Hirdetés
Aktív témák
-
zetorg
senior tag
a mai napon kiléptem a gto tulajok köréböl
vagy nem
még itt van az asztalon -
zetorg
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #253 üzenetére
már a gépben suhan a 78gtx
-
myrra
senior tag
és kihajtaja az a proci? mert múltkor annyira meg akarták magyarázni hogy még a 3,6os p4 sem hajtaj ki a 7800 gs-t sem
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Mankó
veterán
válasz muxi-muxi #240 üzenetére
Megoldódott.
Különben az a verzió volt, amit te mondtál, de úgy hangos volt.
A megoldás annyi volt, hogy a Zalman dobozban adtak egy átalakítót, amely egy 3tűs molex csatit alakít át a szabvány (táp)-ra. Ott egyszerűen átdugtam a fehér helyett a fekete csatiba. Így most már 5volton megy a venti és sokkal halkabb is lett. A furcsa csak az, hogy vid.kari hőmérséklete és a proci hőmrséklete is esett 1-2 fokot. Fene se érti, de a lényeg, hogy jobb lett.
Most már csak a tuningot kell megnéznem. Bár mivel a kártya kék nyákos és nem vivo-s nagy tuningora nem számíthatok. -
Mankó
veterán
Mennyire lehet hinni az Everestnek? Azt írja a kártyára. hogy 480as maggal készült. Sajnos amikor feltették rá a Zalmant, nem volt alkalmam megnézni a magot és a memóriát, hogy 2-es-e vagy 1.6-os.
Tudtok olyan progit mondani, ami megbízható választ tud adni erre a 2 kérdésre? -
sosperecek18
őstag
Hát az everest csak szoftveresen tudja neked megállapítani, milyen mag van rajta, tehát, amilyen bios van rajta azt irja ki!
Igy lehet hogy egy olyan bios van rajta, ami nem 480-as, de a mag meg 480-as!
Remélem érthető volt!Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Mankó
veterán
válasz sosperecek18 #260 üzenetére
Az igaz, hogy húztak bele egy új biost, de csak azért, hogy meg legyen a 16 pipa.
Ebben az esetben is elképzelhető, hogy nem 480as biost húztak bele? -
Béló
aktív tag
ati toolnál hiába nyomom meg a shiftet nem hozza elő a beállítások menüpontot mit tegyek??
-
myrra
senior tag
válasz sosperecek18 #260 üzenetére
ja. enyémnek is R350-et ír ki közben meg R360as
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
várnarancs
addikt
Kérem. De nekem most sem megy. Megkérdezzem Parcit??
Shadowman00: köszi a magyart Bitzos jó lesz majd vkinek
Myrra: ha az nem akkor mi? 3.4 EE@4.2ghz EE vagy mi?? Ezek hülyék!!! Biztos másnak tartogatják!
Mankó: sztem nézd meg meddig lehet húzni a memet, és akkor majd kiderül h milyen a memó! Sztem lehet hinni az Everesetnek. Vagy ha nem hiszel neki, akkor higgy egy atitoolnak! Vagy rivatunernak!Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
myrra
senior tag
válasz várnarancs #267 üzenetére
én is ezt mondom de ennek ellenére el lettem hajtva a sunyiba
-
myrra
senior tag
válasz várnarancs #269 üzenetére
ez itt volt a ph-n az egyic topicban te!!!!!!!
-
ballington
addikt
Valaki: [link]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
myrra
senior tag
válasz várnarancs #271 üzenetére
mitt offolsz? senki nem beszélt se boltról se vásárlásról! mondom hogy itt volt a ph! valamelyik topicban, és a téma hogy ki tudja-e hajtani a gép azt a kártyát. szóval inkább te offolgatsz itt össze vissza. figyeljél már oda picit please
-
várnarancs
addikt
válasz ballington #274 üzenetére
Válasz már ment, de én leírom még1szer: sztem a procinak semmi köze sincsen a vga-hoz, csak az hogy a gyorsabb proci többet tud kihajtani a vga.-ből. Meg még 1. Vannak régebbi lapok, amik a proci fsb-jével állították a PCI/AGP fesz-t!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Gaboman
nagyúr
válasz várnarancs #276 üzenetére
Neked már jó a Privi?
Mert nekem még nem!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz várnarancs #267 üzenetére
Nincs mit.
-
várnarancs
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #286 üzenetére
:d Kérem:d Úgy látsik nem elég nekik ennyi név, egy rohadt topik nyitáshoz:
Várnarancs
Tacso
Gaboman
Law007
Vigneau
T_Kazmer
Rauschy
Zetorg
Eastsider
Xon
Gerjus
Tomi 16
Zero77
Kmiki20
The DJ
Jockey007
G@bo
LeslieG Jr.
Vasko
Power Bulldog
SGTech
_Blank_
I.Richard
Torrente8
Vagyok
Lolee
Shift+Ő
Zsommi
AlvinTi4200
AusWolf
Biznisz Elek
Tibiajax
FlashGet
Thom!
RECSKA
Moongoose
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Beretta 92R
tag
GTO2-est keresek 16 pipával, piros nyákkal, Dual DVI-set, VIVO-sat!!!
-
várnarancs
addikt
-
Hector1
csendes tag
CSá mindenki!
Nekem egy HIS X800GTO-m van Vivo-s 256MB GDDR3........
R480-as maggal, és Samsung 1.6ns-os ramokkal
Érdeklődnék,hogy érdemes-e tuningolni, és megpróbálni bekapcsolni a +4 pipe-ot.....
Jah és hogyan csináljam?
Segítségeteket előre is köszi!
THXKovács Károly
-
várnarancs
addikt
-
Vigneau
félisten
válasz várnarancs #292 üzenetére
Ha már annyi munka van benne, akkor miért ne ajánljuk?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
EQMontoya
veterán
-
Hector1
csendes tag
válasz várnarancs #292 üzenetére
A nyák piros színű, de nincs rajt külön tápcsati....ez gond lehet?
Kovács Károly
Aktív témák
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs