Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz gianni85 #111097 üzenetére
Nézd, te legalább célirányosan mész, míg én hót feleslegesen kipucolok ötször egy random erődöt valamelyik AC játékban úgy, hogy tudom jól, majd küldetés is oda fog vinni.
#111098 homerhamm: azokról már lejöttem, most is mindig elmormolok egy imát, amikor kiderül, hogy nem jön az NBA Game Passbe és sehol nem árazzák el ezer forintra.
#111100 Steve1207: azok legalább benne vannak GP-ben. Majd egyszer...
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #111104 üzenetére
A Judgment nincs. Mindkèt rèsze fantasztikus.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vonSux
őstag
válasz csuvicsuva #111106 üzenetére
A Legion-ért a kevés pénz is sok. Egyel még rosszabb, mint a FC6. Bocs, ha valaki rajong ezekért a lelketlen fércmunkákért, természetesen ez az én szubjektív véleményem.
-
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hogy ha egy gépen két account van és az egyikre veszek game pass ultit akkor mindkét account használhatja a game pass játékokat?
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #111106 üzenetére
Ha már megveszed, tessék is vele játszani! Én az életbe nem értem meg azt, hogy valaki vesz egy játékot, és nem játszik vele soha.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Neurotoxin
őstag
válasz gianni85 #111094 üzenetére
Először az FC 5.-öt, majd a New Dawn-t, játszottam végig. Megvettem egy leárazásban az FC3-at(~900 HUF), amit kb a felénél, majd az FC 4.-et is(~1800 HUF), amit a negyedénél letettem. De az 5.-et és a ND-t mégegyeszer biztosan végig fogom játszani! A 6.-at esetleg valami giga akcióban egyszer kipróbálom, a story miatt igen, de a megvalósítás miatt nem vonz..
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
csuvicsuva
addikt
-
válasz Seprioth #111109 üzenetére
Igen, két esetben is.
Az egyik az, hogy ha az a profil, amin van az előfizetés mindig bejelentkezik.
A másik, ha a konzolt beállítod otthoni konzolnak ehhez a profilhoz.(Egyébként nem csak két profilnál működik. Lényegében az összes profil eléri az összes játékot ezen a gépen.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
Nem rémlik, hogy lett volna: a Redditen összeszedték a külső lemezről játszható Series játékokat : [link]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ThorsHUN
őstag
válasz csuvicsuva #111113 üzenetére
meg, hogy mikor....
egyszerre vettem meg a Crusader kings 3 chapter 2-t és a tw warhammer 3 chaos dwarves kieget....
k okos vagyok -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Május 29. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Joccc07
addikt
Ha valakit érdekel az új nfs rész és gondolkodik a vásárláson, akkor töltse le az nfs payback-et. Azon belüli storeban van egy opció amivel 8350ft-ért behúzható az unbound standard verziója.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Wesder
félisten
válasz consono #111115 üzenetére
Ez is hasznos infó:
Alternatively you can check the Console Type of any game in question by pressing Start/Menu > Manage Game and Add ons > More Info and look at the Console Type line. Only “XboxGen9” requires the internal SSD to play.
All else can play from ANY external storage (SSD>HDD) including “XboxOneGen9Aware”, which also get the Optimized for X|S tag in the corner of the game’s icon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz ρσгτσ #111124 üzenetére
Ismétlés a tudás anyja Én annak örülök, hogy össze lett szedve mi tartozik ebbe a körbe, rendszeresen felmerülő kérdés volt. MEg biztos marad is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
AMD Power
titán
Ez bugos szar Redfall. 10x állok neki a fő Bossnak. Márajdnem megölöm erre megint kidob. Rohadjon meg.
-
veterán
válasz AMD Power #111126 üzenetére
Akkor te már a végén vagy legalább. Én tegnap játszottam vele utoljára akkor nem volt semmilyen gondom vele. Nekem azt szokta, hogy első kapcsolódásnál kiírja, hogy sikertelen aztan 1 perc és már csatlakozik simán. Ledobni még sose dobott le a szerverről/hálózatról.
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #111134 üzenetére
Én elég sok játékkal várok manapság, ami meg olyan lesz érdeklődési körben, hogy első napos, az a "bugosan is jó" kategória. Ha tényleg foldoznak rajta majd még egyszer felpattintom, ha nem akkor nem sűrűn foglalkozok vele, mert fölös mártírkodni. Olyan hiányosságai vannak konzolon, hogy bármilyen első nagyobb optimalizálásnak ég és föld kategóriának kell lennie úgyis.
.
-
veterán
válasz Steve1207 #111139 üzenetére
Én különösen nagy a játékmenetet befolyásoló buggal nem talalkoztam ês már a vége felé járok. Egyes vámpírok csak lebegnek de nem lehet meglőni őket, meg se jelenik az életerő csík felettük teljesen le vannak fagyva. Cserébe viszont ők se csinálnak semmit. Na bumm! Ennél sokkal nagyobb és több buggal talalkoztam már több éves agyon kupált játekoknál is. A grafika olyan amilyen el lehet vele lenni. A legnagyobb gondja a teljes középszerűsége. Ha valaki egy far cryt unalmasnak tartott akkor ezt meginkabb annak fogja mert ez a középszerű tucat fps shooterek iskolapéldája. Ezen pedig ezer patch se fog javítani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Neurotoxin #111135 üzenetére
Itt amikor írtam hogy végeztem vele, akkor a sztori teljesítéséért járó achi 0,35%-ot mutatott. Most 2,16%
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz csuvicsuva #111140 üzenetére
Nem hiszem hogy lesz ilyen gond. Fórumtársnal volt, hogy napi 15x is ezt csinálta és napokon keresztül. Nálam egyszer se és nagyon a vegén járok már én is.Persze elkiabálni se akarom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #111132 üzenetére
Nekem a vámpíros tematika miatt egyáltalán nem jön be, már korábban sem terveztem letölteni sem. De most, hogy ennyire rossz, így már végképp
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Nah jól van srácok! Ki jön segíteni nekem a végén a fő Boss-nál? Ha ketten lőjük akkor talán nem dob ki olyan gyorsan.
-
AMD Power
titán
HungaryArmy1982 néven várom a kedves vendégeket.
-
Skynet258
veterán
válasz hombre[EU] #111147 üzenetére
Ott van a “szopasd magad de ne egyedül hanem coop-ban”topik de egy ideje nem írt oda senki…
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Indult a Planet of Lana.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest