Hirdetés
Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz spammer #12102 üzenetére
Baba lett nagyon. Az Xlink Kai nemtom mennyire minősül wareznak, egy kicsit lehet igen, de esetleg az is benne lehetne.
hivatalos oldal
magyar oldal leírássaliDontcare
-
tiv83us
veterán
Mivel mar jo parszor elhangzott a topciban, talan meg hozza tennem, hogy milyen kulonbsegek tapasztalhatok, ha a Boxot a hozza adott komponens kabellel kotjuk LCD televizionkra, illetve ha vasarlunk HDMI kabelt es azt hasznaljuk, /a Falconos Boxoknal ofkorsz/ miben valtozik, ha valtozik-e a kulonbseg. Pelda.
Ugyan az elso hsz-ben van rola emlites, de nem tul sok szo esik rola.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ez_meg_emaz
őstag
Biztos én vagyok láma sry elöre is. De a "Hogyan tudom kiírni a backup játékokat?" pontosan mit takar? Azt hogy az eredeti lemezem kitudom ugy irni magamnak hogy utána a nem buhert(tehát teljesen gyári állapotú) boxom beolvassa mintha eredeti lenne?
Mert ha félreértem még arra gondolnék hogy arrol szol hogy a letöltött gamekat hogy ird ki.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest