Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Aktív témák
-
szkorhetz
őstag
Na szal, én majd júl közepén vennék gépet, az viszont már nagyon jasper gyanús
érdemes megvárni azt a pár hetet? és nem lessz gond abból, hogy azok teljesen új szériák, és nehogy legyen vmi gyerekbetegsége?
és vajon lessz abból is 2 játékos pakk? Én megvárnám szívem szerint, mégiscsak biztosabbnak tűnik, vagy csak nekem? -
GyuZa
tag
válasz (Kolombusz) #11852 üzenetére
Ez engem is érdekelne... Viszont én egy T220-as Samuval szimpatizálok a leginkább.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz (Kolombusz) #11852 üzenetére
jaja bevezethetnék már a monitoros felbontásokat is nem tom meddig tartana
a következő dashboard update-ben már benne lehetne.... -
Xelo
addikt
én boxom évjárata: 2006.09.09, 2006 karácsonyán lett véve. eddig egy problémám volt vele: gta4nek kellett vmi update, és azt csak 8. újraindítás után tudta felrakni normálisan nem fagyott eddig, a piros led se lépett idáig működésbe. nincs értelme azon izgulni hogy behal-e a gép, mert ha szerencsétlenül választ az ember, akkor akármit csinál, vízhűtéssel is kipurcan. ez van. nincs egy hónapja, én is flasheltettem (ill extra hűtést szereltek be) hogy vigye a biztonsági másolataimat, amiket próbáltam problémamentesen mentek. nem tudjátok mikortól adták ki a hd-s xboxokat? most nem tudom megnézni, de jó lenne tudni hogy enyém az-e. másik, azt hiszem döntöttem tv ügyben : LG 32LG5000 edigben 185, de van ahol kevesebbért is beszerezhető. nagyon sok extrát tud, és a 50.000:1 kontraszt arány is csábító, még ha dinamikus is, illetve az intelligen sensor is bejövős.
mit gondoltok? párosodnának az xboxommal? -
Kasza08
őstag
válasz GeneraL_XTX #11849 üzenetére
rolko-t mindjárt idecsábítom, mert ő úgy tolja.
egyébként nem tudom most miért mondjátok, hogy nem lenne jó, mert ilyen árban már 1,5m-ről gyönyörű képe van50-60k körül van am.
-
FishAir
senior tag
Dobtam össze egy ilyet elsősorban nektek. Úgyhogy csekkoljátok. A vele kapcsolatos hozzászólásokat majd oda.
iDontcare
-
Def26
félisten
Az egy qrva jó LCD TV, de én inkább a kistesóját venném 32LG3000. Boxod biztos, hogy nem HDMI-s (ha a HD-s alatt ezt értetted). A 2006.09. havi konzolok szvsz nagyon jól sikerültek, nekem is az volt a régi Prémiumom és soha semmi baja sem volt.
Több ismerősőmnek 2006.09 havi gépe volt és senkitől nem hallottam, hogy baja lenne vele. Ez egy jó széria volt.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
(Kolombusz)
veterán
válasz GeneraL_XTX #11854 üzenetére
Tök mindegy, ha a játékok nem abban futnak.
-
Xelo
addikt
jó ezt hallani, köszi a gyors választ. én az LG5000rest 159eFt-ért tudnám szerezni, azaz akkor már azt a 10est megéri rádobni szerintem nem mindennap vesz tvt az ember..
jahh egyébként nekem is prémiumom van.
Kolombusz: a tévén van VGA-bemenet, és még amikor azon gondolkodtam hogy a monitoromra kötöm a xboxot, vettem is vga kábelt, így azon keresztül használnám ha hd nem játszik. az szebb képet eredményezne mint a komponens, nem? így menne a 720p nem?[ Szerkesztve ]
-
Tommmmka
senior tag
Nah golemkönzol. tegnap adtam fel a rendelést...
Ma felhív a srác h. elrontotta a csomagolást mert véletlen egy aftercoolingos gépet tett bele (én flash hűtésmódosítás-os gépet rendeltem no aftercool-al) de a VGA kábelt kifelejtette a csomagolásból, amit állítólag pénteken elpóstáz, ergo a hibájukból adódóan grátiszba kapom a 4000ft-s aftercool-t. csak kíváncsi v.ok h. vajon pénteken ideér e a VGA kábel...Majd íírom a további fejleményeket
-
1010
őstag
-
Tommmmka
senior tag
válasz (Kolombusz) #11865 üzenetére
nem holnap adja fel azt mondta péntekre ittvan
-
Def26
félisten
válasz Buldozer99 #11868 üzenetére
Mármint a TV?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
1010
őstag
-
Gaben92
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel M.O.-on nem lehet kapni PC-s Guitar Herot, alternatív megoldáshoz folyamodnék. Van egy érdekes kis cucc, amivel a vezetéknélküli controllerek műköüdnek Windows alatt. Ez lenne az! Úgy gondoltam, hogy veszek egy ilyet, és megveszem az X360-as GHIII-at. Az érdekelne, hogy működne-e a PC-s játékkal, az X360-as Gitár, ezzel az ezközzel??? Ha valakinek megvan a játék, és véletlenül van ilyen cucca, az pls leírhatná, hogy mi a helyzet!
Előre is nagy köszönet!
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
szkorhetz
őstag
a golemeseknél a 63-ba benne van az összes átalakítás, minden?
ja, és posta menyni lessz?
Lehetséges vmi netes móka, live-on kivül ?[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz szkorhetz #11879 üzenetére
Korrektek! Én is tőlük vettem a gépet!
2500 a futár. Nincs kijavítva a webshopba. De ha feljössz a fórumukra, akkor ott is nyugodtan kérdézhetsz.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
szkorhetz
őstag
gyerekek, érdekes kérdés
A gari ugyebár attól kezdődik hogy bereggeljük a boxot live-ra
de ha már flesselten kapom kézhez akkor mi lessz? hogy reggeljem be? :S -
Atomgeszi
veterán
válasz szkorhetz #11886 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. Gondold el, valakinek van elsőszériás gépe (2005 évvégi) és most beregeli, akkor innentől számolják a 3 év garit? Ez azért eléggé......
A garit kb. gyártási időtől számolják természetesen. Beregeli telefonon is betudod, és még letudod kérni, hogy mennyi garid van még rá.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Xelo
addikt
válasz Buldozer99 #11884 üzenetére
mert mi történt vele? ill LG3000 v LG5000 a masinád?
-
Def26
félisten
válasz Atomgeszi #11887 üzenetére
Szerintem a gari a vásárlás napjától számít. Én pl. a 2006.09 havi gépemet (amit 2007.02 hóban vetem) 2007.08 hóban regisztráltam telefonon a Microsoftnál. A picsa megkérdezte, hogy mikor vettem a gépet, és azt mondta onnantól él a 3 ledes hibára a 3év gari.
-
Def26
félisten
Nem kérnek semmit, csak egy széria számot. A telefonos ügyintézőnél csak a gépet regisztrálod, Live! -on meg egy profilt csinálsz (akár 10 -et is) és itt van az a pont ahol el kell olvasnod ezt:dreampage oldala.
-
tiv83us
veterán
Valamennyire temaba vag. Erdekes hozzaallas a MS-tol. Le a kalappal
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
K3NZO
senior tag
válasz tiv83us #11892 üzenetére
Azért itt ez jó példa arra, hogy MS tenni is akar a vevőkért valamit. Nem kell mindig dobálni rájuk a sarat bár ezt nem szoktam mert tudom milyen meló összehozni a mai világban a mai hardware-ekre egy op rendzert. (De attól még a vista-át utálom és rossznak tartom .)
Pont a LIVE!-miatt dönöttem a box mellett, remélem én sem bánom meg.
"Per aspera ad astra"
-
tiv83us
veterán
Nalam a Box a lakasban tulajdonkeppen "feketebarany", ket iPod, egy iPhone, egy MacBook, es egy Mac Mini van a lakasban, viszont a Microsoft munkajat es hozzaallasat az Xbox-al mar az elozo generacio ota elismerem es tisztelem, mert tenyleg qrvajo.
Sajnos az operencias rendszereik a hajam 50%-anak az elveszteset okoztak mar az elmult 15 evben /kezdve a Win 3.1-el - ami hozza kell tegyek meg a jobbak kozott volt - /.
A PS3 nagyon leirta magat nalam, pedig a Sony-t szeret/t/em, igazan jo lehuzos lett a dolog /ugye emlekszunk, mikor mindenki rohant az uj PS3-ert es a dobozbol hianyzott a HDMI kabel /de meg komponens is/. Aztan ra kellett az embereknek dobbenni, hogy nem eleg, hogy lecsengettek $599-et /akkoriban azt hiszem annyirol indult/, meg mehettek venni $80-90 dollarert kabelt, hogy HD-ben elvezhessek a konzolt.
Persze miutan sokan kiabrandultak belole, rohamosan elkezdtek csokkenteni az araikat, de szerintem mind hiaba, a jatekok sem az igazik, az egyetlen dolog amit irigylek belole az a Blue Ray...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
dunc
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz tiv83us #11892 üzenetére
MS tényleg korrekt volt de ez a sok kö**ög hozzászóló akinek még ez sem tetszik, hát ez felháborító. Nem ez az első ilyen eset, azért arra is gondoljunk, hogy hányan húzták be az MS-t egy plussz kontrollerrel?
Tud valaki mondani még egy olyan céget aki ingyen és bérmentve küld ki pótlásnak garanciában terméket úgy, hogy meg sem bizonyosodik arról, hogy az eredetileg vásárolt valóban rossz? Mert én nem... nálam az ilyen dolgok miatt van a Microsoft egy egész jó helyen. Lehet mondani, hogy szarul tervezték a hűtést, meg hogy nuku Live!, de azért próbálnak tenni is valamit, hogy ezeket a hibákat kicsit felejtessék az emberrel.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #11897 üzenetére
Azmeg a masik.
Dunc: kb most ugyanazt leirtad mint en
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest