Hirdetés
Aktív témák
-
GyuZa
tag
Javaslom, hogy tedd fel a kérdést az lcd tv topikban, vagy akár írj privit cifunak. Ő elég rendesen vágja a témát, biztos segít neked. Én is nála érdeklődtem.
A magam részéről csak annyit, hogy én is hdmi kábelt vettem a tv-mhez, hogy majd azzal használom. Ezzel csak egyetlen probléma van, mint az utólag kiderült az én tv-m nem képes natív felbontásban megjeleníteni a képet hdmi-n keresztül. Mostmár vga kábelt használok, és szembetünő a különbség, a felbontás terén. A képminőség szerintem nem rosszabb, de a hdmi kábel előnyösseb a jobb árnyékolás miatt, a környező elektromos eszközök nem keltenek semmiféle zavart a képben.
-
Peat;)
veterán
Élvezetesnek élvezetes volt, de olyan érzésem volt a befejezéskor mint amikor véget ér egy sorozat. Előtte metroidot játszottam végig, az más oldalát fogta meg a dolgoknak, lehet ezért az érzés. Másfél hét múlva nagy lógás jön nálam, majd körülnézek milyen régebbi nagy címek vannak x-re, gow el fog menni cserére.
De forza2 még jó ideig leköt, nagyon rég volt jó autós játékom pedig szeretem. Ez meg betalált, profi szinten pont jó és kihívó, illetve vmi stabilizálást benyomtam pluszba mert nagy dögöket nem tudom megfogni kanyarban, de cserébe felnyomtam ai-t nehézre. -
spammer
veterán
Mondjuk inkább, hogy már 2-3 ezer Ft-ért lehet venni VGA kábelt.
Amúgy a Gears of Wart én is ma fejeztem be, nem volt hosszú, rövid se, talán pont jó. Grafika csúcs még mindig, játékmenet és a hangulat szintén király. Nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy "megyek oszt' ölök" stílus, leszámítva hogy fedezékből kell lőni, nem Rambo módra Ez a játék pont így volt jó, ahogy volt Várom a második részt.
Forza 2-ről meg már nyilatkoztam, több mint 64 versenyórám van benne eddig, és nem multi
GRID-et demo alapján múltkor lefikáztam jól, de a fullban van Le Mans, meg F3000 meg egy csomó verseny, ezért kiváncsivá tett nagyon.. Csak az a szar fizika, az tart vissza még mindig tőle Nem tudom mi legyen
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bwoay
nagyúr
válasz Mákos7észta #12594 üzenetére
94 cm-es FullHD TV-n látottak alapján mondom.
Vettem egy DVD-írót, amihez akkor nem kaptam HDMI kábelt,
így kihúztam a boxból, és azzal kötöttem a TV-re,
a box meg visszakapta a komponens kábelét.
Én nemigen látok különbséget, ma is lenyomtam egy óra PGR3-at,
de hát majd visszarakom a HDMI-t (mert azóta vettem a DVD-hez),
és ha feltűnik bármilyen különbség, jelezni fogom.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
(Kolombusz)
veterán
Ha valaki már megnta a race driver gridjét, az szóljon, megveszem.
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #12607 üzenetére
Vennéd mi?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
K3NZO
senior tag
Box-ot szeretném port fowardolni routeren. Melyik portot kell neki engedélyezni? Hol van leírva milyen portokat használja a box?
"Per aspera ad astra"
-
30z.Samu
félisten
-
F.B.I.
veterán
Van itt valakinek Logitech Z3 vagy Z4 rákötve a boxra?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
(Kolombusz)
veterán
Bazzeg, most nézem a pléjézsén, hogy csak harmadikán jelenik meg.
Közben a friends listemen már többen tolták, meg a codos haverok közül is.Igen, venném.
Vagy ide, vagy vkinek privátban már leirtam, hogy mikor vettem a boxot, akkor azt hittem, hogy hű, hetente lesz játék, amivel játszanék, muszáj flesselni. Közben a frászt. Kéthavonta ha egy van, amit tényleg érdemes megszerezni.Annyit meg ki tudok fizetni. Most még a warezos géppel tolom, de már eredeti gameket fogok venni. Ha kibanolják, akkor meg veszek egy hdmi premiumot, vagy elitet.
-
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #12613 üzenetére
án is hasonló képp voltam
aztén látva a játék kínálatot egy kezemen megtudom számolni mi érdel
és az tényleg nem nagy ár havi bontásban
-
K3NZO
senior tag
válasz (Kolombusz) #12614 üzenetére
Ha csak simán rádugod "passziv" vagy. Nem tudsz hostolni csak csatlakozni a játékokba.
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
(Kolombusz)
veterán
Aha, értem. Hát, ez nem nagy érvágás, az 1.5/256-os netemmel amúgy sem hostolnék.
Tegnap amúgy szarakodott a live, meg szerintem az infinity ward szerverei is.
A hangüzeneteimet délután nem tudtam elolvasni.
A cod4-ben folyamatosan szétdobált minket, pedig csak magyarok voltunk. És úgy 2500 xp-met, meg több teljesitett challenget is buktam. Azokat, amiket tegnap csináltam. De sebaj, hajnali egyig behoztam a lemaradást. -
F.B.I.
veterán
válasz (Kolombusz) #12614 üzenetére
A GoW multi egy kicsit nagyobb odafigyelést igényel, mint a CoD4 gránát fanatikusai vagy sniper őrültei. A multi részt azonban elég komolyan lerontják a nagy távolságok illetve a folyamatos torrentezők, mert ilyenkor ők átmennek "lelőhetetlenbe", ugye Hoci?
Egy komoly 20/20Mb-os net azonban mindent orvosolni fog és már nem sokat kell várnom.
Nesh:hogy kötötted rá?[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz F.B.I. #12620 üzenetére
Engem ez még annyira nem is zavar, csak mikor beszabadul a tizéves stevenke amerikából, jorgé spanyolországból és miután kétszler lelőjjük, elkezd rpg-vel teamkillezni, az már marhára idegesítő, mert 11 normális ember szórakozását rontja el.
Viszont a magyar csapat nagyon jó.
A Battlefieldnek lesz demója?
-
1010
őstag
Nemtudom kit milyen érzelmek fűznek, vagy fűznek majd a küldetés elvégzése után, de higgyétek el engem kegyetlen rosszak. Én mióta elkezdtem a GTA IV-et, és vele együtt írom ezt a végigjátszást, még sose kezdtem elölről egyetlen küldetést sem, mind elsőre sikerült.
na perszeírja a gaming.hu
mindezt a LURE nevű küldetés kapcsán ami kb 35.-40. lehet[ Szerkesztve ]
-
-
west
őstag
válasz (Kolombusz) #12625 üzenetére
a s.a.bovebb is volt
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
hocika
tag
Sokan azt hiszik hogy a Gow csak a meny és nyirj ki mindenkit játék pedig a multiban több taktika van mint bármejik játékban,sokat számit ha jol összedolgozik egy csapat,nem lehet 1-2 nap alatt megtanulni honapok kellenek mire rendesen belejön valaki.
-
-SamS-
tag
8v vagy 12v-os hűtésmódosítás ajánlotok inkább ?
LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)
-
1010
őstag
válasz (Kolombusz) #12625 üzenetére
pffffff ja
régen volt értelme megnézni az átvezető mozikat mert akkor elhetett tudni hogy például mi várható
mostani részben mindig átnyomom pont emiatt[ Szerkesztve ]
-
-SamS-
tag
ennyire kedves közösséget rég láttam midenki pofázik hogy no warez aztán kb 5 oldalon keresztül arról ment a pofázás hogy kell vinyó vagynem a gta4-hez eléggé szánalmas hogy egyes emberek szájukból segget csinálnak .... csakmert ha eredeti gamel játszanátok akkor nemlenne ilyen textúra betöltődési probléma meg kismillió kérdés hogy kell vinyó vagynem.
-
Vekiboy
tag
Üdv mindenkinek.
Van egy eladó eredeti Gta 4-em ha érdekel valakit. Full karcmentes minden megvan hozzá.
Bocs, az offért akit nem érdekel ne haradusjon.
Hali
"The meaning of war is not to die for your country, it's to make the other bastard die for his!" - Gen. George Patton
-
Def26
félisten
válasz (Kolombusz) #12638 üzenetére
Mondjuk ebbe a qrva melegbe (panel) nekem is elkélne egy... (persze továbbra is flashmentes a gép)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Kasza08
őstag
válasz (Kolombusz) #12638 üzenetére
-
-SamS-
tag
kössz nemvolt nehéz remélem .... másrészt a kérdésemben legjobb tudomásom szerint nemvolt warez. csak érdeklődtem hogy ilyen rohatdmelegben milyet rakassak a gépbe (ha flashelt ha nem ) de ha ti megakarjátok főzni a gépet nekem ugyanmindegy
és köszi a választ még1x kielégítő volt
-
spammer
veterán
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziaztok!
Most írtam a GolemKonzolnak az eddig vitatott garancia-ügyben, álljon itt a kérdezz-felelek, csakhogy mindenki értse:
A kérdés:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Golemesek. Szóval ha vennék egy X360- at, és okosítva van, van ugye hozzá az egy év garancia, meg a 3 év Microsoft 3LED gari. Nos, ha lejár az egy év Golem gari, akkor mit tudok kezdeni a 3LED problémával? Ugyanis az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy ahhoz, hogy elvigyék kell a SZÁMLA és a box. Mivel Ti nem tudtok számlát adni, ezért jó esetben 1 évig visszavihordhatom hozzátok a gépet, hogy kéremszépen oldjátok meg, persze ezt is így jopofizás alapján, mert tudtommal garancialevelet sem adtok, szóval echte papír nélkül áruljátok a boxot. Szóval, ha túlesek az egy év Golem garin, és 3LEDes lesz a gépem, átalakítva, akkor mit csináljak számla nélkül? Nem fogják elvinni nekem, szóval nem értem a hozzáállásotokat. Ha fel tudnátok világosítani, hogy hogy működik ez a garancia-mizéria, azt megköszönném.
Üdv.
Mákos7észtaA válasz:
Kedves Mákos7észta!
Nem kell semmi papir a garanciához, csak kérik, ha van.
Számlát tudunk adni, ha kérsz, csak előre jelezned kell!
Miután lejárt az 1év, akkor is hozzánk kell hoznod, miután eltelt 2év, akkor is.
Neked nem kell ügyfélszolgálatot hivnod egyszer sem...
Remélem igy már értesz mindent![ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest