Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Aktív témák
-
várnarancs
addikt
válasz FireKeeper #898 üzenetére
De az Ati is belépett vmi ilyenbe! csak most nem jut eszembe a neve!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
casper1
tag
Hello!Az előfordulhat-e hogy a Newcastle magos 3000+os A64-em nem tud kihajtani 1 Club 3
D X800rx-et?Hp G6 1213-eh, A6-3400, 128 Gb SSD, AMD HD7400
-
xlaci
senior tag
Van egy gondom. Nemtudtam hogy ide irjak inkább vagy driver topicba. A helyzet az hogy oblivionnal játszottam, nézem a videobeállítást és nem lehet bekapcsolni a HDR-t. A dolog lényege hogy eddig ment!! A kártyával lehet valami gond (sap x800gto) vagy pedig azzal függhet össze hogy drivert cseréltem cat 5.7-ről 6.4-re ?
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
-
Ste
addikt
igazából a Gto2 tuning az nálam annyiban kimerült hogy beaktiváltam a +4 pipát
A Biosát nem cseréltem le, mert nincs szükségem állandóan a full teljesítményre. itt van szépen az ati tray tool, abban vannak a profilok és lehet szépen mazsolázgatni a megfelelő beállítások között
ha gondolod a +4 pipa aktiválásban tudok segíteni -
Overlocker
veterán
40k-ért van a piacon sapphire x850xt!!
-
várnarancs
addikt
-
Ste
addikt
válasz Overlocker #916 üzenetére
elég durva ár már érte
bezzeg a gef3 titániumok hogy tartják a 10k-s árukat -
FireKeeper
nagyúr
milyen márka???? HOL??????????????
[Szerkesztve]steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
rauschie
senior tag
nekemiiiis! hol, mi?
beszéééééjjj -
c.andrew
tag
na ez engem is érdekelne
Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
Shodan
addikt
válasz várnarancs #917 üzenetére
hardware piacra gondolt szerintem, pl. itt : [link]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
xlaci
senior tag
Nemtudtam hova írjam ezt a kérdést, de talán itt is kapok választ.
Hogy/mivel lehet megoldani hogy játék közben is lássam valahol a képernyőn hogy hány fokos a vga?''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
DigitXT
nagyúr
Atitool != ATI Tray Tools Ez két tök más proggi (sokmindenben ugyanarra). Nekem az utóbbi jelzi frankón a hőmérsékleteket, FPS-t, stb., tud kommunikálni a SpeedFan-nel, vagy az MBM-mel is, azaz a procihőfok, és a ventifordulatszám kijelzése is megoldott. Ami a legszebb: az egész ki-be kapcsolható hotkey-jel.
-
xlaci
senior tag
Tudom hogy nem ugyanaz, a tanścsodra most raktam a tray tools-t, minden oké is. Csak: az ati tool 0.25 béta 14 nemtalálja a kártya szenzorait és ezt kérdeztem hogy mitől lehet, de talán csak azért mert szar a verzió
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
Ste
addikt
az első hsz-ben le van írva hogyan lehet rátolni a 850es széria Biosait
sokat pedig szvsz nem érsz el vele. megspórolsz magadnak két klikkelést az ati tray toolon, cserébe alapból is jóval melegebb lesz a kártya.
nekem szimpibb a tray toolos állítás (netezéshez elég 200/200is, és akkor még passzívan is elmegy a kártya is) -
He-Nike
aktív tag
Sziaszok!
Az első oldalon olvastam, hogy a saphire x800GTO eléggé hangos (mondhatni nem lehet megmaradni mellette) namost valki megtodná monda, hogy ez is: [link] ?
Illetve mennyivel rosszabb a 128mb-os mint a 256 ez már kihasználná rendesen a 256 megát? megéri a fenti linken található kareszt megvenni?
Nem vok egy ''tunnigőrült'', csak szertnék egy farnkó kis ati kártyát amelyen még el is futnak a mai gamek (naggyából ennyi pénzt tudnák most rásszánni)...Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
Ulrik
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy mennyivel jobb egy x800 gto egy 6600GT-nél és itt nem sebbesség-különbség érdekel, hanem szín stb.
A másik kérdésem, hogy milyen márkát érdemes venni és mennyivel drágább, mint egy 6600GT VGA. -
Ste
addikt
ha jó kis kártyát akarsz akkor a 128 megát sürgősen elfelejted
kevés annyi ram már ehez a kártyához, kell neki a 256mega (egy x800xl simán használ 200-220mega ramot - ha tuningolsz akkor ez is képes annyit használni)
tuningról pedig csak annyit, hogy az ebben a kártyában rejlő lehetőségeket kár lenne hagyni parlagon heverni
a linkelt kártyát pedig meg ne vedd!!
128 megás, a sima sapphire hűtése több mint gyenge és a képen különben is egy gto2 van
vegyél His-t inkább vagy c3d-t. esetleg cseréld le a hűtést -
Ste
addikt
''Lenne egy kérdésem, hogy mennyivel jobb egy x800 gto egy 6600GT-nél és itt nem sebbesség-különbség érdekel, hanem szín stb.'' :S
ez a kártya is színes képet ad ki bármilyen hihetetlen is
képminőségben egyáltalán nem rosszabb egy nvidiánál
teljesítményben sokkal jobb egy 6600gt-nél és a piacon kb 30ért már nagyon jó kártyákat lehet kapni - szemben a 6600gt 20-28k-s áraival -
monostoria
csendes tag
Nekem is HIS X800GTO van, csak nem VIVO-s. Szintúgy 1,6-os ramokkal. A tuningot kegyetlenül bírja. A mag 578-on még atomstabil volt, efelett kezdett kisebb hibákat produkálni. A memória meg aszem 625-ig ment, de erre most nem esküszöm meg
Lényeg hogy tuningold bátran, megfőni nem fog, főleg hogy a hűtő is nagyon erős. Ha 100%-on pörög, túl sem melegszik a cucc...Warning! Overclocked >>> Overclockers Online <<< www.overclockers.hu
-
monostoria
csendes tag
válasz monostoria #937 üzenetére
A +4 futószalag feloldására tudtommal még nincs megoldás. Talán voltmod lesz, egyszer
De 3DMark 05-ben leveri a 6800GT-t, sajna 06-ban már lemarad a hdr hiánya miatt.Warning! Overclocked >>> Overclockers Online <<< www.overclockers.hu
-
monostoria
csendes tag
Igen, a HIS-t csak ajánlani tudom. A mag gyárilag magasabb feszt kap, így nagyon jól tuningolható, a hűtése is kiváló. Így az sokkal jobban megéri. Ajánlom figyelmedbe az IceQ II verziót
Mod.: Ha nem is vagy tuningőrült, megéri kicsit tuningolni, sokat számít a majdnem 50% teljesítmény növekedés
[Szerkesztve]Warning! Overclocked >>> Overclockers Online <<< www.overclockers.hu
-
Ulrik
tag
Meg egy másik kérdés, hogy 128-as kiszerelésben a x800GTO csak ddr1-el van szerelve és ha igen az akkor gondolom jóval gyengébb egy 256-os ddr3-asnál?
és melyik a jobb egy 128-as ddr1-es x800GTO vagy 6600GT 128 ddr3-al
nem vagyok nagyon képben ezzel a kártyával ezt előre bocsájtom -
He-Nike
aktív tag
Ez vadi új ennél olcsobban sehol nem találtam: [link]
Tulajdonképp hosszas gondolkodás után én is ezt vettem meg...
És felhívta az ügyfélszolgálatot és még valami oknál fogva még adtak is belőle 2eFt kedvezményt... Holnap szállítják a karit...
Valamit tudnátok mondani róla vannak benne tartalélok érdemes lecserélni a hűtését, ugye csak elírás a ramnál az a 490Mhz (asszem ezt duplázni kell)???Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
monostoria
csendes tag
válasz EQMontoya #949 üzenetére
Kiskerárakon lusta voltam megnézni Ez télleg korrekt ár amúgy, viszont a hűtése nem az igazi, de az már nem nagy kiadás
Amúgy lehet én is áruba bocsátom a HIS X800 GTO-mat, még garis, meg minden tartozéka megvan. Érdekel valakit? Ha igen, mennyiért?Warning! Overclocked >>> Overclockers Online <<< www.overclockers.hu
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest