Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz craftsman01 #112146 üzenetére
Az Audio output/HDMI audio-nál csak sztereó van? Jó a HDMI kábel, nem hibás?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
homerhamm
addikt
Vajon hány giga lesz a Starfield? 300?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
nincsnév007
őstag
starfield jön game passba?
-
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz nincsnév007 #112159 üzenetére
Igen,első nap.
-
Wesder
félisten
Atttól fèlek hogy ha csak a main questeket is játszanám, akkor is lenne vagy 100h a Starfield.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Páromnak jeleztem hogy októbertől kérem vissza a Boxot - onnantól a Forza dübörög majd nálam.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
őstag
válasz Sefneni #112070 üzenetére
Életemben először megnéz(t)em (folyamatban...) egy ilyen showcase-t, de sztem utoljára is egyben.
A játékmenetekből alig mutogatnak bármit, csak az előre lerenderelt filmszerű jelenetekből áll az egész műsor. Ezek alapján a kutya sem tudja eldönteni, hogy érdekli/tetszeni fog-e neki az adott alkotás! -
Wesder
félisten
Jó volt ez.
-Sok új IP.
-Sok 1stparty
-GamePass játékok sokasága.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Elderath
őstag
wow.. fps okádék volt, de minden más odabaszott.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
30z.Samu
félisten
Nem volt ez rossz szerintem. Nem durrant akkorát, de szerintem így is jobb volt, mint a PS bemutató.
Sic Parvis Magna
-
nincsnév007
őstag
szerintem ez jó volt.
-
homerhamm
addikt
Na idén Forza, az nekem bőven elég, remélem jövőre meg jön a Fable.
-
modflow
veterán
Szerintem is jó volt.
-
Sefneni
őstag
Nekem is tetszett.
Örülök, hogy végre adott életjelet a Fable, mondjuk mutathattak volna picit többet is belőle.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
csabi0805
senior tag
válasz hombre[EU] #112171 üzenetére
Most komolyan te mit akarsz?
Akinek ez sem lesz jó annak már a csillagot is lehozhatnák az sem lenne elég.
Én elégedett vagyok nagyon.
Holnap Forza bemutató el ne felejtsétek. -
craftsman01
senior tag
válasz koncsik #112157 üzenetére
Üdv igen csak szereó van kábel bizti jó meg többel is próbáltam. Köszönöm hogy próbálsz segíteni. Na hali sikerült találtam egy vidit ahol a videómódoknál automatikus felismerésről manuálisan Hdm-re kellett váltani és így már feldobja az összes audió beállítást. Azért elbeszélgetnék azzal aki ezt kitalálta.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Sefneni
őstag
A kontroller és a füles mikortól lesz előrendelhető nálunk vajon?
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
hombre[EU]
veterán
válasz csabi0805 #112185 üzenetére
mivel videójátékokról van szó ezért gameplayt. nem cutscene-t, nem alternatív kamerákból in-engine jeleneket, 2másodpercenként megvágott játékmenetet...folyamatos gameplayt,ahol látom a játékot. az alan wake2 2perc alatt több infot adott át,mint ez az egy óra
Life, Uh, Finds A Way
-
Oistrakh1
tag
Az Avowed milyen egy gagyi játék lett...viszont a Starfield a Starfield mindent visz csak legyen stabil a 30fps series x-en
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz hombre[EU] #112171 üzenetére
Legalább nem volt tele lovagokkal, nagy szörnyekkel meg anime karakterekkel.. na jó, utóbbi volt itt is, de nem olyan töménytelen mennyiségben.
Alapból amúgy egyikkel sincs bajom, de konkrétan ezekből a fenti címekből dunát lehetne rekeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
300 dollár lesz a Starfield Collectors Edition
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #112193 üzenetére
fogalmam sincs,hogy mi volt abban az 1órában. a starfield az meg van rendesen, volt a hegymászós játék...meg talán a persona remaster. a többi valami random videók
szerk.: Ayode az elején[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
EmThor
addikt
Jó kis show-t hoztak össze, tetszett az Awoved, Capcom hack n slash godess valami, yakuza 8 lol nyugatra hozzák tényleg?, aztán hm a clokwork fps is zsír, forza-t nem lehet elrontani, fable nem fog kijönni sztem, esetleg 2025.
Starfield ambíciózus, ha nem lesz tele buggal érdekes is lehet, meg hát konzolon hogy fog ez elfutni. Elején a bányászásnál a no mans sky jutott eszembe, mondom kösz de nem kösz. Másik atlus rpg (nem a tactica) jól nézett ki!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest