Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz (Kolombusz) #12500 üzenetére
Letölteni meg csak pontokért lehet gondolom...
"Per aspera ad astra"
-
munky
őstag
Minden Arcade gépen jelentkezik GTA IV-ben a pop-up vagy csak a Benq meghajtós változatoknál
Eredetileg már réges-rég vettem volna egy Xboxot de ez a hiba kivárásra késztetett.
Arcade gépen is játszható vagy mindenképp premium kell neki?
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
Srácok ki játszik már a Race Driver: Grid-el?
Csak azért mert az egész játék egy állat![ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
Ahogy gondolod, nem ugrom neked mert ez a fórum nem arról szól.
De legalább Wadarr-t ne fikázd!bocsi a késői válaszért
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
VD
őstag
Hello!
munky!
3 hete zúzom arcade-on a GTA IV, még csak nem is lassult be egyszer se (napi 2-3 óra play mellet, sajna a meló meg a család a konzol rovására megy holnap fel is mondok ), a "rémes" pop-up-nak meg nyoma sincs. No para, tökéletesen fog futni, nem kell premium hogy normálisan játszhass vele.
Nomeg a 3 szám kilóbájt (nem reklám!!!!) is árul arcade+GTA IV combót.Utoljára snes-em volt konzol, azóta PC volt a játékok mekkája. 3 hete viszont ismét HC gamerré váltam és nem bántam meg a box-ot! Egyenlőre GTA IV köti le az időmet és teszi tönkre az idegeimet, de hamarosan (holnap leugrok a helyi gameshopba egy kis térképezésre) rámegyek a komoly "ész nem kell csak ölj meg mindenkit és ütközz durvábbat a verdával" gamekre. Kikapcsolódásra vettem a cuccot, arra meg hibátlan.
-
zsocy
őstag
válasz Fusion01 #12504 üzenetére
Azért pontosítsunk, nem akkor szar ha flesselve van, hanem akkor ha másolt és szar lemezre van kiirva. A fless, bár elitéljük, de érdemben nem befolyásolja a GTA4 teljesítményét. Kivéve persze ha lecsökkentett sebességre van flesselve a drive. Akkor tényleg szarabb lesz.
Az eredeti GTA4 minimálisan popuppol csak, Arcadeon is.
-
greeny7
tag
Sziasztok!
Az Xbox Elite-hoz kapott vezeték nélküli kontroller úgy tűnik kezdi kicsit megadni magát (1háét után, grr), egyelőre még nem játszhatatlan irányításban (bal analóg kar), de néha érződik. Ezt kicserélik? Ha igen hol (hülye kérdés, gondolom hogy, ahol vettem...)?
Köszi
-
antikarts
csendes tag
Nekem nem flashelt premium boxom van. A gta néhányszor már akadt mikor pl. mikor nagy rendőrségi nyomás alól menekülnök + pop up hibák is vannak benne elég láthatón, pl safehouse-okba mikor bemegyek a szemem láttára terem oda a szekrény ágy... stb. + Néha egy egy felhőkarcoló is hasonlóképpen megjelenik...
-
greeny7
tag
thx
Még egy kérdés (ha már lúd, legyen kövér):
Az Xbox beállításainál jelent valami különbséget hogy 1080i vagy 1080p van beállítva?
Tudtommal a box csak 1080i-t támogat, de nekem most 1080p van belőve. Persze lehet hogy rosszul emlékszem és nem is lehet 1080p-t állítani? Ez esetben bocsi, de valaki "helyre tehetne".GTA IV eredeti (box nem piszkálva), full HD-s a tv, viszont úgy tűnik hogy az élsimítás nem a legtökéletesebb a játékban. Persze lehet hogy ez nem beállítás probléma, hanem egyszerűen ilyen, de néha elég "fűrészesnek" tűnik a kép (box a tv-hez HDMI-n kapcsolódik), főleg amikor erős napfény van a játékban (tehát nem a szobában)... Egyébként akadni nem akad a játék nekem...
Köszi előre is a segítséget ismét!
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz greeny7 #12515 üzenetére
Ha a tévéd támogatja az 1080p-t akkor egyértelműen arra kell állítani a boxot, még ha sok játék nem is tud nativ 1080p-t. A GTA4 is csak felskálázza (bár az ATI chip miatt egész jól) a 720p képet.
Ráadásul a GTA4 használ is élsimitást, csak valami hülye filter miatt néha kicsit megbolondul és furcsa, fűrészes lesz néhány él. -
GyuZa
tag
válasz tiv83us #12485 üzenetére
Beszéltem ügyfélszolgálattal, (jó 25 percen keresztül) nagyon segítőkészek. A lényeg az, hogy vennem kell egy gold előfizetést, aztán újból be tudok majd lépni. Eleinte a csaj azt mondta, hogy törölve lett a profilom, mert ő azt látta ott, de aztán visszavonta a dolgot hál istennek.
Kérdeztem a sípoló tápról is. Mondta, hogy vigyem vissza oda, ahol vettem, majd kicserélik. Elmentem, de aztán egy aranyos kis "szabadság miatt zárva" tábla fogadott, "nyitás hétfőn"... Addigra nekem lejár az a bizonyos 3 napos cseregarancia, de a csaj mondta, hogy akkor hívjam az ügyfélszolgálatot megint, aztán ki kell találni vmi okot, hogy elvigyék a tápot. Pl. magától lekapcsol, stb stb...
-
1010
őstag
válasz greeny7 #12515 üzenetére
a p és az i közt a külömbség az hogy az i interlaced tehát elöször a páros vagy pártalan képsorokat rajzolja ki,igy alkotnak képet a hagyományos tv-k
a p pedig progressive vagyis a sorokat egymás után rajzolja:1. 2. 3. 4....
ettől szebb kép és ezt használják a monitrok is illetve tudja a boxerre tedd,
a fogazás meg azért van mert ilyen a játékja menjetek be a szabdságszobrba
belül van egy szív
-
munky
őstag
-
dewfah
tag
nagy dömping van a mai napon a piacon!
Ninja Gaiden II.
Dragon Ball Z Burstnem győzöm kapkodni a fejemet!
-
GyuZa
tag
Időközben elugrottam egyik haverhoz, kíváncsiságból rádugtam a boxot az ő tápjára, természetesen nem sípol. Ma elmentem a boltba, ahol vettem, de egy aranyos kis "szabadság miatt zárva, nyitás hétfőn" szöveg fogadott a az ajtón. Ebben az esetben viszont lejárt a 3 napos cseregaranciám, tehát újból hívni kell az ügyfélszolgálatot, hogy adjanak egy másikat...
Egyébként ha már ott voltam, elkértem havertól a vga kábelét. Hát mit ne mondjak, jobban jártam volna, ha azt veszek és nem hdmi kábelt, ugyanis az én tv-m nem támogatja a natív felbontást hdmi-n keresztül, viszont vga bemeneten annál inkább, nagyon szembetűnő a különbség.
-
Gebriel
veterán
-
blueye
veterán
Biztos volt már sorry.
Ha két controllerrel szeretném használni az xbox360-at, lehet egyszerre két wireless-t csatlakoztatni vagy az egyiknek vezetékesnek kell lennie? -
hocika
tag
Nekem arkádom van mokázva eredeti a gta és nem szaggat amugy meg nem csak a gta-t lehet játszani rajta meg van egy 2006 os prémiumom nincs flesselve és azon sincs probléma a gta val tehát nyugodtan vegyél boxot.A kontrolert ingyen cseréli az MS a rosszat visza sem kell adni.
-
Def26
félisten
Ezt akartam én is mondani, egy hyper, vagy műszaki nagyáruház nem fog szarakodni egy cserével. Osztályos visszaveszi, azt ad egy újat. (még csak azt sem nézi, hogy megvan e a gari matrica, de ezzel most nem tippeket akarok adni )
Más: Tegnap Pesten hallottam egy autóból a GTA IV sountrack-jét üvölteni. Állat volt visszahallani az utcáról. Kicsit körbenéztem a neten és tényleg "megjelent" a CD.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Tracklist GTA IV:
Soviet Connection (Theme from GTA IV) by Michael Hunter ezt hallottam tegnap
Dirty New Yorker by Mobb Deep (feat. Havoc & Prodigy)
No Sex for Ben by The Rapture
No Fraid A by Munga
Where’s My Money by Busta Rhymes
I Want You by C.J.
Rocky Mountain Way by Joe Walsh
Stand Up Jamrock by Bob Marley & The Wailers and Damian Marley
Liberty City: The Invasion by Seryoga
Vagabond by Greenskeepers
On a Journey by Electrik Funk
Nickname by Qadir
Holy Thursday by David Axelrod
War is Necessary by Nas
Zombie by Fela Kuti
5:23 (Maiden Voyage) by Global CommunicationFanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tothm
őstag
Sziasztok! Egy ilyen bontatlan game mennyit érhet?: (2 in 1) orza Motorsport 2+Viva??? Előre is köszi! Máté
-
Gebriel
veterán
Nálam csengőhangként van be állitva
De komoly fealing lehetet kocsiból ki hallani
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest