Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Aktív témák
-
hocika
tag
Én evvel arra akartam utalni hogy aki mokázik az könnyen megüti a bokáját,én amugy eredetivel nyomom a live miatt (igy nem lessz bann) aki meg eredetivel akar játszani az ne rendeljen a konzolboltosoktol hanem vegyen hivatalosan.
-
spammer
veterán
Összedobtam gyorsban egy FAQ-t, kevés info van benne még, mert igyekeztem olyat kigyűjteni, ami nincs még összeszedve, csak a topicban össze vissza.
Elírásokért stb. sorry, majd javítom meg bővítem, kérdések, tippek, témát jöhetnek h mik legyenek benne, aztán idővel bővítem, ahogy időm engedi.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hocika
tag
válasz dragon1214 #12100 üzenetére
Sok értelme nincs zenét videot képet tudsz nézni a boxon keresztül,usb vel is össze lehet vagy hálokártyán keresztül.
-
tiv83us
veterán
Takaritok, takaritok, de kezd a f@szom ki lenni, az lesz, hogy inkabb szarok az egeszbe bele, senki nem hajlando meg nem hogy csak az elso hsz-t, de meg a szajbaqrt topic cimet sem elovlasni.
Az lesz, hogy megunom az egeszet es bezarom az egesz topicot a francba, aztan menjetek a hwsw-re, vagy ahol szivesen latjak el a jovo nagy konzolosait tanacsokkal, hogy hol falshelnek es mennyiert, milyen hutes moddal es milyen markaju 150Ft-os cd-re erdemes kiirni az ISO-t.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
FishAir
senior tag
válasz spammer #12102 üzenetére
Baba lett nagyon. Az Xlink Kai nemtom mennyire minősül wareznak, egy kicsit lehet igen, de esetleg az is benne lehetne.
hivatalos oldal
magyar oldal leírássaliDontcare
-
tiv83us
veterán
Mivel mar jo parszor elhangzott a topciban, talan meg hozza tennem, hogy milyen kulonbsegek tapasztalhatok, ha a Boxot a hozza adott komponens kabellel kotjuk LCD televizionkra, illetve ha vasarlunk HDMI kabelt es azt hasznaljuk, /a Falconos Boxoknal ofkorsz/ miben valtozik, ha valtozik-e a kulonbseg. Pelda.
Ugyan az elso hsz-ben van rola emlites, de nem tul sok szo esik rola.
-
ez_meg_emaz
őstag
Biztos én vagyok láma sry elöre is. De a "Hogyan tudom kiírni a backup játékokat?" pontosan mit takar? Azt hogy az eredeti lemezem kitudom ugy irni magamnak hogy utána a nem buhert(tehát teljesen gyári állapotú) boxom beolvassa mintha eredeti lenne?
Mert ha félreértem még arra gondolnék hogy arrol szol hogy a letöltött gamekat hogy ird ki. -
spammer
veterán
válasz ez_meg_emaz #12111 üzenetére
Úgy értsd, ahogy itt az tilos Csak azért írtam oda, illetve linkeltem az oldalt, mert ha már létezik egy olyan oldal, akkor inkább azt olvassák át, és ne itt kérdezzen mindenki a warezzal kapcsolatban. Így legalább külső oldalon marad a téma. ELVILEG.
A kiegészítések mindjárt fent vannak.
-
Peat;)
veterán
Hali
Megvettem az x360 arcade gépet, hozzá forza2-őt és gowot. Forza2-őt néztem meg, hdmi kábellel, tényleg szép. Nagyon még nem játszottam azért, állítgattam, nézegettem olvasgattam.
Felmerült egy kérdés bennem, írnak olyat a gar leírásban, hogy a gépen van valami matrica, aminek a buzerálása garvesztéssel jár. Én semmi különleges matricát nem látok a gépen csak sima címkéket és azokat sem az illesztéseken rajta(aki eme topikot olvassa az már tudja hogy miért ott kell keresni... ). Electroworldben vettem a gépet, én bontottam ki először szerintem a gyári csomagolás óta, de érdekelne a matrica, hogy minden rendben legyen. Esetleg kép is jöhet, én ilyen szivárványos/színváltozós matricát kerestem, de tényleg semmi ilyen nincs a gépen, legalábbis kívűl. Köszi!
-
1010
őstag
na ba meg benq drive os a boxom
jobban szeretem volna egy samsungot
-
Atomgeszi
veterán
Nem értem miért jobb a samsung a Benq-nél. Mindegyik ugyanaz(ugyanazt tudja stb). Samsungot már lassan 1 éve nem gyártanak(visszajelzésekből adódoan hála istennek). Az összes újba Benq-et raknak, vagy Hitachit.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Peat;) #12113 üzenetére
Grat a boxhoz. Mennyire jött ki végleg? Kaptál garilevelet stb. ?
A matricát, belül a borítás alatt kell keresned. Azt hiszem ha leveszed az előlapot ott van alatta.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
1010
őstag
válasz Atomgeszi #12115 üzenetére
akkor jó
basszus ezt a faq-t ma csináltad tivus?
mert ma voltam saturnba és sehogy nem tudtam összehozni ezt a kábeles dolgot
aztán most látom azt a kis dupla dugót
de a vga kábel meg 60hz es jlet küld amit az én monitrom nem szeret
lehet lcd tvk nél jó és szép a kép de nálam mintha homályos lenne
-
Peat;)
veterán
válasz Atomgeszi #12116 üzenetére
Nem kell garlevél, csak blokk, mondták hogy azt rakjam el. 50k volt a box maga, forza2+viva csak együtt volt 5-ért meg gow 7-ért. Hdmi kábel meg 4k volt, aranyozott, ez lehet drága volt, de nem érdekelt már, ma reggeltől egyfolytában úton voltam más dolgok miatt. A játékokat persze nem az áruházban vettem, hanem konzoljatek.extra.hu üzletében.
-
Kobe
veterán
nah. érdeklődtem golem forumán...az áraik jók, de nagyon megy a vetítés a garanciáról, nekem az jött le, hogy gyakorlatilag csak azzal hajlandóak érdemben foglalkozni amiben benne van a hűtésmod, mert azt ugyis vissza kell küldeni hozzájuk visszaalakításra, és valószínűleg van lehetőség a számlával okoskodni .....de ha pl ilyeneket nem kérsz, akkor valahogy hirtelen a ráerőltetés része jön, kell mert ezek tények, én emg írtam h nekem nem kéne semmilyen hűtésmod, ekkor már hirtelen a visszajelzések h igenis bírja hűtés nélkül az már jöttment fórumos szakbarbárságnak bizonyul....
-
GyuZa
tag
Nem rossz dolog ez a faq, mindenképpen támogatom. Viszont az overcool-os témánál szeretném felhívni a figyelmedet egy apróságra: "Ilyenkor az akksiról/elemről szívja az energiát." Nem támadni akarlak, de ez egy picit... khöm... szóval értelmetlen. Szerintem töröld minél előbb.
-
spammer
veterán
Semmi gond, valóban kicsit hülyén volt megfogalmazva, átírtam, hogy az akksit meríti le. Persze ez nyilván egyértelmű dolog, de sosem lehet tudni, lehet h valakinek mégsem az
Javaslat, hiba, akármi van, lehet szólni nyugodtan
-
ithomas
őstag
Bocs a láma kérdésért...de jól értem,hogy az Arcade verzióra sehogy semmilyen módon nem lehet demókat tölteni a Liveról?
Mert ha ez így van,akkor nem sok értelme van ennek a verziónak,mert az szerintem egy hatalmas plusz,ha az ember ki tudja próbálni a játékokat,és csak azután dönt a megvételéről.A másik kérdésem meg hogy alapból ezt a kábelt adják hozzá?
Ha igen akkor ezzel+ RCA-->DSub átalakitóval problémamentesen rá fogom kötni az egyelőre még csak 15"-os LCD monitoromra 1024*768 felbontással?
Tudom hogy alapkérdések,de már zsong a fejem annyit olvastam a boxról mostanában,és ezeket mindenképpen le szeretném tisztázni.
THX
Real eyes realize real lies!
-
Def26
félisten
Benq sokkal jobb valahol láttam egy összehasonlítás videót a Sasmungal/Hitachival és sokkal halkabb a Benq.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tiv83us
veterán
Aki eddig erdeklodott a Rock Band utan, szultem rola egy kis leirast.
-
Ebit
addikt
Megváltoznak az Xbox Live letöltések feltételei (Xbox 360)
[link] -
hocika
tag
A Rock Bandnek idehaza kicsit huzos az ára de ha jol tudom még kapni sem lehet.60000 FT-lessz mindenestűl.
[ Szerkesztve ]
-
-SamS-
tag
üdv.
szerintetek ezzel a monitorral lehetne normálisan élvezni az xbox360adta lehetőségeket és szépséget ? 19'os monitor aminek max felbontása 1280*1024.
köszi előlre isLG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
XBMC-t megéri felrakni az xbox-ra? másik kérdés, akinek megvan, az hogyan rakta fel? ugye ftp-vel rájelentkezel, és felmásolod?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ez_meg_emaz
őstag
"de a vga kábel meg 60hz es jlet küld amit az én monitrom nem szeret"
Lehet ez is láma kérdés, de ez azt jelenti hogyha 85hz-re van állítva a monitorom akkoris 60hz-en fog menni?(#12112) spammer:Értem. De ha már itt tartunk lehetséges azis amit én felvetettem? Végülis folyamatosan olvas a lemezröl a box. Ez egy idö után biztos megviseli valamennyire azt a nyamvadt dvd-t. Jobb lenne ha nem az eredeti menne szét igy hanem egy másolat. Tud vki ien megoldásrol? Ja és szigoruan flash nélküli boxnak kéne beolvasni utána. Gondolom ez nem lehetséges.
-
malcolm007
csendes tag
-
spammer
veterán
válasz ez_meg_emaz #12142 üzenetére
Nem lehetséges.
FAQ frissült, ha hiba van, vagy rosszul írtam valamit, lehet jelezni.
szerk:
#12143 malcolm007: Én nem próbáltam, mert nekem nincs sajnos, de anno többen is megerősítették itt a fórumon, hogy működik
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Play & Charge kit-re sokan azt írták hogy semmit sem ér..
Többek között Bukta is(eléggé ott van a szeren xbox360 témában)Üdv!
-
Peat;)
veterán
Pár óra játék utáni tapasztalatok:
Szép igényes a gow meg forza2 is. 1080i-ben megy, 82"-es lcd-n, tökéletes a megjelenítés számomra. A hang hdmi-n megy a tv-be, a tv-ből meg hifire, csak két hangszóró de azok 100wattosak, pioneerok. Elég, főleg ha kell basszus Itthoni pc-ben 7600gt van, nagyon ritkán játszok rajta, így tényleg újdonság volt a látványvilág.A forza irányítása jó, elismerem ehhez talán jobb is ez a fajta kontroller mint a wii féle. De gow-val első órában csak szenvedtem, wiimote úgy alázza le fps/mászkálós irányítás téren hogy ihaj. Ezt vártam is mondjuk, nekem a wii mote még az egeret is nyugdíjazná, fps-re a tökéletes kontroller. Majd a jövő zenéje hogy milyenek lesznek az új konzolok, remléhetőleg megtalálják az egyensúlyt.
A gép azért nagyon hangos, és itt nem a dvd olvasóra gondolok. Ez gáz hiba, pedig elvileg ezek az arcadok már kicsit tűhetőbbek ilyen szempontból.
De a gép nagyon bejön, jobban mint a kis wiim, amire a játékok beszerzése számomra nem volt bírható pénztárcával, legfőképpen ezért adtam el, meg egyedül többet játszok, arra meg nem az igazi.
X360 sokkal olcsóbb, pár ezer ft-ért már most is sok játék kapható, csere is megoldott nem csak magán úton, hanem sok boltban is azonnal. Ezek után tényleg szégyellje magát az aki csak másolttal játszik, wiihez képest ég és föld a lehetőségek tárháza, pár ezerből lehet új(nem fizikailag, de kit érdekel ha nem karcos) játékhoz jutni ha a régit becseréli az ember. Aki normális mennyiséget játszik (nagyon sok jó játék nincs is ugye)annak lehet még olcsóbb is így mint pl évente egy új gép a garveszte miatt...Végre jól döntöttem és azt kaptam amit vártam, köszi a topiknak!
Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest