Új hozzászólás Aktív témák

  • lastmohican2

    tag

    Most a héten játszottam pár rövidebb GP-s indie játékkal, amikkel ha nincs GP nem játszottam volna.

    Last stop: A történet miatt vittem végig, mert érdekelt a végkimenetel. A zene még ami pozitívum volt a játékban, de összességében nem nagy durranás.
    Bloodroots: Egész kellemesen el lehet vele ökörködni az időt. A pályák nem túl hosszúak, így bármikor el lehet lőni vel egy rövidebb sessiont. A vége felé már azért van benne jócskán kihívás is.
    Raji: An Ancient Epic: Ez a játék tetszett a legjobban. Kellemes grafika, a zene csodálatos, a harcrendszer is könnyen megtanulható. A történet is elment, s úgy összességében az indiai világ engem beszippantott. (Anno a FC 4-ben is tetszett). Egyetlen negatívum, hogy elég rövidkére sikerült.
    Omno: Szintén egy kellemes játék, már aki szeret mászkálni, felfedezni, fejtörőket, avagy ügyességi feladatokat megoldani. Ez utóbbi kettőből egyik sem volt nehéz. Nem nagy durranás, s sokszor tényleg leesik a képkockaszám, de el lehet vele lenni.

    Néha jó kicsit más zsánert is kipróbálni, mint amit tudom, hogy szeretek. Erre pont jó a GP, mert így ingyen megtehettem, mert amúgy pénzt nem adtam volna/adnék ki rá (talán kivétel a Raji).

Új hozzászólás Aktív témák