár123 #148 üzenetére
Ha a gyártó promózza vele mint az x-et is, akkor az elég. Gondolom mérnökök tervezték nem átlag prohardveres userek.
De várjunk meg pár fektetett promót mert ez így csak pletyka.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pzstm
titán
En bevallalom: kizart, hogy a design mas legyen. Annyi minden epul ra feltehetoleg funkcionalitasban es alkatreszekben, belso kialakitasban hogy nem fer bele ilyen
amugy legtobb embernek tetszik
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerintem jó. Nekem az S majd az X új szögletes, elegáns formavilága is bejött, jobban mint a FAT VHS lejátszó alakja. Nekem tetszik ez az irány. De ez nem azt jelenti, hogy ha mondjuk a Sony kijön egy V-shaped végleges PS5-el, az nem fog tetszeni. Én könnyen megvásárolható vagyok, sokminden tetszik
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #155 üzenetére
Kazettasmagno melle johet a hutogep. Remelem feherben is lesz!
Switch Tax
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #156 üzenetére
Minyimum
Mondjuk én ezután a szín után inkább valami szürkésre számítok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Elsőre picit fura, de így, hogy pár órát emésztettem, nekem nagyon tetszik.
Remélem ps5 hasonló lesz és akkor ha megint sz*r hűtést csinál Sony ezt a tetejére téve fel lehet majd turbózni
u.i. Név fura, sztem benne van, hogy OneX kap egy minimális rebrand-et és nem engedi el az MS a gen végén, hanem marad belépő szintnek (bár akkor az áttérés az új vasra lehet lassabb lenne)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Remiel
őstag
nekem semmi bajom a formával, egyébként felőlem egy alaktalan paca is lehetne, amennyiben hibátlanul teszi a dolgát, jók rá a játékok és ilyen apróságok... most sem az X-et nézegetem egész nap hanem a tévét, azért vettem meg a limitált fajtát, mert maga a festés bejön, de igazából a kicsomagolásnál jól megnéztem azóta viszont nem igazán tűnik fel. akkor látom amikor bekapcsolom...
egyébként azon a tornyon egy kis szín nagyot fog dobni, már várom, hogy valami skint tegyenek rá valakik akiknek van némi művészi adottságuk, vagy ilyen oldalak is lesznek akik custom színekkel dobják fel
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
l.skywalker
Topikgazda
Amúgy abban pár oldalnak igaza van, hogy ezzel a formával az MS erősen szakított az eddigiektől, kvázi most a nappali TV bútorzatba ez nem feltétlenül fér be. Nálam legalábbis az erre kitalált fakk-ba nem fér be. Ha be is férne, a tetején lévő szellőzés miatt amúgy is bukó. Ennek a "háznak" számomra az az üzenete, hogy kint kell legyen középen.
Miért érzem úgy, hogy Amazon Alexa vagy Cortana vagy valamelyik spiné bele fog költözni?
-
Baltazár123
senior tag
Mennyi olyan ember lehet, akinek kialakított helye van a konzoljának? Na érted, most ők úgy gondolkodnak, hogy akkor kihúzom az one-t onnan és a helyére betolom az újat. Nade bibi van, nem fér be vagy nem jó, mert pl oldalra nem hagytak elég helyet és ez meg oldalra nyomná ki a meleg levegőt fektetett módban.
Tudod mi lesz, hm jó akkor betolunk egy ps5-t a helyére, mert az odafér.
Semmi gond a formával kinézetre, de van egy célcsoport, talán nem is kicsi, akikre gondolhattak volna. Akik a mostani konzoljuk helyére akarják betolni az újat.
Az, hogy mérnök tervezi nem segít, ha nem tudja a júzer betolni a régi konzoljának kialakított helyre ezt a monolitot.
Veszítsenek mondjuk pár milliót vevőt emiatt, nem para, mert majd a monolit forma meg bevonz ugyanennyit. Vagy így lesz vagy nem. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Baltazár123 #163 üzenetére
Nem véletlen ez az alak. Nem akarják, hogy berakd valahova. Azt akarják, hogy kint hagyd valahol.
A hátulját nem is láttuk, még az is lehet, hogy vezeték nélkül küldi a képet a TV-re és a levegőből veszi az áramot miközben a nappali közepén lebeg és még világít is
-
Wesder
félisten
Engem egy csepoet sem zavarna ha konzoleladàsban maradna ugyanez az aràny. Ők tudjàk mit akarnak. Akinek Xbox kell megveszi. Ha nem kell, akkor meg úgyis egy PS5+PC lesz belőle. A pénz ugyanúgy a MS-nél landol.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Baltazár123
senior tag
válasz l.skywalker #164 üzenetére
Ez tényleg igaz, nem túrtam mondjuk fel a netet, de szerintem csak 2 oldalát mutatták eddig. Talán lesz a hátulján is szellőzőrács vagy inkább a jobb oldalán, mert ugye fektetett módban elől lesz a gomb.
Nekem ez a forma gond, mert a régi fat géphez eléggé testre szabtam és fejet kell vakarjak, hogy mi legyen. Pláne ha egy PS5-t meg simán be tudnék csusszantani a kialakított helyre. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz Baltazár123 #169 üzenetére
Jó, de érted. Senki sem fog úgy nekiállni megtervezni egy technológiai szórakoztató egységet, hogy milyen bútor van a nappaliban.
Nálam 4 gyerek mellett a TV mögé van berakva. Van akinek egy szekrény tetjére van felrakva, van akinek a falra van rakva egy tartó. Nem tudsz rálőni a nagy százalékra.
-
nagylaci6417
aktív tag
Van rá 1 éved gondolkodni hogy hova rakd.nagyon komoly probléma a hatalmas mérete miatt.én is kondolkod rajta erősen lehet hogy nekem falat kell majd bontanom.
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #170 üzenetére
Hát igen, de akinek a falon van a TV, nehéz lesz betenni mögé, vagy elé. Mindenképpen mellé kell hogy rakja. A minimál design-osok meg rakhatják a másik helyiségbe, hogy ne legyen annyira szem előtt a nappaliban...
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #166 üzenetére
Senua's Saga: Hellblade 2 - Official Reveal Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=2TR0gaG01do -
Remiel
őstag
válasz HunChris #175 üzenetére
Hát ez nekem tuti kell
És addig be kéne szerezni valami hasonló tévét is
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #174 üzenetére
Mert ez 20 évvel ezelőtti TV és TV tartó konzol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A Microsoft Xbox részlegének vezetője, Phil Spencer szerint az Xbox Series X (tehát szabad fordításban Xbox X Sorozat) egyrészt azt szimbolizálja, hogy ez a modell mindent összefog, ami Xbox: egy olyan új sorozat, amely amellett, hogy alanyi jogon egy sor új, fejlett játékot tud futtatni, képes lesz az összes korábbi generációra készült játék kezelésére is, tehát visszafelé teljesen kompatibilis, ahogy a régebbi Xbox perifériákat is tudjuk vele használni. Másrészt a Series... megnevezés jóval használhatóbb és egyértelműbb a jövőbeli konzolokra nézve is, hiszen marad az alap (az Xbox), és annak az aktuális sorozata." -GS
Live-Die-Respawn
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #174 üzenetére
lyézusom. A macska első dolga lenne lelökni. Tudom, tudom, gyorkötegelőzzem oda, vagy dobjam ki a macskát
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #180 üzenetére
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #183 üzenetére
Én konkrétan megijedtem Senua-tól.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HunChris #177 üzenetére
És mennyinek kell újnak lennie, hogy ez valid legyen? 2 évvel ezelőtti DIY megteszi?
https://www.windowscentral.com/review-hideit-xbox-one-s-mount
De legalább az új gennel kapcsoladban igazad van, azt tényleg nem lehet mögé rakni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HunChris #185 üzenetére
Most rendeltem én is ilyet
Teljesen érthető már így, hiszen mindenkinek 3millió forintos LG Oled Wallpaper TV-je van már otthon, csak én vagyok ilyen selejt, hogy még nem vettem meg.
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #188 üzenetére
Az a panoráma is megér egy pár száz milliót...
-
Madoc
veterán
Nem tudtam hogy méretek miatt vesznek az emberek konzolt. Vagy váltanak konzolplatformot. Korrekten, jól levezetted.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #180 üzenetére
Hogy lenne!? Annyi választék sincs mint 20 éve.
-
l.skywalker
Topikgazda
Az új Xbox-ban már nem csak 1 játékot tudunk "háttérbe" rakni majd onnan folytatni:
https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-can-pause-and-resume-multiple-games-simultaneously
Mondjuk a multi játékoknál ez a funkció most is tökmindegy, mert mindig újra kell csatlakozni, de pl. AC Origins-t 2 hétig Instant ON bekapcsolás után folyatni tudtam onnan ahol abbahagytam, főmenü, loading screen és minden egyéb nélkül.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #187 üzenetére
Uhh, b*szott jól néz ki!
-
l.skywalker
Topikgazda
Közben jönnek a meme gyanús alkotások folyamatosan
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #141 üzenetére
Lehet fektetni:
https://www.windowscentral.com/yes-xbox-series-x-can-be-used-horizontally-well-vertically
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #190 üzenetére
A világ legjobb konzolja mellé a világ legjobb TVje jár.
-
Baltazár123
senior tag
Méretek miatt? Talán év elején hallottam a beszélgetést a madaras teszkóban, szegény manus ha jól olvastam le a helyzetet, nagy nehezen meggyőzte a nejét, hogy hitelből vegyenek konzolt, mert autóversenyezni akart és tetszett neki a kiállított versenyautó, amin a PS Gran Turismo futott és azzal akart játszani. Az eladó próbálta meggyőzni, pont jó áron is volt egy xos FH4 csomagban, de nem, neki az a játék tetszett.
Ha az MS mindenképpen megosztó formát akart, akkor akár rá is dobhatott volna egy rgb-t a gépre előre, kikapcsolható módon, hogy akik hányingert kapnak az rgb-től azok be se kapcsolják.
Gondolom sokan nem értik ezt, de a rokonságomban is már több trágyára való rgb házat kellett venni, mert a gyerek azt hisztizte ki.
Aruházban vagy havernál látnák villogni az rgb-t és elindulna a hiszti hadjárat.
Tehát az egy példa lenne arra, hogy egy megosztó forma vásárlókat vonzana. Ez a monolit forma meg arra lesz példa, hogy sok ugatás lesz belőle és ps5 vásárlás, ami befér a kialakított helyre (várhatóan, mert ott még meg kell várni a leleplezést).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest