Hirdetés
Aktív témák
-
Exakt
aktív tag
azert nem ilyen veszes a dolog, csak te mondtad hogy irjam le a regrosszabb esetet
ha okossan csinalod akkor nem lehet semmi baj, csak olvass utana alapossan a temanak, es a tobbi kerdes ami ebbol kovetkezik azt itt felteheted....
mivel a gto alapban egy olyan kartya amin eleg nagy a lehetoseg a az ilyen huncutkodasra, ezert kezdheted ezzel a topikal, nagyon sokszor el lett magyarazva, ha jol emlexem nem is kell majd olyan sokat visszalapozni de ezen felul itt is van [link] -
CimbiX
aktív tag
-
CimbiX
aktív tag
Az elírás(ok)ért bocs.
-
kmiki20
senior tag
Közben nézegettem és az atitool azt írja,h r430-as mag,vmint 12 aktív pipelines.
-
t_ferenc
őstag
nem tudtok valakit, aki be kíván lépni ebbe népes táborba? árulom a bivalytuning X800PRO VIVO karimat. [link]
if you fall seven times, stand up eight
-
Vigneau
félisten
válasz kmiki20 #1242 üzenetére
Elvileg igen. Itt sem magasabb a passzív hűtés, mint az ASUS A8N-E-ben. Ott használtam Silencert. Szépen be is takarta a chipset hűtést. Legalább tutira tartotta a VGA-t a foglalatban. Viszont nehézkes volt a kari ki- és betétele, de főleg az előző művelet.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
deniro2
senior tag
Gondolom teljesen láma kérdés, de miért van az, hogy az Everest gpu és pci/agp video címszóval nem mutat semmit, a videokártyám csak a windows video alatt látható?
Sapphire x800 gto a kártya, bár gondolom ennek nem sok jelentősége van. -
kmiki20
senior tag
Nekem eddig is nezen jön ki ill. megy be.Nem értem mér,lehet kicsit közel van a lap széle a ház falához,v nem tom.Ja és most is az alsó csatolóban van a kari,mert a felsőben nem volt asszem kép,ill lekapcsolt a gép.(ez lehet nem attól volt)
-
kmiki20
senior tag
Artic ati silencer rev.4 rámegy az x800got-ra??(TTS-szerint igen )
-
Vigneau
félisten
válasz kmiki20 #1274 üzenetére
Ha anyukámnál laknék, akkor tényleg a szomszédban lennél. Dunaújvárosi vagyok a gyökerek szerint.
Elvileg rámegy, de a gyártói honlapot is meg kéne nézni, milyen karikra jó.
Aranyos kép, de vigyázz a ''sok'' reggel, nem mindenki nézi jó szemmel... Anno nem tudtál belépni a régi reggel - PH! hiba miatt? Hallottam már pár így járt barátomról.
[Szerkesztve]Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz kmiki20 #1278 üzenetére
Csak a név lenne azonos? Röstellem magam... Bocsi, nem akartalak én megvádolni semmivel, de mások is jártak úgy, hogy hetekig nem tudták használni a regjüket, ezért újat kellett csinálniuk.
Közben megnéztem a neveket is. Hááát, kínos a részemről...
Most olvastam az alattam levő hsz.-t. Megnyugtattál.
[Szerkesztve]Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Vigneau
félisten
válasz kmiki20 #1281 üzenetére
Nekem a sima Zalman VF700-Cu/AlCu jobban bejött. Tény, a Silencer jól elvezeti a gép testéből a meleget, de nagyon nagy. A RAM-ok hűtése a legtöbb esetben pedig nem is hozza meg a kívánt eredményt (jóformán nem emelkedik a tuning értéke).
Nekem csak a mérete okozott problémát, főleg kivételkor - bár, ha az ember nem sokat veszi ki a karit a gépéből, akkor annyira nem is vészes a dolog. Nehézkes a vele szerelt kari elhelyezése, de a dolgát példásan elvégzi.
-
addikt
válasz Vigneau #1282 üzenetére
Nekem is volt már mindkettő...
A Slencer hangja brummogós, VF700 inkább süvít, de alapon nincs is hangja.
A Silencer (beszerelve ugye csak a háta látható) randa, de ez csak a magamfajta moddingos fazonoknak számít.
A Silencer üközhet az alaplapon lévő dolgokkal. Nálam pl. sata csatlakozót kellett közel derékszögben meghajlítanom.
A Silencer jól leárnyékolja az egész nyáklapot. A GPU környezet hőmérséklete nekem több mint 10 fokkal lett magasabb. Nem tudom hosszabb távon jó-e ez az egyéb alkatrészeknek.
Igen kifújja a levegőt a házból, de a hangját is...
Hűtésben tán 1-2 fok különbség volt köztük, nemtudom már kinek a javára.
1-2 napig volt meg, aztán gyorsan rátettem a Tőled származó VF700-at.nofene
-
CimbiX
aktív tag
Tegnap én is sikeresen felpakoltam az Everestet a gépre, és az láss csodát, az x800GTO2-t x850 Pro-nak látja. Na, hát nálam ezzel el is múlt a moddolófene, még egy kicsit húztam a clockokon, meg most először a procin is, és a korábbi 27-es átlag FPS (mindennemű húzás nélkül, mindenhol max. beállításokkal) a FEAR-ben most már 36-ot produkál. Haj, a szemem lábadt könnybe!
Mindenkinek köszi a segítséget. -
Victoriuss
tag
Van nékem egy kb. 3 hónapos Zafír x800gto-m, van rá 3 év gari. Ha most el akarnám adni, mennyit kaphatnék érte?
http://www.konzolcenter.hu
-
addikt
válasz Victoriuss #1287 üzenetére
Mag? Memók? Tuningpotenciál? Hűtése? Ezektől bizony erősen függ az ára. Mesélj még róla.
~30K, ha minden alap. Szerintem...nofene
-
-
Exakt
aktív tag
ilyet se lattam meg, powercolornal az alap agp-is GTO gyorsabb mint az alap pcie-es GTO..
hát ezért volt ilyen cefet drága
[link] -
r9550
senior tag
ahoj 128/128-as sapphire-t it lent gyarmaton 32000 ftért lehet kapni
-
addikt
válasz Victoriuss #1293 üzenetére
Hát, átlagos. Jó mag, és tuning, gyengébb ramokkal.
Sztem 30K alatt ne add el, aproneten talán 35K. Ilyesmi...nofene
-
Victoriuss
tag
Nem akarom eladni, csak kíváncsi voltam. 42-ért vettem 3 hónapja..Csak lamentáltam, hogy ha akarok majd erősebb kártyát (akar a fene, hülye marketing az egész, ezzel is bőven elvagyok), akkor még mindig most lenne jobb cserélni, amíg nem majd 15 ezret ér a kártya.
http://www.konzolcenter.hu
-
addikt
válasz Victoriuss #1299 üzenetére
Értem. Ha nem olyan sürge, akkor meg csak figyeld a piacot, hátha keres valaki, és jó áron el tudod adni. A 15K-ig meg szerintem van legalább 2 éved...
nofene
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs